QUOTE(arvydas. @ 2015 02 17, 12:43)
O! Prasideda... Taigis pasodinimui galejau su saknele atvezt. Dab tai nuskyniau tik "del minkstumo", o tas atseit atliekamas rimtesnes jau isdalinau

Ne prasideda, gi pati ir prasiau tik del minsktumo bet kokios zoles..bet kada agaliukai zali grazus, gaila mest, tai mastau ka daryt..sakneles jos labai puikiai isleidzia ir taip.
QUOTE(Sandia @ 2015 02 17, 12:49)
Žalius sumatros barbusu..zinau kad chuliganai, kai rinkausi zuvis, norejau aktyviu, tai ir turiu
kelis ikrelius su zole isgraibiau i indeli, imerkta i akva, tik kazkaip nelabai tikiuos kazko, bet, o taciau, gal..?
Cile, nebandei atgaivint savo sagittaria TAIP ant palanges? as dabar i mazyciam indeli bandau viena augaliuka (reiktu man daugiau zemiu nusipirkt)

kelis ikrelius su zole isgraibiau i indeli, imerkta i akva, tik kazkaip nelabai tikiuos kazko, bet, o taciau, gal..?

Cile, nebandei atgaivint savo sagittaria TAIP ant palanges? as dabar i mazyciam indeli bandau viena augaliuka (reiktu man daugiau zemiu nusipirkt)
Na, be "gyvu dulkiu" turbut is barbusiuku nieks nesigaus

Del sagitarijos, tai gal vel reik pamegint su trasom pazaist...kazkada visai augo...nors jos pas mane tokios nei klesti nei mirsta...zemauge pievute pasidarius

QUOTE(arvydas. @ 2015 02 17, 13:04)
Ten ne sagitaria, bet vis tiek indomu!
Tik vat koks dalykas: visus galincius ir ore augti akvariuminius augalus kur kas lengviau iskelti i terariuma negu sukisti atgal

Tik vat koks dalykas: visus galincius ir ore augti akvariuminius augalus kur kas lengviau iskelti i terariuma negu sukisti atgal

Joa, maciau pas Klimaiti paludariume kaip orinej formoj pakitus rotala rotundifolia..lapukai standus, apvalus, absoliuciai i vandeninius giminaicius nebepanasus.
QUOTE(M.K. @ 2015 02 17, 15:49)
kur jūs dedat priauglį??? Dovanoju tą žuviuką, garra rufą, kam reik, aūūūūūūūūūūūūūūūūū
prieaugli galima padovanot, smagiausia issikeist, vertingesnes zuveles galima parduot.