Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojos renkasi čia

QUOTE(Ex @ 2015 02 13, 08:04)
Patarti kuris derlingesnis, tai nelabai galėčiau, nes auginau tik Hugo. Gal sutapimas, gal sėkmė, o gal taip ir turi būti, Bet Hugo buvo ir skanus, ir derlingas pomidoras. Vaisiai normalaus dydžio, mėsingi, neskysti, kekėse įvairus skaičius pomidorų. Krūmas labai aukštas.
Šią veislę pirkau iš smalsumo, sumaniau patikrinti kas čia yra, nes buvo nenormaliai pigios sėklos. Svarbiausia, kad niekas nepirko jų mūsų miestelyje, tik aš lotuliukas.gif  Bet veisle nenusivyliau, viskas gerai.
Turiu pernykštę Hugo foto.

user posted image

Aciu labai.San Marzano i siukslyna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 02 13, 12:42)
Nu gausiu, tai gausiu. Jei negausiu, tai siandien gavau laiska su seklom is vienos forumietes fainos  wub.gif  Jau dziaugsiuosi, jei ir visus turimus norus sugebesiu sukist i siltnamius siemet  g.gif

jei organizuoja tai manau kažką gausim ax.gif
aš jau pradėjau braukyt seną sąrašą ir žinau kad visi norimi netilps ax.gif

Papildyta:
kalbant apie Hugo tai Sėkluvos pokelis viloja o Nojaus ne g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 13 vasario 2015 - 13:28
QUOTE(saulyte525 @ 2015 02 13, 14:14)
Sveikos, gal galite parašyti dėl derlingumo pomidoru  Erophily  ax.gif . parašiau jususodui kas atspariausias fitoftorai , atai šitus rekomendavo, noriu užsakyt iš jų, siuntimas 1 eur (dar su bankiniu pavedimu tai apie 2 eur gaunasi). Ir "Schetelig" jais turėtų prekiauti. g.gif

Aš auginau 4u.gif Derlingi, tik klaikiai neskanūs (kieti, plastikiniai, ir pabuvę ilgiau nesuskanėja) 4u.gif - visus išspaudžiau į sultis ir suviriau į padažą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merepopins @ 2015 02 13, 12:08)
San marzano ne hibridas. O Hugo? g.gif 

Ne H. As taip pat meginsiu ji siemet.
Atsakyti
QUOTE(merepopins @ 2015 02 13, 11:08)
Prašau ir pati patarimo - kaip manote, jei pernai rudenį siera šiltnamį išrūkiau, baltasparnius ištrūčijau ar ne  g.gif Kaip jūs su jais kovojate gun_bandana.gif ??

Kovojame išradingai ir nesėkmingai biggrin.gif Bet jau su ta šaške tikrai visus išguldėt negyvai.Aš šito gėrio užpernai turėjau,a pernai jau nebuvo.Jokių šaškių nedeginau,man sliekų gaila.A tos baltos utelės mažiausio šalčio bijo,sušala ir taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 13, 14:08)
Kovojame išradingai ir nesėkmingai  biggrin.gif Bet jau su ta šaške tikrai visus išguldėt negyvai.Aš šito gėrio užpernai turėjau,a pernai jau nebuvo.Jokių šaškių nedeginau,man sliekų gaila.A tos baltos utelės mažiausio šalčio bijo,sušala ir taip  ax.gif

O man sake, kad jos i zeme kazkaip ilenda biggrin.gif Ir sekmingai ziemoja. Kai ejau i ZS klausti, ka daryti, man saske ikiso, taip ir metosi kazkur po siai dienai, nepanaudojau. Turbut buciau duminus, bet gi issiaiskinau, kad metalinem konstrukcijom netinka. Zalia visiskai buvau, pirmas siltnamis, pirmi metai, daigus draugai sunese, net nezinau, ka auginau. Kitais metais baltasparniu nebuebuvo, tfu tfu tfu. Ir is vis galvoju, kas kad juos uzdusini is rudens, vasara, jei patiks, is kitur kiti atksris, cia laimes dalykas. Kasmet vis vaidenasi, jei kokia moske pamatau, vis prisimenu, kaip su jais kovojau doh.gif O dar skaiciau, kad jiems baklazanai patinka, o tais metais as kelis krumus buvau ikisus i siltnami. Symet auginsiu lauke, ir greiciausia ne prie namu, gal ir netiesa, bet bijau as tu zarasu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 02 13, 14:33)
kalbant apie Hugo tai Sėkluvos pokelis viloja o Nojaus ne  g.gif

Sėkluvos sėklų pakelio foto atitinka tikrovę, tokie vaisiai ir yra. O Nojaus foto per daug "nulaižyti" pomidorai.

Aš dar pasmalsausiu ką ten mergos perka iš to Mydobro? g.gif Kokių stebuklingų veislių dar trūksta iki pilnos laimės? Atrodo tiek visko daaaaaug turim blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 13 vasario 2015 - 14:32
QUOTE(Ex @ 2015 02 13, 14:25)
Sėkluvos sėklų pakelio foto atitinka tikrovę, tokie vaisiai ir yra. O Nojaus foto per daug "nulaižyti" pomidorai.

Tai va, nežinant kad čia tas pats pomidoras nepirkčiau g.gif
Kai Sėkluvėlėj pirksiu agurkus prigriebsiu kitiems metams ir Hugo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 02 13, 14:25)
O man sake, kad jos i zeme kazkaip ilenda biggrin.gif Ir sekmingai ziemoja. Kai ejau i ZS klausti, ka daryti,  man saske ikiso, taip ir metosi kazkur po siai dienai, nepanaudojau. Turbut buciau duminus, bet gi issiaiskinau, kad metalinem konstrukcijom netinka. Zalia visiskai buvau, pirmas siltnamis, pirmi metai, daigus draugai sunese, net nezinau, ka auginau. Kitais metais baltasparniu nebuebuvo, tfu tfu tfu. Ir is vis galvoju, kas kad juos uzdusini is rudens, vasara, jei patiks, is kitur kiti atksris, cia laimes dalykas. Kasmet vis vaidenasi, jei kokia moske pamatau, vis prisimenu, kaip su jais kovojau  doh.gif O dar skaiciau, kad jiems baklazanai patinka, o tais metais as kelis krumus buvau ikisus i siltnami. Symet auginsiu lauke, ir greiciausia ne prie namu, gal ir netiesa, bet bijau as tu zarasu  ax.gif

taip drinks_cheers.gif , ir aš esu skaičiusi, kad žiemoja baltasparniai žemėje. Tai ir galvoju, kaip čia bus po tos šaškės g.gif Na, bus matyti.

Dar turiu klausimėlį. Anyta man parodė sąrašėlį, kokius nori šiemet pomidorus auginti:

"Logistica"
"Auris"
"Taifunas"
"Zolataja ripka"
"Colibri"

Gal kas iš auginusių trumpai savo nuomonę pasakytų. Aš pati prieš porą metų "Colibri" auginau ir užrašuose matau, kad po to išbrokavau, bet net nebeprisimenu dėl ko blush2.gif
Atsakyti
http://www.ebay.co.u...=item5406910774

kokia graži spalva biggrin.gif
Atsakyti
adija, ar tau neatrodo, kad kalbant apie Hugo, pernykštė mano akcija "išgelbėk draugą" vis tiktai davė šiokios tokios naudos? biggrin.gif Nu, fainas pomidoras, tiesiog pavergia savo nepaprastu paprastumu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 02 13, 14:47)
adija, ar tau neatrodo, kad kalbant apie Hugo, pernykštė mano akcija "išgelbėk draugą" vis tiktai davė šiokios tokios naudos? biggrin.gif Nu, fainas pomidoras, tiesiog pavergia savo nepaprastu paprastumu ax.gif

Auksas ir pelenuose žiba arba šeštasis pojūtis pas jus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 13 vasario 2015 - 15:13