Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2015 02 17, 12:43)
O! Prasideda... Taigis pasodinimui galejau su saknele atvezt. Dab tai nuskyniau tik "del minkstumo", o tas atseit atliekamas rimtesnes jau isdalinau  blush2.gif

Ne prasideda, gi pati ir prasiau tik del minsktumo bet kokios zoles..bet kada agaliukai zali grazus, gaila mest, tai mastau ka daryt..sakneles jos labai puikiai isleidzia ir taip.

QUOTE(Sandia @ 2015 02 17, 12:49)
Žalius sumatros barbusu..zinau kad chuliganai, kai rinkausi zuvis, norejau aktyviu, tai ir turiu  tongue.gif
kelis ikrelius su zole isgraibiau i indeli, imerkta i akva, tik kazkaip nelabai tikiuos kazko, bet, o taciau, gal..? smile.gif

Cile, nebandei atgaivint savo sagittaria TAIP ant palanges? as dabar i mazyciam indeli bandau viena augaliuka (reiktu man daugiau zemiu nusipirkt)

Na, be "gyvu dulkiu" turbut is barbusiuku nieks nesigaus g.gif
Del sagitarijos, tai gal vel reik pamegint su trasom pazaist...kazkada visai augo...nors jos pas mane tokios nei klesti nei mirsta...zemauge pievute pasidarius bigsmile.gif

QUOTE(arvydas. @ 2015 02 17, 13:04)
Ten ne sagitaria, bet vis tiek indomu!  thumbup.gif
Tik vat koks dalykas: visus galincius ir ore augti akvariuminius augalus kur kas lengviau iskelti i terariuma negu sukisti atgal  g.gif

Joa, maciau pas Klimaiti paludariume kaip orinej formoj pakitus rotala rotundifolia..lapukai standus, apvalus, absoliuciai i vandeninius giminaicius nebepanasus.

QUOTE(M.K. @ 2015 02 17, 15:49)
kur jūs dedat priauglį??? Dovanoju tą žuviuką, garra rufą, kam reik, aūūūūūūūūūūūūūūūūū

prieaugli galima padovanot, smagiausia issikeist, vertingesnes zuveles galima parduot.
Atsakyti
Nereikia man kitų žuvų biggrin.gif šitą reikia iškišt, kad normaliai gyventų
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 02 17, 17:26)
Nereikia man kitų žuvų biggrin.gif šitą reikia iškišt, kad normaliai gyventų

Per supermamkes as ir tarakatu niekam negalejau isiulyt tongue.gif paskui i fb foruma parasiau, tai po poros val. paime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 02 17, 09:16)
Jei graziai paprasytume Evora turbut pasidalintu savo "arxyvu"  bigsmile.gif  Tik turbut geriau kaip Tuomce bande pagaryt ir viska prie "PRADINUKO" prisegt, nes kitaip vis tiek bus sunku ieskot, o ir litrazas ar apsvietimas is fotkes neperlabiausiai aiskus.

gaima butu vel suskurti fotki.com albumeli. ir visi galetumeme savo akvuku nuotraukas deti smile.gif
Atsakyti
Mano archyve 52 nuotraukos. Čia tik tų, kas dalyvauja mūsų susirašymuose. Aišku savo neskaičiuoju. Galiu suteikti galimybę jas panaudoti. Mąstykit kaip geriau tai padaryti. Galiu sukelti į Fotki.com atskirą albumėlį-ten turiu daug savo hobio albumiukų. Gal galima būtų kam nors persiųsti, bet kaip? O gal paleisti visas nuotraukytes mūsų temelėje? Bet tada jau tikrai kelis puslapius užpildys vien tik nuotraukos. Bet man nesunku, galiu tą padaryti. Bus tikras akvų paradas. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2015 02 17, 17:59)
Per supermamkes as ir tarakatu niekam negalejau isiulyt tongue.gif  paskui i fb foruma parasiau, tai po poros val. paime  biggrin.gif

Man rodos gundziausi as tais tavo tarakatais...ne sau, bet i parde..narsinimui...nesunkiai jie nersia ir tie mazyliai tarakatukai labai fainuciai buna wub.gif
Atsakyti
Labai neblogai, kai turi savo veiklos sukauptas nuotraukas. Maniškės Fotki.com Gal kam patiks tokia patirtis. ax.gif

http://public.fotki.com/Rasa071/
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 02 17, 23:15)
Labai neblogai, kai turi savo veiklos sukauptas nuotraukas. Maniškės Fotki.com   Gal kam patiks tokia patirtis. ax.gif

http://public.fotki.com/Rasa071/

aaaaaaa wub.gif wub.gif wub.gif Koks kaktusynas wub.gif wub.gif wub.gif

Jei turi rebutijų perteklių - priglausčiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 17 vasario 2015 - 22:25
QUOTE(evora @ 2015 02 17, 23:15)
Labai neblogai, kai turi savo veiklos sukauptas nuotraukas. Maniškės Fotki.com  Gal kam patiks tokia patirtis. ax.gif

Ispudinga wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
o gl galima sukurti profilį - bendra mūsų forumui, o ten jau kiekvienas norintis ir galintis susikurtų albumus savo akvariumams. Arba kas nors apsiimtų ir kitų dalyvių albumukus papildyt... Aš su džiaugsmu kitų akvukus pažiūrinėčiau smile.gif Ir savo, aišku prodyčiau. Eisiu googlint, bet man rodos vakar nužiūrėjom, kaip viena "sakurienė" savo nėštumą užbaiginėjo kojiukėm išstumdama "krevetukus" iš pilvo lauk smile.gif
Evora , kokia Tu šaunuolė, su pavadinimais, su visa darbų seka. Liuks 4u.gif
Atsakyti
Jau sukūriau smile.gif

prisijungimo vardas : AquariumForum

slaptažodis : akva

galite kurti savo albumus smile.gif
Prisijungiate, viršuje paspaudžiate ikoną 'mano albumai', tada apačioje 'create new album' - ir slaptažodžio vietoje palikite tuščią laukelį, tada jis bus visiem prieinamas
Aš galiu nuotraukas ir patvarkyt ir sukelt, jei kam nesinori ar neišeina ir paskui galiu pažiūrėt ir patvarkyt - surūšiuot albumus pagal nikus. Galit man atsiųsti fotkes i mailą
jurgajuotkiene@yahoo.com
Evora, jei tu jau turi forumiečių akvų kolekciją - gal gali sudėt (arba man atsiųst) ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigha: 18 vasario 2015 - 13:55
puslapis akvariumų nuotraukoms sudėti
Atsakyti