Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Aciu uz atsakyma. 4u.gif Dar turiu toki klausima, noreciau deti saka i akva, taciau vietinese parduotuvese pasirinkimo ner tai galvoju tiesiog nusipjauti nuo medzio saka?? Kaip manote ar tiks tokia,ar ne rugs vanduo? Skaiciau , jog tokia saka reikia virinti apie pora val, po to dar vasku aplieti. Gal kas turite saka , kaip ja apdorojote? Ir dar koki grunta galetumete patarti jei parduotuvese nerandu granito. (Augalai paprasti vallisneria, anubia, zuvys gupijos)
Atsakyti
QUOTE(asandra @ 2015 02 10, 12:44)
Aciu uz atsakyma.  4u.gif Dar turiu toki klausima, noreciau deti saka i akva, taciau vietinese parduotuvese pasirinkimo ner tai galvoju tiesiog nusipjauti nuo medzio saka?? Kaip manote ar tiks tokia,ar ne rugs vanduo? Skaiciau , jog tokia saka reikia virinti apie pora val, po to dar vasku aplieti. Gal kas turite saka , kaip ja apdorojote? Ir dar koki grunta galetumete patarti jei parduotuvese nerandu granito. (Augalai paprasti vallisneria, anubia, zuvys gupijos)

Viska teisingai sumastei thumbup.gif Bus ir pigu, ir grazu lotuliukas.gif
Saku dazniausiai buna kai kas nors obeli iskasineja ir tada nuo saknies tikrai yra ka pasirinkt.
Graikyne tai nelabai zinau kokie te tie turkiski medziai, bet geriau rinktis, kad nebutu su spygliais.
Virt joa - pora valandu. Bet ne tiek del dezinfekcijos, kiek, kad greiciau nuskestu. (Todel dar daaaaug druskos i ta "sriuba" reik pridet). Druska sunkina mediena, o akviukui beveik jokios itakos nedaro.
P.S. Tik is pradziu nuzievinkit ta jau kur nudzyrinsit ir bulijona virsit. Su zieve tai neperlabiausiai... Nors PVZ azuolo zieve uzmerkus i samagona - per 10 minuciu viskis pasidaro, o valanda pamirkius (ir dar pamyzus del viso pikto, kad pridet promiliu) tai jau jusu megstamiausias "Alitos" brendis su sampanu iseitu. thumbup.gif O dar pusvalandi - jau "Araratas" arba penkiu zvaigzduciu "Belyj aist" (tik netinka maisyt su "Bielyje koni")
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2015 02 09, 23:49)
nesinervuojam smile.gif Imk balionėlį  4u.gif
ateik šeštadienį pas cile - bus meetas  drinks_cheers.gif

Nu, sitas Vinciuko Kudirkos "Anyksciu silelio" posmelis niekaip uzmigt neduoda ax.gif Kame cia kampas??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 02 10, 13:41)
Nu, sitas Vinciuko Kudirkos "Anyksciu silelio" posmelis niekaip uzmigt neduoda  ax.gif  Kame cia kampas???  g.gif

Klimaksas gal mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 02 10, 14:39)
Klimaksas gal mastau.gif biggrin.gif

Nu gal... Bet tai kaip ismegint? bigsmile.gif
Atsakyti
darom meeta ketvirtadieni?? cool.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 02 10, 16:13)
darom meeta ketvirtadieni??  cool.gif  bigsmile.gif

O kur?
Jei turi omeny zuvu parde, tai man iseigine ryt ir poryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 02 10, 15:33)
O kur?
Jei turi omeny zuvu parde, tai man iseigine  ryt ir poryt rolleyes.gif

galim ta proga ir isnirti is vandenyno gelmiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 02 10, 15:33)
O kur?
Jei turi omeny zuvu parde, tai man iseigine  ryt ir poryt rolleyes.gif

Zoologijos sode prie "Gulbeles". Zinau 4 vietas kaip nemokamai prasmukt. Galim lipt ten nuo virsaus link hipopopodramo bet te laipiojimo daug. Dar galim nert per guvnerka aba eit pro mano pragreztas skyles; t.y. pro povus aba pro sernus. Tik prie povu jau uzbetonavo, o vietoj kiauliu... dabar ten 3 Amuro tigrai gyvena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 02 10, 15:55)
Zoologijos sode prie "Gulbeles". Zinau 4 vietas kaip nemokamai prasmukt. Galim lipt ten nuo virsaus link hipopopodramo bet te laipiojimo daug. Dar galim nert per guvnerka aba eit pro mano pragreztas skyles; t.y. pro povus aba pro sernus. Tik prie povu jau uzbetonavo, o vietoj kiauliu... dabar ten 3 Amuro tigrai gyvena  rolleyes.gif

Pasirinkimas platus biggrin.gif
Atsakyti
Aplekiau sodo prekes, gyvunu parduotuves- kalio perm. ner. Jei istemps akva, tai uz 1.5 menesio atves is Lt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 02 10, 16:55)
Zoologijos sode prie "Gulbeles". Zinau 4 vietas kaip nemokamai prasmukt. Galim lipt ten nuo virsaus link hipopopodramo bet te laipiojimo daug. Dar galim nert per guvnerka aba eit pro mano pragreztas skyles; t.y. pro povus aba pro sernus. Tik prie povu jau uzbetonavo, o vietoj kiauliu... dabar ten 3 Amuro tigrai gyvena  rolleyes.gif

O tai gal geriau Mickeviciaus sleny, tarkim ant tiltuko arba prie paminklo rolleyes.gif
Papildyta:
Eri, o tavo smeline mergiote Vilniuj ar Kaune? Galetume sunini-zuvini meeta Azuolyne paderint....Arvydas koki kaimynu haski gal pasiskolintu g.gif
Gaila, kad Dilma taip toli - taip noreciau su jos Cuba-Havana susipazint bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 10 vasario 2015 - 17:42