Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas - VIII tema

QUOTE(rimulėėė @ 2015 03 22, 11:29)
Panos gal žinot ką reiškia Mano tyrimai CRb 3,5 norma, o va RF 205
Galvoju,ka reiškia toks didelis reumatoidinis faktorius, ar neturėtų jis būti mažesnis ax.gif  g.gif

mano RF 114,tai reumatologe sake, kad liga nepasiduoda gydymui,
norma kazkur 14 yra,
Jus turetumet jausti zymu ligos suaktyvejima su tokiu rodikliu verysad.gif
Atsakyti
Nu su tokiu Rf man jau geriau.... tai prieš mėnesi reiškias iš vis
prastai buvo
Atsakyti
Įdomu kiap reikalai su mūsų liga su reabilitaciniu gydimu. Ar kas buvot, ir kur geriau į sanatoriją ar vieetinė reabilitacija. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2015 03 22, 22:30)
Įdomu  kiap reikalai su mūsų liga su reabilitaciniu gydimu. Ar kas buvot, ir kur geriau į sanatoriją ar vieetinė reabilitacija. ax.gif

Man rodos sanatorija geriau.vietineje reabilitacijoje skyre bent man tik 3 proceduras-masazine kede :-) mankstele :-) ir magnetas arba ultragarsas arba elektrostimuliacija.ir visu triju proceduru tik po 5. Cia bent mano atveju taip.manau sanatorijoje daugiau proceduru.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2015 03 22, 22:30)
Įdomu  kiap reikalai su mūsų liga su reabilitaciniu gydimu. Ar kas buvot, ir kur geriau į sanatoriją ar vieetinė reabilitacija. ax.gif

Sanatorijoje gausit tik ambulatorine-uz gyvenima reikes moketi. As, kai reikia, renkuosi ambulatorine santaruos
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2015 03 23, 21:06)
Sanatorijoje gausit tik ambulatorine-uz gyvenima reikes moketi. As, kai reikia, renkuosi ambulatorine santaruos

Na aš turiu galimybe rinktis, žinau kad siūlys, bet kol kas neįsivaizduoju kuo skiriasi sanatorinės procedūros nuo ambulatoriniu, Kiek kurios trunka. Kad už sanatorija damokėti reikia tai žinau.(tik nepamenu kiek ).. tik man įdomu jei sanatorijoje gydimas trumpesnis ir gal daugiau procedūrutai gal verta vykti.
Kol kas situacija tokia, kad ambulatorinė reabilitacija yra kaune , bet iki jo man 40 litu kainuojantis atstumas. Jei nakvoti pas gimines tai važiuot tektu kartą į savaitę, bet lauktuvėm irgi pinigu išeitu. Kiek žinau ji trunka 22 dienas. Tai 4 savaitės..prasmirsiu giminėm gi. O sanatorija galima gi gyvent pas žmones, vasara 20 litu naktis buvo, maitintis pačiam..Tik klausimas kiek toks gydimas truktu.Nes aš daugiau 2 savaičiu tai neištemčiau...

Tai va šiandien iš po daktaru, keičiagydimąą doh.gif nubet gal ir gerai. kiek čia galima...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

galvojau šį mėnesį jau sulauksiu diagnozės, bet deja, kaip laukiu diagnozės jau visą pusmetį, taip ir toliau lieku laukt biggrin.gif aišku nežinau, kiek laiko praeina, kol pacientas su sąnarių ligomis išgirsta kokią diagnozę g.gif nors turiu visus kraujo tyrimus, antigeno tyrimą, visokius MRT, rentgenus, echoskopus, net kaulų tankio tyrimą...
Na o gyd pasakė, jei sportas padeda, tai gerai, susitiksim po mėnesio, gal pasveiksit. Na, žiūrėsiu, kaip bus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnius05 @ 2015 03 24, 20:35)
Sveiki  4u.gif

galvojau šį mėnesį jau sulauksiu diagnozės, bet deja, kaip laukiu diagnozės jau visą pusmetį, taip ir toliau lieku laukt  biggrin.gif aišku nežinau, kiek laiko praeina, kol pacientas su sąnarių ligomis išgirsta kokią diagnozę  g.gif  nors turiu visus kraujo tyrimus, antigeno tyrimą, visokius MRT, rentgenus, echoskopus, net kaulų tankio tyrimą...
Na o gyd pasakė, jei sportas padeda, tai gerai, susitiksim po mėnesio, gal pasveiksit. Na, žiūrėsiu, kaip bus...  ax.gif

o kaip kaulu tankis geras? unsure.gif Tai ydomu kokiu tyrimu jiems dar reikia , kad nustatytu diagnoze?
Atsakyti
QUOTE(Agnius05 @ 2015 03 24, 21:35)
Sveiki  4u.gif

galvojau šį mėnesį jau sulauksiu diagnozės, bet deja, kaip laukiu diagnozės jau visą pusmetį, taip ir toliau lieku laukt  biggrin.gif aišku nežinau, kiek laiko praeina, kol pacientas su sąnarių ligomis išgirsta kokią diagnozę  g.gif  nors turiu visus kraujo tyrimus, antigeno tyrimą, visokius MRT, rentgenus, echoskopus, net kaulų tankio tyrimą...
Na o gyd pasakė, jei sportas padeda, tai gerai, susitiksim po mėnesio, gal pasveiksit. Na, žiūrėsiu, kaip bus...  ax.gif

ale gerai kad padeda... bet įdomiai su diagnoze. doh.gif ax.gif man dignozėpaprasta ir aiški buvo tai pr 1,5 ėmn pastatė...
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2015 03 24, 19:38)
o kaip kaulu tankis geras? unsure.gif Tai ydomu kokiu tyrimu jiems dar reikia , kad nustatytu diagnoze?

Kaulų tankis normalus ax.gif neįsivaizduoju, ko jiems dar trūksta doh.gif nerimą kelia truputį cista.... maža (7 mm) bet vistiek g.gif
QUOTE(rimulėėė @ 2015 03 24, 19:39)
ale gerai kad padeda... bet įdomiai su diagnoze.  doh.gif  ax.gif man dignozėpaprasta ir aiški buvo tai pr 1,5 ėmn pastatė...

sportas išties gelbėja, bet jei kokią dieną neatliksiu mankštos, tai naktį skausmas grįš. Vaistų neišrašė, nors iš dalies gerai, nes nuo tų movalių, rexocų ir net arcoxia mane pykina doh.gif
Atsakyti
:4u:Sportas visad gerai, bent jau mankšta.
Ai o man nežinau reiktų kažką naujo pabandyt...gal vėl dietos pailaikyti. kažkaip per ta nekokia žiema 5 kg priaugau. Pabandysiu numest ir biški su maistu kažką pasireguliuot.. o gal suveiks.... bent jau blogiau gi nebus . Nes jau gydimas eksperimentinis, tai nežinau nežinau jei nieko nedarysiu bus blogai. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2015 03 24, 19:49)
:4u:Sportas visad gerai, bent jau mankšta.
Ai  o man nežinau reiktų kažką naujo pabandyt...gal vėl dietos pailaikyti. kažkaip per ta  nekokia žiema 5 kg priaugau. Pabandysiu numest ir biški su maistu kažką pasireguliuot.. o gal suveiks.... bent jau blogiau gi nebus . Nes jau gydimas eksperimentinis, tai nežinau  nežinau jei nieko nedarysiu bus blogai.  lotuliukas.gif

kas per eksperimentinis gydymas?
gal dalyvaujat klinikiniuose tyrimuose?
Atsakyti