Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojos renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 02 11, 22:33)
butelius reik sodint kartu su pomidorais- įtą pačią grabę dedat pomidorą, ir įstatę butelą kakliuku žemyn, be kamštuko ( būtinai)- užkasat beveik iki viršaus- palikit bent kelis cm virš žemės ir viskas. kakliukas nukreiptas link šaknų, o pylimo anga pakreipta biski link tako- kad patogu liet būtų. Laaistyt tikrai rečiau reikia  thumbup.gif

o pro kur vandeni pilti? dugna pjauti? as praitais met kaklais i virsu kasiau, o bambaliuose skyles badziau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nitrozilas: 12 vasario 2015 - 21:59
QUOTE(Nitrozilas @ 2015 02 12, 21:59)
o pro kur vandeni pilti? dugna pjauti? as praitais met kaklais i virsu kasiau, o bambaliuose skyles badziau

Mes gi turim mokytoją biggrin.gif
http://tany.lt/index...ymas-i-butelius
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 12, 22:02)

ups, viskas aisku smile.gif o pvz as galiu ir trasu kokteili i ta bonke pilti, istirpiti norma ir suvaryti
Atsakyti
Vakarykštis pirkinys smile.gif
Rytoj dar į vieną tašką užsuksiu ir varau mašiną pas meistrus kad užkoduotų kelią į sėklų parduotuves iki balandžio mėn kai kopūstų ,burokėlių, ir morkų reikės doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 02 12, 21:26)
Aš tabletes į panašią kišu smile.gif žinok, žadėjau dauginti joje. Sakai, nepatogu?

aš tablečių nesu naudojus. Bet su žemėm tikrai nepatogu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2015 02 12, 21:31)
Gal kas esate uzmate Celzus H pomidoru seklu? Nu niekur nerandu...

man rodos, mačiau Schetellige prieš pora savaičių.
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 02 12, 21:48)
O kodėl nepatiko?Nes ir aš atsižegnojau,ale visai nepamenu, dėl ko aš jas keikiau user posted image.

nepatogu žemių pripilt. Skylės apačioj didelės, žemės lauk pilasi. Šiltą vietą tokiam griozdui sunku rast sudygimui. Paskui daigus be ryšio iškrapštyt.
Be to, man rodos, pomidorai vienoj dėžutėj draugiškiau dygsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2015 02 12, 22:12)
Vakarykštis pirkinys  smile.gif
Rytoj dar į vieną tašką užsuksiu ir varau mašiną pas meistrus kad užkoduotų kelią į sėklų parduotuves iki balandžio mėn  kai kopūstų ,burokėlių, ir morkų reikės  doh.gif

faini pirkinukai 4u.gif Man atrodo ir be mašinos rasit kelią iki sėklų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 02 12, 22:07)
4u.gif Ačiū..o kaip jo galai užsidengia ax.gif o kir pirkot , gal bandysiu vieną įsigyt g.gif

Galuose lieka ta agro plėvelė ilgesnė, aš prispaudžiau lenta ir akmenuku.
Šiap labai smagu buvo pastatyti - dvese per kokias 5 minutes smile.gif
Pirkau čia http://siltnamiupasa...cija/siltlysves
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 12, 22:23)
nepatogu žemių pripilt. Skylės apačioj didelės, žemės lauk pilasi. Šiltą vietą tokiam griozdui sunku rast sudygimui. Paskui daigus be ryšio iškrapštyt.
Be to, man rodos, pomidorai vienoj dėžutėj draugiškiau dygsta  smile.gif

A,jo,daba atsimenu.Ir skyles bandžiau užklijuot,ir karpiau aš tą lapą ax.gif Ir dar džiūdavo labai greit tuose nareliuose žemė.Aha,šlamštas konkretus user posted image
Man ir tabletėse jie draugiškai dygsta. Ir jokių žemių nors pradžioj nereik, ir šakučių aniem krapštyt nereik user posted image
Papildyta:
QUOTE(heleborus @ 2015 02 12, 23:01)

Ui,šitas 12 metrų koks gerulis wub.gif
Įsivaizduoji drauge,kiek tilptų doh.gif Galėtum dar ir dvi beždžiones kartu su pomidorais augint .
http://siltnamiupasa...iltnamis?cid=12

Reikia pirkt loterijos bilietukus user posted image...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 12, 23:13)
Ui,šitas 12 metrų koks gerulis  wub.gif
Įsivaizduoji drauge,kiek tilptų  doh.gif Galėtum dar ir dvi beždžiones kartu su pomidorais  augint .
http://siltnamiupasa...iltnamis?cid=12

Reikia pirkt loterijos bilietukus user posted image...

ūūūūū.... apsieičiau ir be beždžionių.. kaip suprast - kaina be dangos? Be polikarbonato? Nu jo, reik pirkt tuos bilietukus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nuo takelio 20cm +56cm+24 nuo sienos.
QUOTE(R&B @ 2015 02 12, 17:12)
Ačiū už planelį  4u.gif  , pirmasis su 13 daigų tip top toks pat kaip sodinu pastaruosius 2 metus. Bandysiu pasidėliot šiltnamy pagaliukus  pagal antrąjį variantą, pažiūrėsiu kaip realiai atstumai nuo sienos ir takelio atrodys paplatinus atstumą tarp eilių.

Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 12, 21:48)
Nemačiau niekur.Bo prisimenu nuo pernai,kai labai išgyrei.
Čia yra tikrai ir kaina nedidelė.Su siuntimu,o anas nepamenu kiek,bet tikrai mažas buvo,tau labiau apsimokės,nei daigus pirkt.Aišku,jei dar kitų neprisisakysi  biggrin.gif
http://www.sodui.lt/...nalams-713.html

Nu kur gi is cia neprisisakysiu doh.gif Reiks tada ir tu Bolzano ir kitu velniu is serijos ( o maza kas bigsmile.gif ) doh.gif Reikia gal sau gimtadienio dovana pasidaryti visgi ir is cia ka uzsisakyt g.gif Nors jau save apsidovanojau vienu pirkiniu, kurio gi man baisiai mat prisireike- 30 putpeliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jaucio_sirdis @ 2015 02 12, 18:20)
Kas galetu patarti kas geriau (derlingesnis,atsparesnis ir t.t) Hugo ar San marzano, nes pora daigu reiketu ikisti tik galvoju kuriuos? g.gif

Patarti kuris derlingesnis, tai nelabai galėčiau, nes auginau tik Hugo. Gal sutapimas, gal sėkmė, o gal taip ir turi būti, Bet Hugo buvo ir skanus, ir derlingas pomidoras. Vaisiai normalaus dydžio, mėsingi, neskysti, kekėse įvairus skaičius pomidorų. Krūmas labai aukštas.
Šią veislę pirkau iš smalsumo, sumaniau patikrinti kas čia yra, nes buvo nenormaliai pigios sėklos. Svarbiausia, kad niekas nepirko jų mūsų miestelyje, tik aš lotuliukas.gif Bet veisle nenusivyliau, viskas gerai.
Turiu pernykštę Hugo foto.

user posted image
Atsakyti