QUOTE(mirtingoji @ 2015 02 08, 20:57)
Man nuotaika taip lengvai nesusigadina

Anubiai neblogai atrodo, nes vakar greit kempinele perejau. O kur nuotrauka tik anubio, tai ten vaizdas po dvieju savaiciu nuo valymo.
Stebesiu toliau, gal dar kokiu simptomu atkasiu. Greiciausiai reikes filtra pakeist ir ziuret ar sis negrybauja, gal todel ir atsiranda tos apnasos. Tik gamyklinis uzstoja man puse apsvietimo
Ne veliau kaip pries savaite jau kazkuri mamyte skundesi tom sudo spalvos lengvai nusivalanciom apnasom ir, lygtais, kazka postringavom i ta tema.

Lygtais irgi viskas i grunto uzterstuma susivede, bet ten akvas jau buvo uzsistartines pagal pilna programa, o pas Tave dar tik ipusejo tas procesas. (Nepergeriausia pa mane su atmintim)
Bjauriausia kai mazdaug (is nuomones, talmudo ir liustros) surasai ka reiktu daryt, o paskui nieks rezultatu nebepasako

Tai susitvarke ten, ar nustipo?? Jolki matalki! Taigis visi meginam patirti kaup, o kai eksperimentai be rezultatu tai...

Kubilina teisingai suabejojo: NX aprasinet jei niekam neidomu?

O vat man dar ir kaip idomu!!!! Ir ne tik Kubilinos! Net Sineriukes patirtis buvo indomi, nors jin tos patirties tikrai neperlabiausiai turejo. (Bet regis akvas iveike Sineriuke)
Tai ziek, Mirtingoji, ka padaryciau. Nezinia kokia ten pas Tavo akva liga ar kas, bet gydyciau bendram akve su druska ir kalio permanganatu 3 naktis paeiliui. Pasitaisys/nepasitaisys, bet nepakenks tai tikrai.
Jei pasirysi,- tada 2 kupini valgomieji saukstai druskos ir irgi is anksto atskirai sumaisytos margancovkes tirpalo iki spalvos... kaip saltibarsciu vemalas arba kaip mano avataras.

(Specialiai toki rinkaus)
Kita diena druskos jau nebereikia, bet pries nakti vel sliukstelk manganato. Nu ir taip 3 kart.
Gupkes itin tinka pradedantiesiems, nes jos gan grazios, pigios, atsparios zioploms seimininko klaidoms, vislios ir yra prifarsiruotos visom imanomom (ir net nelabai imanomom) ligom. Tai vat paturejes gupiju jau paskui gali belenka veist
Apie gupinu uodegu skilima irgi neperseniausiai putojomes. Sugijo nors nesilaike jokiu instrukciju. (Net biski pikta)

Tada joms paprasciausio jodo ilasink!! Nu kai idienojus margancovkes melinumas kaip ir dings,- tada kokius 6 lasus jodo. Sita jau... tarkim tik 2 dienas. OK?
--------------------
Nezinau kaip i joda reaguos anubis

Teoriskai turetu visai niekaip nereaguot, bet kaip Tavo atveju, tai, regis, visai nesunku ta augaliuka ir isimt?
-----------------------
Pries ka nors darydama druciai isvalyk (50 proc.) akva ir pabaigus irgi nepatingek poros kibiru atsistovejusio vandens sliukstelt.
Dar is pradziu ir grunta pasitikrink! Prisipilk i skaidru inda vandens ir imesk ten ziupsneli is gan naxaliskai akvo istraukto grunto. Turi tik nuskest ir nesimatyt jokiu drumzliu. (Aisku, kad matysis, bet tada galesi nuziuret kaip tos drumzles seda, kokios yra spalvos... karoc daug/maz isivaizduot ju prigimti ir tada jau bent zinosim su kuom kariaujam