Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojos renkasi čia

Bandau darytis sąrašą.

Raudoni ir rausvi
1. Red pear
2. Kosmonavt Volkov
3. Rayskoje Naslazhdenije
4. Sibirskij skorospelyj
5. Raudona citrina
6. Kardinolas Mazarini
7. Orlinyj kliuv
8. Penis
9. Carbon
10. Rausvas triufelis
11. Skariai
12. Arbūzinis
13. Lvinoje serdce?
14. Prisca?
15. Alia Maskvos gražuolė, Mičiko sakė, kad neatitinka, bet sudomino smile.gif

Geltoni
16. Vokiška braškė
17. Korol Sibiri
17. Hillbilly
18. Aladino lempa

Žali
19. Izumrudnoje jabloko
20. Žalia kriaušė
21. Kiwi

Juodi
22. De Barao Black
23. Brandywine Black
24. Juodas dramblys

Spalvoti
25. Amurskij tigr
26. Dryžuoti
27. Sinij

Hibridai
28. Malinowy Henryka
29. Sungold
30. Barbaris
31. Tolstoi
32. Corazon
33. Sprut (bandysiu reabilituoti)

Jei gausiu, įtalpinsiu Toro ar Orkado.
Atsakyti
Sveikutes pleputes.Idedu foto daigyklos,kaip ir rasiau anksciau,abejoju ar tiktu pomidorams,gal kas issakys savo nuomone is zinoviu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 02 12, 21:13)
Sveikutes pleputes.Idedu foto daigyklos,kaip ir rasiau anksciau,abejoju ar tiktu pomidorams,gal kas issakys savo nuomone is zinoviu.
user posted image

Aš tai nematau priežasties, kodėl turėtų netikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 02 12, 21:13)

aurute, užsiknisi tu su šita daigykla. Geriau sėk į dėžutes.

Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2015 02 12, 21:19)
Aš tai nematau priežasties, kodėl turėtų netikti smile.gif

o bandei kada sėt į panašią? smile.gif Aš bandžiau. Ir peržegnojau tą reikalą visiems laikams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 vasario 2015 - 21:24
QUOTE(saintlina @ 2015 02 12, 21:21)

Jau abejones tvirtinasi,aciu 4u.gif .Viena daigykla pabandziau perdaryti,sujungiau keturias skylutes,gavosi viena nemaza biggrin.gif ,gal reiks pabandyti ka nors paseti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 12, 21:23)

Papildyta:
o bandei kada sėt į panašią?  smile.gif  Aš bandžiau. Ir peržegnojau tą reikalą visiems laikams.

Aš tabletes į panašią kišu smile.gif žinok, žadėjau dauginti joje. Sakai, nepatogu?
Atsakyti
Gal kas esate uzmate Celzus H pomidoru seklu? Nu niekur nerandu... Pernai Senukuose pirkau viena daiga sito pomidoro, kai salna praejo prie viena siltnami, tai vietos netiketai atlaisvejo,o laisvu daigu nebuvo. Tai man labai patiko sitas hibridas. Labai stipraus augimo, grazios kekes. Skonis taip stipriai neuzsifiksavo, bet i makaloses visokias ir siaip-vyrui tokie patinka. Negi vel reikes pirkti daiga ir moketi eura doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 02 12, 16:49)
auginau italianskije spageti, nu bet nebuvo jie spageciai . greiciau kudos sirdeles  biggrin.gif

Na, bet grazus tie spagieciai thumbup.gif
Va, matau, salia Fidelio augo, o kaip jis? Ar patiko? smile.gif
Atsakyti
Naudosiu sena metoda pomidorams, thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 02 12, 21:09)
Bandau darytis sąrašą.

5. Raudona citrina

Jei gausiu, įtalpinsiu Toro ar Orkado.

mainom i Toro
Atsakyti
mūsų svadarbis tuneliukas iš senų perpjautų lankų šiltnamiams. Šonai iš dvigubos agro, jau du sezonus atlaikė. Plėvelė ant lentų iš abiejų pusių apvyniota, tada vienas galas ant žemės guli, o kitą kilnoji. Perpyniau su virvelėm, panašiai kaip šiltnamy, kad nuo lietaus neįdubtų. Labai patogu, kad per agro ventiliuojai, o ant galvų nelyja, nes lankom tik savaitgaliais, drąsiai paliekam uždengtą, jei blogi orai, niekas neperkaista.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 12, 21:23)
o bandei kada sėt į panašią?  smile.gif  Aš bandžiau. Ir peržegnojau tą reikalą visiems laikams.

O kodėl nepatiko?Nes ir aš atsižegnojau,ale visai nepamenu, dėl ko aš jas keikiau user posted image.
QUOTE(*Aukse* @ 2015 02 12, 21:31)
Gal kas esate uzmate Celzus H pomidoru seklu? Nu niekur nerandu...

Nemačiau niekur.Bo prisimenu nuo pernai,kai labai išgyrei.
Čia yra tikrai ir kaina nedidelė.Su siuntimu,o anas nepamenu kiek,bet tikrai mažas buvo,tau labiau apsimokės,nei daigus pirkt.Aišku,jei dar kitų neprisisakysi biggrin.gif
http://www.sodui.lt/...nalams-713.html
Atsakyti