Kazna jau pasivyjau plepsiu aukso medali?

Prisipazinsiu: parvares pirmu numeriu nukasiau (is inercijos, nes kaime non stop kasiojau) nuo garazo sniega, o tada is karto (pasiusiojes) puoliau prie SM. Bet kol pasikrove deze, dar uzdejau AK TV gaubta ir sviesa ijungau. O kai jau (beiveik) viska parasiau ir kai visi sumigo (neskaitant dukros, bet si karta jin nesitusina, o irgi kazka klaviaturina) paziurejau kaip krevetes gyvena. Nenustipo!!

VISOS 128-ios alei vienos gyvutelaites
Ale vot toks siurprizas! Isvaziuodamas nuemiau gaubta, kad (elektros taupymo ant alaus sumetimais) vis tiek liustra nedegs, o dienos dabar trumpos, tai... Karoc norejausis, kad nors kiek sviesybes i dziungles patektu.
Kykute uzdraude keiktis tai pypt, pypt, pypt-banavrot: mazosios (tos centrines) kriptos buvo koks 20 jau mano gerokai is anksto "nubanzaintu" lapeliu, tai dab jie sulig Joniuko ir Gretutes pirsto storumo lapais patapo ir pabaigos nesimato. Aciu Dievui elodeja uzstojo visa ta kosmara

Pagal sumanyma jin turejo uzstot tik sildytuva, bet dar uzstojo jau viska kas iki tol bent kiek matydavos. Visi augaliukai (isskyrus heteranthera zosterofilia, bet iskaitant visu vaivoryksres spalvu valisnerijas) soktelejo per sprindi ir kazkodel palinko i lango puse, kur kaip tik maziausiai ir reikejo.
Vel rimtas ravejimas nusimato

Be to, nebelabai zinau ar Sineriukei tu krevetku bereikia, jei jin visa turta i aukciona paleidus?

Tada man 100 kartu geriau jei vien prie Ciles reiktu derintis...
--------------------------
Kubilin, o "padrugu" dar matai, neieskai ar turi iliuziju, kad prapuole?

Pas mane lygtais gerokai maziau, bet dar ryt atidziau paziuresiu, nes dab tikrai TOOOOkios dziungles, kad nei sakos, nei didziojo akmenio nebesimato