Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Sandia @ 2015 02 09, 19:22)
naujovine sraige pamaciau savo akve  doh.gif panasi i physella acuta, nenukarantinavau augalu per kaledas sodintu (is G.Klimaicio  g.gif  ), man tik ju truko... tikiuos daugiau nerasiu  schmoll.gif

Joooo, turiu ir aš šito gėrio iš ten, ir dar trimitininkų tuo pačiu, ale pastarieji iš dalies man patinka, visai neblogai šveičia augalu.
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2015 02 09, 19:43)
O mano karpyne gražiausiai gyvena dvi didelės ampuliarijos, karpiai net dėmesio į jas nekreipia.. Šlifuoja jos sau echinodorusus ir nuskandintas šaknis be sustojimo, net nepagalvojau, kad jas reikia papildomai šert...

cile - jei teisingai supratau, Tu Kaune Kikoj dirbi ? Ar dirbsi šeštadienį - atvažiuoju pas tėvus į Kauną, užeičiau paplepėt ir pasitart smile.gif Ir gal šio-beito nusipirkt, noriu burbulų į karpyną, o ten toks mandras keliapakopis filtras, išfiltruotą vandenį grąina iš kelių cm krintantį į akvą ir taip oro burbuliukus įneša. O aš noriu, kad "smagiai" burbuliuotį smile.gif))

Kika dab butu kaip Coca-Cola jei ten Cile dirbtu. Bet Klimaitis doras zmogus tai ja ismes is darbo "paciai prasant" ir kiek nors Auru duos jei gaus pasizadejima, kad pas konkurentus tiesiu taikymu nenumins mirksiukas.gif
-------------------------
Nemirtingajai apsimelavau verysad.gif Radau as tuos netradicinio plaukiojimo simptomus bet... Bet ten maziausiai 90 puslapiu skaitymo ir viskas potencialiu priesu kalba unsure.gif As ja kertu, bet kai tekstas specifinis, tai gal geriau per ta laika visus Lenino rastus originalo kalba perskaitysiu?? bigsmile.gif Naudos bus lygiai vienodai.
Neee, nepyk Mirtigoji, bet del gupijos suplysusios vuodegos tikrai nevaliosiu tiek ilgai ant talmudo kabot. Kiek paziurejau tai te irgi nedaug naujienu yra: margancovke ir druska. Jodas reciau, bet irgi kotiruojas tik simta kartu daugiau lasiuku negu maniau. Yra ir visokiu kitokiu gudriu pavadinimu, bet jei salis dar stebuklingesne uz Lietuva... nu nzn ar Tu cia rasi pritareju, bet mes antibiotiku (ar ten kokio tai heroino) vis tiek kazkaip prasimanom.
Marioji, zingeidauju:
1. Kaip vadinasi ta salis?
2. Kokio sudo (ir kaip) ten nusibrukai, kad dabar jau Marijos zemes pagalbos prireike?
3. Ar Tau neliudna? (Uz koki doleri galeciau pakutent; pigiau tai vargu ar rasi) ax.gif
4. Mes (nu labiausiai tai AS) Tave visapusiskai palaikom thumbup.gif Grizk su stora pinigine thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
5. Be, be, be ax.gif blush2.gif tongue.gif
P.S. Neatkreipet demesio, kad tie (t)syzikai pradejo kazkaip suletintai bokalus dauzyt? g.gif blink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2015 02 09, 21:10)

akvazoo ir aquazoo skirtingos pardes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2015 02 09, 19:52)

O šitai kur? Gal ir aš užvažiuočiau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 02 09, 21:00)
O šitai kur? Gal ir aš užvažiuočiau ax.gif  biggrin.gif

yra adresas smile.gif
Draugystes g. 9A:) Prie pat Maximos 9-aukštis namas, nediduke parduotuvytė
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 02 09, 21:08)
yra adresas smile.gif

UZIMTA tongue.gif
Atsakyti
Sandia ir Eri- ačiū už nuorodas, pasirodo, ir sekmadienį dirba . Jei cile prisipažins savo darbp grafiką - būtinai užsuksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2015 02 09, 21:56)
akvazoo ir aquazoo skirtingos pardes wink.gif

Taip, skirtingos..nezinau kodel tiems savininkams zodziu pritruko pavadinimams...daznas pirkejas maiso kas yra kas doh.gif
Tiesa, kas del prekiu, tai tenka pripazint, kad jie kur kas turtingesni akvariumistikoj ax.gif

QUOTE(Dilma @ 2015 02 09, 22:00)
O šitai kur? Gal ir aš užvažiuočiau ax.gif  biggrin.gif

O jei dar su barzdyla, tai isvis super butu wub.gif

QUOTE(Eri` @ 2015 02 09, 22:08)
yra adresas smile.gif

Tikrai taip 4u.gif

QUOTE(saigha @ 2015 02 09, 22:34)
Sandia ir Eri- ačiū už nuorodas, pasirodo, ir sekmadienį dirba . Jei cile prisipažins savo darbp grafiką - būtinai užsuksiu smile.gif

Sia savaite V-ni 10-19 ir VI-ni 10-16, o sekmadieni tai nedirbam...Silainiuose dirbdavom, pamirso pataisyt doh.gif
Uzsukt tai prasom, bet kolei kas labai kazko blatno neturim, zuvyciu isvis dar tik puse akvu uzpildyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 09 vasario 2015 - 22:25
QUOTE(saigha @ 2015 02 09, 21:34)

O ant manes tai ka?? Skersa padejom?
Taip norisis neatsilikt nuo plepsiu, o taip ziauriskai kliedziu...
Soriuks. Paziesim kaip ryt saxtos degs 4u.gif !! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 09 vasario 2015 - 22:38
Zingeidziajam smile.gif
Airijoj as. Atvykau gyventi, neuzsidirbti. Neliudna.

Neskaityk, as ir neskaityciau, ypac, kad tik vienos zuvies simptomas. Druska ir jodo 6 lasus ivariau, o tai kiek jo tada reikia is tikro?
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 02 09, 23:27)
O ant manes tai ka??

nesinervuojam smile.gif Imk balionėlį 4u.gif
ateik šeštadienį pas cile - bus meetas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2015 02 09, 23:22)
Zingeidziajam smile.gif
Airijoj as. Atvykau gyventi, neuzsidirbti. Neliudna.

Neskaityk, as ir neskaityciau, ypac, kad tik vienos zuvies simptomas. Druska ir jodo 6 lasus ivariau, o tai kiek jo tada reikia is tikro?

PACIOJ Airijoj?! Vot cia tai p*****c koks netiketumas thumbup.gif Lyg tycia Airijos zemelapi geriau negu, kad kaip smigus nusliauzt i sikinyka zinau. Ir laiko juosta, ir milicija (tik labai juokintgai vadinasis) ten mane VERTINA lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gerai viska padarei tik nu ka as zinau su ta margancofke... iskask is po zemiu! Tarkim si karta gal ir prasisuksi (nors giliai abejoju), bet siaip jau tu miltuku reiktu turet dar pies suzinant zodi AKVARIUMAS
Taip, ir druska, ir jodas veiks ir net zelionkes vietoj melio galima sliukstelt, bet tai nera vienas ir tas pats schmoll.gif Kai bus RASTUOSE parasyta zelionke, tai ir pilsim Rivanoli arba ka turim; o dab is kur nors nukosek manganato. OK?
Daugiau net nera ko putotis. Nerandu pavyzdzio... g.gif Tarkim Tau i sikna reik suleist vitaminu, bet ambulatorijoj ju neturi tai leidzia tokio kazkokio irgi skysto ko turi atliekamo ir daug. Atkistum "bulkute" tokiai adatai? bigsmile.gif Nu va ir psio; improvizuot - nepatartina schmoll.gif
Dab (kai ner melio) atrodytu mazai jodo, bet judam kaip yra. Neverta arkliu pervazoj perkinkinet
---------------
Jeps, manganato grudeliai skesta ir chemiskai nusvilina belenka kur tik papuola. Todel ir kas antra zodi kartoju, kad is pradziu reik ISTIRPINT, o tik paskui jau varvint i akviuka
Papildyta:
QUOTE(saigha @ 2015 02 09, 23:49)
nesinervuojam smile.gif Imk balionėlį  4u.gif
ateik šeštadienį pas cile - bus meetas  drinks_cheers.gif

bigsmile.gif O kodel tada as tik dabar suzinojau??
Kojos i meeto puse sukasi bet niekur nejudu schmoll.gif
O ir siaip keistoka kai 16-os divizijos veterankes bando uzkietejusius piligrimus atgal i Pazadetaja zeme nuvyt. Kazkas cia uzslepta? g.gif KA? bigsmile.gif
Atsakyti