Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 21

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 14, 02:50)
nu val gal pvz taip kazkaip -padidinti auksciau lango esmas spinteles ir tada sujungti tokia va juosta virsuj (tai nebutu tu mazu daug spinteliu)

Ai, Pupuko virtuvę radot biggrin.gif . Tai karūnos Jums reikia ant spintelių.
Nu psio, einu miegot... Ryt, t.y šiandien anksti keltis, krūva reikalų bus doh.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 vasario 2015 - 01:57
QUOTE(Juodai @ 2015 02 14, 01:54)
Ai, Pupuko virtuvę radot  biggrin.gif . Tai karūnos Jums reikia ant spintelių.

tai reiskia, grazi Pupuko virtuve wub.gif

nu karunos tai daznai buna tokios proovanso stiliaus su paraitymais, centre auskciau, o cia tieisog stilius kitoks, bet gal ir karunos.

tada gal reiktu biski auksciau kelti tas visa spinteles, kad butu biski virs lango g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 14, 02:56)
tada gal reiktu biski auksciau kelti tas visa spinteles, kad butu biski virs lango g.gif

Tai jos ir yra bišk virš lango unsure.gif ... 10cm virš...

Man atrodo, kad mes be reikalo či tuos cm matuojam. Susidės grindys, pasidarys sienos, vat tada ir bus tikslūs matmenys mirksiukas.gif .
Labanakt 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 14, 01:54)
Nu psio, einu miegot... Ryt, t.y šiandien anksti keltis, krūva reikalų bus doh.gif ...

labanakt,
Ačiū
Einu ir aš, rtytoj pratęsiu savo nardymus interneto platybėse..
Vyras jau rado ir man rodo, kad as tipo nukopinau varianta su tom spintelems, Nu taigi, sakau, domiuoisi, kokios tendencijos, mados ir neatsilieku tongue.gif

Tik idomu kaip atrodytu su ta 'katuna" be trecio auksto.
nes man kazkaip norisis sujungti, tik gal galima ir be tu spinteliu, kurios nebus labai funkcionalios g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 14 vasario 2015 - 02:02
Žydriausia, juk spalvas ir konkrečius matmenis su baldininkais derinsit, palikit ir jiems darbo, o tai Juodai visą "juodą darbą" už visus atliks.
O dėl to trečio aukšto aš manau, kad geriau būtų su gipsu nuleisti per plačių spintelių plotį, o ten kur siauresnės spintelės bus, lubose halogenus sudėti.
Juokingai nuskambėjo TB pasakymas "kaip lėktuve bagažui susidėti" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2015 02 14, 08:58)
Žydriausia, juk spalvas ir konkrečius matmenis su baldininkais derinsit, palikit ir jiems darbo, o tai Juodai visą "juodą darbą" už visus atliks.
O dėl to trečio aukšto aš manau, kad geriau būtų su gipsu nuleisti per plačių spintelių plotį, o ten kur siauresnės spintelės bus, lubose halogenus sudėti.
Juokingai nuskambėjo TB pasakymas "kaip lėktuve bagažui susidėti"  hihihi.gif

del spalvu tai zinoma, tik norejosi paziuret kaip atrodytu konstrastines spalvos, nes kai vieno oranzine atrode man nelabai. O va kai kontrastas tai jau visai kitaip.
Gal dar kitaip atrodytu kai spinteles baltos, o virsus rudas. Ciakad isivaizduot, o jau ta ruda ar vienokia, ar kitokia, aisku jau su baldininkais rinkciausi

tai va, ir galvoju kad trecia auksta ne spintelemis, o gipsu ir apsvietimu, ta ir norejau paskayt. bet be vizualizaciju man sunku isisvaziduot.
Gal sujungus gipsu irgi graziai atrodytu g.gif nes kai tie 'bokstai" tai atskirai be uzbaigimo man kazkaip nesiziuri graziai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 14 vasario 2015 - 10:49
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 17:02)
cia uz tu vijokliu virtuves langas, po kuriuo bus plautuve smile.gif ji reikes pakelti siei tiek auksciau stalvirsio, tai jo aukstis sumazes.
user posted image

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 19:00)
user posted image

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 14, 01:36)
O po dešiniu langu norėjau todėl, kad kairėje yra įėjimas į namą ir geriau matytųsi įėjimas per dešinį langą taiop skersai

Truputį neatrenku... unsure.gif . Nuotraukoj jokio įėjimo nesimato šalia virtuvės lango, o plane pažymėtas g.gif . Tai jį darysit naujai?

Dėl lubų nuleidino ties virtuviniu - o nemanot, kad taip suspausit vaizdą? g.gif Bus tokia žema virtuvikė unsure.gif... smile.gif
Man tie specialūs gipsiniai nuleidimai nepatinka, bet čia jau mano problema... Kitiems gražu biggrin.gif .
Aš gal dar pagalvočiau apie spinteles iki lubų, bet ne 600mm gylio, o tokio, kaip įprastai būna pakabinamos. Na, gal dar baltas jas visas daryti, viršutines. Ir būtinai viską apjungti karūna smile.gif . bet tuomet norėtųsi ir kažkokio filingo ant fasadų rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 14, 12:40)
Truputį neatrenku... unsure.gif . Nuotraukoj jokio įėjimo nesimato šalia virtuvės lango, o plane pažymėtas g.gif . Tai jį darysit naujai?

Dėl lubų nuleidino ties virtuviniu - o nemanot, kad taip suspausit vaizdą? g.gif Bus tokia žema virtuvikė unsure.gif...  smile.gif
Man tie specialūs gipsiniai nuleidimai nepatinka, bet čia jau mano problema... Kitiems gražu  biggrin.gif .
Aš gal dar pagalvočiau apie spinteles iki lubų, bet ne 600mm gylio, o tokio, kaip įprastai būna pakabinamos. Na, gal dar baltas jas visas daryti, viršutines. Ir būtinai viską apjungti karūna smile.gif . bet tuomet norėtųsi ir kažkokio filingo ant fasadų rolleyes.gif .

del iejimo i NAMA, tai iejimas plane pazymetas, kur iejimas i holiuka ta maza. tai per langa virtuvs jei desiniau stovint, tai matytusi varteliai ir iejimas i nama.

del sumazejimo patalpos ...gali but.... Man su vaziduote suku, as kai pamatau realu vazida ar vizualizacija, tada kazkoks suvokiasm ateina. O dabar taip tiesiog isisvazoduot sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 14, 14:09)
del iejimo i NAMA, tai iejimas plane pazymetas, kur iejimas i holiuka ta maza. tai per langa virtuvs jei desiniau stovint, tai matytusi varteliai ir iejimas i nama.

Tai aš plane matau - toje pačioje sienoje, kaip ir tas virtuvės langas yra pažymėtas įėjimas, kažkodėl slankiojančiom durim blink.gif, bet kai žiūriu į namą, ant tos sienos matau tik langą, durų nematau lens.gif . Tai vat ir klausiu, ar darysit įėjimą naują? Suprantu, kur varteliai.
Dabar dėl to įėjimo matymo. Kuom tai susiję su plautuvės padėtim? Ar norit pasakyti, kad daugumą laiko virtuvėje praleidžiate prie plautuvės g.gif ? Nu sakykim taip. Aš net tokiu atveju neaukočiau patogesnio/tvarkingesnio-gražesnio išdėstymo virtuvėje, kad greičiau pamatyčiau - ateina kas pro vertelius, ar ne. Juk galimybė pamatyti niekur nedingsta, tik tas matymas bus geresnis ne stovint prie plautuvės, o kiek dešiniau.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 14, 14:39)
Tai aš plane matau - toje pačioje sienoje, kaip ir tas virtuvės langas yra pažymėtas įėjimas, kažkodėl slankiojančiom durim blink.gif, bet kai žiūriu į namą, ant tos sienos matau tik langą, durų nematau lens.gif . Tai vat ir klausiu, ar darysit įėjimą naują? Suprantu, kur varteliai.

taip, sienaa dastatysim, siena bus lygi, dabar originaliai yra kampas

siandien nemazai diskutavom su vyru apie virtuve, kodel darau taip, ar kitaip, kas man grazu, kas jam grazu, kaip butu patogu, kodel jam 8 kedes buvo gerai, o va 10 tai jau nesamone doh.gif
Ta va reziume....
Su sala ar pussale jis gal ir sutiktu (na jis dar man pripasakojo kaip internete amte sujungat su valgomu stalu, nulenkiamu ale sedeijom vieta ir pan - paklausiau, bet daug nesigincijau, nes dabar tai neesme) , bet jam labiausiai prie sirdies ir jis mato viena idealiausia varianta - kampu ir pussale, gak ja mazesen daryt, jis namie matavo musu baldus, Musu valgomas stalas dabar biski virs 1200mm ir atrodo pakankamas mus, tai sako, ka tu darysi su 2100, gal ja biski mazint. Jei butu koks 1500 tai gal is sala iseitu

Tai va, kad butu is ko rinktis ir butu jo varianto vizualizaciha, tai reikia sita varianta dar patobulint
user posted image

kampa va daryti gal tokiu budu
http://www.houzz.com...chen-south-west

Va, vyrui pvz sitas grazus virtuvinis, ako, mums tik kampu uzsukt reikia g.gif Ir spalvos kai spinteles 2 spalvu jam irgi patiko blush2.gif

sako, va dar is galo ne sienele, o tarkim tokia lentyna pasidarytum g.gif
https://www.pinteres...49100858753329/

Nugi negaliu dar tokia ypatinga diena wub.gif vyrui pasakyt, kad tavo variantas nesamone, mano daug geresnis. Tuo labiau, kad jei graziai kampas issidestyti ir pakabinamos spinteles, tai man tas variantas irgi priimtinas butu, nors kapas is pirncipo ie ner labai funkcionalu

Bet tada jau nereiktu to 3 aukstos ir gal atrodytu tas virtuvinis lengvesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 14 vasario 2015 - 15:47
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 14, 16:21)

Viskas aišku su įėjimu.
Nesupratau dabar, kodėl salą lygina su stalu? Juk sala ne stalo funkciją atliks. Sakot užtenka tokio mažiuko stalo... na va, o planai buvo 8-vietį statyt doh.gif ... biggrin.gif . Salos/pussalės dydį reiktų tokį daryt, kiek realiai tos vietos pasidėjimams reikia.
Geras šis variantas, tačiau darant pussalę jau reikės ir kitą langą pakelti. Plautuvė gaunasi toje vietoje, kaip ir norit smile.gif. Bet atsiranda gartraukis, kurio nenorit... ir dar kampinė spintelė... Tiesą sakant, problematiįkas visas kampas tampa. Jei daryt kaip aš papiešus, su kampinių spintelių viršuje atidarymu problema, jei daryti kampe standartinę, ne tokią gilią pakabinamą spintelę, lieka toks be ryšio, sunkiai pasiekiamas stalviršis (dulkes vistiek karts nuo karto reiks nusivalyt smile.gif ), o ir pačios spintelės turinį problematiška pasiekt. Na o jei visai ten nekabint ant sienos nieko, tai ta oati bėda su stalviršiu ir šiaip vaizdelis nekoks... toks neišpildytas...
Žodžiu, turit kelis variantus, kiekvienas su savo pliusais ir minusais. Dabar svarbu įsivertinti, kurių pliusų Jums reikia ir kirių minusų nebijot wink.gif.
Atsakyti
Patarkite prašau dėl virtuvinių plokščių 4u.gif
Esu nusprendusi darytis baltą virtuvę ir medinį stalviršį. Ir darbuotis su šluostėmis nuolatos smile.gif
Bet visgi kokią tą baltą imti g.gif : Thermopal blizgią, MDF dažytą blizgią ar matinę? Dar šiandien išgirdau apie kitą variantą - akrylinę blizgią plokštę su plėvele, bet kaina kandžiojasi, daugiau nei dvigubai už Thermopal/ MDF.
jei kas turite baltas blizgias virtuves, taip būčiau dėkinga už nuomonę 4u.gif
Atsakyti