QUOTE(kubilina @ 2015 02 16, 11:41)
126ltr, apšvietimas stadartinis T8 2x18w + foliniai reflektoriai.
Vanduo keičiamas kas savaitę, tręšiama vieną kartą per sav
profito trąšomis.
Pagrindine restartu grasinuosi dėl grunto. Jis yra per stambus, negražūs. Priekinėje dalyje dar kiek smulkesnis, gale iš viso akamenai apie 1cm.. Pataupiau startuodama, taip ir gavosi, supyliau akmenis iš karjero
į tuos stambius akmenis sunku ką pasodinti, į tarpus sukrenta krevetukai mažyčiai. Nors dabar kai jis stipriai užkakotas, tai jau mažesnė šį problema. Dabartinis gruntas patinka tik kriptoms ir valiserijoms.
Dar vienas profas man rekomendavo perplauti gruntą, va po šitos rekomendacijos ir užsikabinau, kad neverta man čia tvarkyti to nemylimo grunto, o pakeisti jį nauju.
Blem, reik rimtai issisaugot forumieciu akvuku foto, kaip kad Evora berods ir daro..o tai jau skleroze, klausineju ta pati per ta pati
Prisiminiau dabar jau del to grunto kaip restarto priezasties..o va kaip tik norejau klaust kas per gruntas, toks naturalus fainas...atsakymas jau parasytas
Pas mane toks ale juodas, irgi uzknises jau, bet kada prisiveisus faunos visokios ir ypac krevetuku, tai su restartu man misija neimanoma

:
QUOTE(Sandia @ 2015 02 16, 14:54)
O kur vaizdine medziaga?
Blem, su ta medziaga..yra du momentai - viena, tai nera ten ka rodyt...o dar kai nuraveta dabar, tai isvis..kitas momentas, kad keldavau foto per imageshack ar kazkaip pan, bet ji apmokestino, tai teks mokintis kazkoki kita foto ikelimo buda...o va mokintis baisiai tingiu
QUOTE(saigha @ 2015 02 16, 19:49)
cile - primenu dėl prekių

dukra važiuos į gimtadienį pusbrolio už dviejų savaičių i kauną, gal iki to laiko pavyks gauti...
Gerai, ryt poryt paklausiu tiksliau, kada zada gaut, bet per dvi savaites manau problemu neturetu kilt