Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

Ku-ku-shka,JCAC,JBOB.
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2015 04 22, )
. Man labai įdomu, kaip jūs tvarkotės su šuns kailiu lietingomis dienomis. Na nepakenčiu šlapios žolės, ypač rytais doh.gif nutrinu kojas, bet žemės lieka, nubyra, laiko plaut nebūna. Maniškė tai mėgsta dar ir pasivoliot biggrin.gif

Visą laiką plaunu kojas, barzdą ir papilvę po pavedžiojimo (3 kartus per dieną). Kažkaip nuo pat pradžių taip įpratom, tai net ir skubant paskaičiuoji laiką, kad suspėti nupraust smile.gif Man šitaip mieliau 4u.gif

QUOTE(malinua @ 2015 04 22, 09:32)
Turiu plastmasinį, grynai medžiaginį ir tokį , su metaliniu rėmu, tikrai tvirtas. Čia kai rašo, kad išdrasko...nu aš visada pratinu ir šuniui tas daiktas nekelia diskomforto, tad jaučiasi jame puikiai, kai reikia, bet aš nebeuždarinėju jau senai, kažkaip pasitikiu, dar nieko nėra sugriaužusi daugiau nei du metai user posted image
o kiek per mėnesį.Pas mane abi mėsėdės, tai tikrai žymiai pigiau nei sausiaku. Bet paskaičiuot sunku, nes mėsa skiriasi, jos kaina, nes ne visada gauni kažko, kai kas brangiau, o kai kas išvis kapeikas kainuoja. O visa kita čia kaip paskaičiuosi-kuras, jei važiuojama dėl šuns dresūrų, parodų. Skanėstai, pavadėlis, šukos, indai ir t.t.-perkami ilgesniam laikui. Bet aš niekad neskaičiavau ir nesusimąsčiau kiek man kainuoja šunys-jie tiesiog gyvena šalia, kaip ir vaikai, vyras, kaip sakant viskas įskaičiuota smile.gif

Visai jaukiai atrodantis namukas. Gal ir mums reikėtų tokio pasidairyti g.gif Likęs namie vienas taip pat nieko nepridirba, bet baisiai liūdi. Gal įpratęs prie tokio namuko jaustūsi ramiau, jaukiau ir nebeverktų cool.gif
Išlaidų šuniui taip pat specialiai neskaičiuoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes irgi turim tokį boksą, kokį parodė foto malinua, bet mūsų oranžinis ir firma kita smile.gif Man labai patinka. Tiek nesunku iki mašinos nusinešt, tiek parodoj. Jis dar susilanksto, bet aš kažkaip tingiu lankstyt, tai nešuosi tokį. Maniškė jau pripratusi jame būt, tai kai eini miegot, tai iškart nubėga ir atsigula. Jo neuždarau nuo pat pradžių. Kažkaip nieko nepridaro.
O dėl finansų, tai pagrinde skaičiuojamas maistas. Mūsų sausiakas išeina apie 50-60 Lt per mėnesį, kadangi perkame dideliais kiekiais. O šiaip tik didelės pradinės investicijos, vėliau tik skanėstai visokie, žaisliukai, bet paieškojus galima ir pigiai gaut. Aišku dar visokie š... maišiukai lotuliukas.gif O šiaip tai daugiau, jei dresūra lankote, hendlingo pamokas, parodas. Pešimas jei ne parodos, tai užtenka porą kartų į metus pilnai ir viskas. Tokia procedūra gali kainuoti apie 25-35 eur.
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 04 22, 11:44)
O dėl finansų, tai pagrinde skaičiuojamas maistas. Mūsų sausiakas išeina apie 50-60 Lt per mėnesį, kadangi perkame dideliais kiekiais. O šiaip tik didelės pradinės investicijos, vėliau tik skanėstai visokie, žaisliukai, bet paieškojus galima ir pigiai gaut. Aišku dar visokie š... maišiukai  lotuliukas.gif O šiaip tai daugiau, jei dresūra lankote, hendlingo pamokas, parodas. Pešimas jei ne parodos, tai užtenka porą kartų į metus pilnai ir viskas. Tokia procedūra gali kainuoti apie 25-35 eur.

Ir dar apsauga nuo erkiu 3-9 eurai per men, priklausomai kokia priemone rinksites...vartojama bent 9men per metus.
Skiepai 15 euru kasmet, na ir sveika turet sioki toki biudzeteli, jei neduokdie veto paslaugu prireiktu..sitos tai kerta per kisene... doh.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės už atsakymus wink.gif
Atsakyti
maženi, sveikinu smile.gif
boxas medžiaginis labai fainas, kur tokį pirkote?
pas mus plasmasinis, man rodos erdvės jame mažiau.
Nors miega noriai savo boxe, kaip būdoje, net žino komandą "į būdą" biggrin.gif
Atsakyti
zemaiteki, malinua, sakykit kokios kainos tokių boxų, kur galima įsigyti ir kokių išmatavimų dairytis? ax.gif Jis ir keliaujant tinkamas, ar ne? Kažkaip prisisega diržais? Nes iki šiol segame specialiu diržu, bet jis labai nervuojasi, pergyvena važiuodamas. Jei kur mieste, vietiniu mastu, tai dar nieko. O jei toliau kur judam doh.gif Sakau gal šis boxas būtų ir kelionės metu išeitis - gal jam būtų jame saugumo jausmas didesni, žinoma, prieš tai reiktų su tuo boxu susidraugaut smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 04 22, 12:51)
boxas medžiaginis labai fainas, kur tokį pirkote?
pas mus plasmasinis, man rodos erdvės jame mažiau.

QUOTE(RUDOJI @ 2015 04 22, 13:44)
kokios kainos tokių boxų, kur galima įsigyti ir kokių išmatavimų dairytis?  ax.gif

Kaune ju beveik nuolat budavo Vikingo isparduotuvej www.svelitus.lt, po 60Lt arba ir pigiau, jei akcija arba nedidelis defektas.
Mes tokius cielus 3 turim doh.gif (masinoj, darbe) Matmenys apie 62x42x42.
Beje, kazko panasaus ir Senukuose yra, tik biski aukstesni, tik kulturingam suniui, nes ten be metalinio remo, ne toks tvirtas..kita vertus jau kai eina, tai is bet kokio, bet tinkamai pripratinti cvergai gi kulturingi wub.gif Tu Senukiniu kaina 80Lt, tai treciadieni turetu but -30%.
Atsakyti
bent aš pirkau "Vikingų išparduotuvėje" Kaune ,mokėjau 30lt, dar ten minkštą didelį guolį už 20lt radau, lengvai valomas, nusisega viršus, nesitepantis toks, nusiurbi ir viskas,tik nežinau, ar dabar jų yra
O mašinoje aš nevežu bokse, pas mane didelė bagažinė su atitvaru, tačiau boksas tas lengvas, patogu ir mašinoje vežtis, dėl metalinio rėmo patogu ką ir ant viršaus uždėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinua: 22 balandžio 2015 - 12:54
Apskritai tam "Vikinge" visokiu papigeisku smulkmeneliu sunims/gyvunams yra, taip pat ir agility irankiu thumbup.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Gražios dvikojės wub.gif dvi ožkytės tokios...

šnauceriai kupiruoti man visada į ožiukus simpatulkas panašūs bigsmile.gif grakštesni kurkas atrodo thumbup.gif

Vikingo parduotuvę paminėjot - labai ačiū - reiks užsukti, nes jau guolio naujo reikia... bigsmile.gif

na orai pasitaisė, tai kol kas daugiau namie nebepasitaiko padarymų, prie naujų namų adaptavosi gana lengvai. Bet jau kai mūsų nebūna - įpročiai nesikeičia: stalas patikrintas, lovos sujauktos lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū labai už patarimus 4u.gif Reiks paieskoti tongue.gif
Atsakyti