QUOTE(Lysa @ 2015 04 05, 17:44)
Su Sv. Velykom!
O man toks kalusimelis iskylo: pries metus cia keleta zmoniu bande visokias dietas: Paleo, gal dar kazka. Ar jus iki siol laikotes? Ar pastebejote kokia nors itaka ligai (issyrus padidejusi cholesteroli, kaip atsimenu kazkam buvo)?
Teiraujuosi, nes susidomejau zaliavalgyste. Tai idomu pasidare, gal kas nors turi ilgalaikes patirties?
O man toks kalusimelis iskylo: pries metus cia keleta zmoniu bande visokias dietas: Paleo, gal dar kazka. Ar jus iki siol laikotes? Ar pastebejote kokia nors itaka ligai (issyrus padidejusi cholesteroli, kaip atsimenu kazkam buvo)?
Teiraujuosi, nes susidomejau zaliavalgyste. Tai idomu pasidare, gal kas nors turi ilgalaikes patirties?
Labas,
prisidedu prie sveikinimų, su Velykom visas. Linkiu daug sveikatos, stiprybės, energijos ir optimizmo. Žodžiu to, ko trūksta labiausiai.
Lysa, aš nesilaikiau ilgai. Bet trim savaitėm buvau atsisakiusi gyvulinės kilmės produktų. Visų. Mėsos, žuvies, jūros gėrybių, visų pieno produktų, miltų, cukraus, saldumynų. Valgiau kruopas, daržoves, vaisius. Įtakos sąnariams (tada buvo pikas) nepastebėjau, bet skrandį gerokai prikankinau, pradėjau jausti skausmus, teko dar gerti vaistus... Antrą kartą nerizikuočiau...