Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2015 02 09, 15:11)
Ale tik Tu man kibiro tai neprirauk!!!! As zinau ta visai nejuokinga dziauka: "Va cia pats atsirinksi". Nixera.  schmoll.gif  Ner vietos daugiau kaip po viena flenciuka visokiu rusiu.
P.S. Nebent bizni atidaryciau Tavo ir Kubilinos turta i alu mainyt  ax.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Nea, kibiro tai niekaip, bus labai "skromniai"- po 1-2 daigelius "veislei"...kiek pertekliaus anksciau buvo, draugei ir kaimynei atidaviau...
Tai va turiu anubio 2x2cm daigeli wub.gif, microsorium pteropus daigeli, sagitaria subulata 2-3 mazulycius ir hedyotis salzmanii daigeli...jei yr noro, galiu nupest kelis stiebelius samanos...ir visas mano "turtas" - heteranteros z, kriptos ir ragalapio gal jau nesiulysiu lotuliukas.gif
Tai bus jum uzduotis adaptuoti ir iki rudens priaugint kieki, jau mainoma i alu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 02 09, 17:05)
Nea, kibiro tai niekaip, bus labai "skromniai"- po 1-2 daigelius "veislei"...kiek pertekliaus anksciau buvo, draugei ir kaimynei atidaviau...
Tai va turiu anubio 2x2cm daigeli  wub.gif, microsorium pteropus daigeli, sagitaria subulata 2-3 mazulycius ir hedyotis salzmanii daigeli...jei yr noro, galiu nupest kelis stiebelius samanos...ir visas mano "turtas" - heteranteros z, kriptos ir ragalapio gal jau nesiulysiu  lotuliukas.gif
Tai bus jum uzduotis adaptuoti ir iki rudens priaugint kieki, jau mainoma i alu  drinks_cheers.gif

Su tiek panasu, kad tik puse ismest reikes biggrin.gif Skias isgyvensiu thumbup.gif
O Tau gal tos peles miniatiurini gabaliuka prie krevetkiu pridet? bigsmile.gif Daug nesisviecia nes viska isdovanoju, bet dab jau galiu atpest lapepepetuliuliulyti neperlabiausiai veislei ar dizainui pakenkdamas. mirksiukas.gif
Tai gal lauksiu po iseiginiu ir tam tarpe susidzvanysim. O as per ta laika numinsiu apziuret pardes ir apie Tave viska issiteirausiu ir dar visokiu gandu paskleisiu. OK? bigsmile.gif Nieks net nesuzinos, kad cia buvo Arvydas. Nu nebent pasirodytu itartina, kad uzejo visiskai gatavas klientas be pinigu, ziema ir dar su oranziniu dviratininko liemenuku ir uzkniso apie kazkokia Lotynu amerikos sali visokiu poslybiu besiteiraudamas biggrin.gif
Drasiai ir Tau dirbant uzeiciau, bet bijau demaskuotis, nes Tu taigis zinai, kad esu siaubingai grazus thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
865241964. Uzrasyk ir savaji i privata. (Jauciu jau sianakt paskambinciau) ax.gif wub.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano sraiges puola auksinė žuvis.Jei kokį salotos trupinį įmesi sraigėms - auksinė viską suės.Jei maistuko patrupinu sraigėms - ta praplaukia su savo atvira burna ir viską "susiurbia".Kartais paima nosimi,bakstelėja ir ampuliarija nukrenta ir atsitrenkia į akmenis verysad.gif ,skaičiau kad su tokiais "smegenų sukrėtimais" ampuliarijos ilgai negyvena.Šiandien jau net iš kiauto nebuvo išlindusios.Be to jos dar tris dienas nieko burnoj neturėjo.Niekaip nesuprantu kaip man jas pamaitinti?Laukiu patarimų 4u.gif ,bijau mano sraigės nueis vaivorykštės šalin schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 02 09, 18:28)
O Tau gal tos peles miniatiurini gabaliuka prie krevetkiu pridet?  bigsmile.gif 

Dekui, bet peles nedicka gabaliuka turiu...o vat kreveciu "krauju" atsviezinimui neatsisakyciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 02 09, 04:41)
<...> Be to, nebelabai zinau ar Sineriukei tu krevetku bereikia, jei jin visa turta i aukciona paleidus?  g.gif 

kur cia ji skelbias isparceliuojanti viska blink.gif ? Nejau meta reikala?

O del Airos... nu po paralialiliam smile.gif Norejau tada rasyti, kad su auksine TINKA TIK NIEKAS (kaaip Arvydas ne karta rase). Bet cia kitos rase, kad gali su ampuliarijom. Nu nesu bandzius, nedrisau priestarauti.

Vat su gupiais TIKRAI ampuliarijos gali ir graziai gyvena. Sraiges net paaugusios ohoho kiek tongue.gif Tai ne su karosu auginti. Nu negaliu, antipatija auksinem nors tu ka lotuliukas.gif

Arvydai thumbup.gif 3 krevetkos man rods jau uzaugusios biggrin.gif bent vizualiai pagal dydi plius minus jau turetu. O tie ikriukai ju l. aiskiai buna matomi, kai nesioja, ar galima ir nepastebeti? L. jau laukiu pagausejimo. Tik va galvoju kaip man ta savo filtra su ta koine turbinti. Paaugusiu nesiurbia, renka jos kazka nuo jo ir laisvai pacios plaukioja. Bet jei netyyyyyyciom bus jaunimo?.. blush2.gif

Tiesa, tavo dobanotos valisnerijos biski nunykusios buvo, bet va antrasis kvepavimas prasidejo thumbup.gif Nauji ugliukai leidziami thumbup.gif IR PELE dideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 02 09, 18:19)

O del Airos... nu po paralialiliam smile.gif Norejau tada rasyti, kad su auksine TINKA TIK NIEKAS (kaaip Arvydas ne karta rase). Bet cia kitos rase, kad gali su ampuliarijom. Nu nesu bandzius, nedrisau priestarauti.

Ak...Dabar bėda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 02 09, 20:22)
Ak...Dabar bėda      ax.gif

Senam akve (seimoj, ne pas mane) buvo pora guramiu ir ampuliarijos. Tai irgi jie jas terorizavo, kol galu gale nebeislindo su visam. Pagyveno akvoj maks savaite.... O auksine tai hmmm. Nu gal nesues ju, bet ramybes sraigem nebus, ne gyvenimas joms. Maniskes vos ne kiaura para duodasi po visa akva. Ir be galo graziai prie sroves iskisa ilga savo ta "straubliuka", gaudo maista smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif Neitiketinas vaizdas. tik ne su bet kuo jas laikyti galima, kad pamatyti jas visam grozyje ir maksimaliam judesy.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 09 vasario 2015 - 18:29
QUOTE(kvyka @ 2015 02 09, 18:19)
kur cia ji skelbias isparceliuojanti viska  blink.gif  ? Nejau meta reikala?

Skelbimu temoj buvo ir skelbiu.lt ir savo bliuda tiek noreta didyji, ir jau krevetyna ruosta irgi ten pat prideda.
Atsakyti
naujovine sraige pamaciau savo akve doh.gif panasi i physella acuta, nenukarantinavau augalu per kaledas sodintu (is G.Klimaicio g.gif ), man tik ju truko... tikiuos daugiau nerasiu schmoll.gif
Atsakyti
O mano karpyne gražiausiai gyvena dvi didelės ampuliarijos, karpiai net dėmesio į jas nekreipia.. Šlifuoja jos sau echinodorusus ir nuskandintas šaknis be sustojimo, net nepagalvojau, kad jas reikia papildomai šert...

cile - jei teisingai supratau, Tu Kaune Kikoj dirbi ? Ar dirbsi šeštadienį - atvažiuoju pas tėvus į Kauną, užeičiau paplepėt ir pasitart smile.gif Ir gal šio-beito nusipirkt, noriu burbulų į karpyną, o ten toks mandras keliapakopis filtras, išfiltruotą vandenį grąina iš kelių cm krintantį į akvą ir taip oro burbuliukus įneša. O aš noriu, kad "smagiai" burbuliuotį smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2015 02 09, 20:43)
cile - jei teisingai supratau, Tu Kaune Kikoj dirbi ?

ne Kikoj o cia
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 02 09, 18:14)
zekit toj pacioj akvazoo, nors jie musu konkurentai, bet labai geros kainos ir neblogas asortimentas wink.gif

...?
Atsakyti