Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 21

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 13, 22:27)
tiesa, dar prisiminiau del palanges kodel parasiau butent 10cm. ieskodama internete virtuves radau toki kazkokio dizainerio komentara del lango. tai buvo ivardinta kad reiktu palikti ne maziau 10cm, kad nesitaskytu langas doh.gif
esme tame, kad taskysis - ar langas ar sienele,  bet apsitaskyr ir reiks valyt.

Čia kur iki ko reiktų tuos 10cm palikti? Gal iki paties lango tiek reikėtų? biggrin.gif
Jūsų langas gausis tolokai nuo plautuvės, tad taškysis nedaug - nebent pati labai jau mėgstate energingai prie plautuvės darbuotis biggrin.gif . Žinau, nes pas mane dabar iki lango nuo plautuvės krašto yra apie 400mm.

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 13, 22:27)
nu bet jis irgi zenkliai brangesnis gausis,

Na paskaičiuokim... Stalviršių kainos - pasirinkau kažkokį pasitaikiusį - 600mm gylio, 4,1m ilgio kainuotų 83,53Lt*4,1m - 342,47Lt, o tas pats 1200mm gylio, 4,1m ilgio kainuotų 153,67Lt*4,1m - 630,05Lt (atsiprašau, kad dar litais skaičiuoju, man kažkaip aiškiau taip blush2.gif ). Skirtumas 287,58Lt. Ar tai dideli pinigai turint omeny viso virtuvinio kainą? Tokia suma būtų, jei patys iš tos vietos pirktumėt stalviršį. Baldininkai vistiek kitom kainom gauna ir kažkiek kitaip turėtų paskaičiuot... Tai manau, didesnio pabrangimo netutrėtų būti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 13, 22:37)
paieskos pasirinkime storis ties 20 yra 19 ir 24, gai koki filtruot, nes nefiltravus tai ziauriai daug ten ju, as net 24 psl jau buvau pervertus.
bet kazkaip man ten sunku realia spalva suprast, parasyta balta, o atrodo kaip pilka....

Manau, kad 20mm turėtų užtekt unsure.gif . Pas mane dabat masyvo fasadų storis yra 20mm.

O ta balta realiai irgi visaip atrodys biggrin.gif . Kaip pilka irgi biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Aurore_ @ 2015 02 13, 22:31)
Paskui, manau, pasirodysiu su baldininko brėžiniu, gal kokių pastabų turėsit  4u.gif

Laukiam laukiam brėžinuko smile.gif . Kam jau kam, o baldininkų brėžinukam mes pastabų negailim lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 21:54)
Čia kur iki ko reiktų tuos 10cm palikti? Gal iki paties lango tiek reikėtų? biggrin.gif
Jūsų langas gausis tolokai nuo plautuvės, tad taškysis nedaug - nebent pati labai jau mėgstate energingai prie plautuvės darbuotis biggrin.gif . Žinau, nes pas mane dabar iki lango nuo plautuvės krašto yra apie 400mm.

pagalvosim ir cia dar ir vyro nuomones pasiklausiu,. Idomu isgirsti visus argumentus, bet sitoj vietoj dar neturiu vienos nuomones.
Kaina aisku irgi cia ne ka skiriasi, jei tik tiek g.gif

QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 21:54)
Manau, kad 20mm turėtų užtekt unsure.gif . Pas mane dabat masyvo fasadų storis yra 20mm.

O ta balta realiai irgi visaip atrodys  biggrin.gif . Kaip pilka irgi  biggrin.gif .

tai spalva is paletes man sunku, as gal bandysiu siaip baldu paziuret, kr man kazkokia artima spalvine gama. bet cia irgi dar nesu daug galvojus, sakiau dar pavaiksciosiu kur po baldu salonus pasidairyt realius spalvu ir bendro vazido...

nors dabar galvoju jei sala daryt kaip virtuve, tai gal balta nelabai.....jei darysis su kedem, tai apsispardys gal visai balta. Nu kol kas be nuomones doh.gif
tik nenoriu ryskios spalvotos ar kazkokios labai tamsios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 13 vasario 2015 - 22:01
QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 21:05)
Bet Jūs antram savo variante kažkur toj vietoj sieną irgi palikot g.gif. O kaip pas Jus reikalai po langu? Yra radiatorius?

Langas yra tikra beda... po juo negaliu testi stalvirsio, nes palanges aukstis tik 80 cm.
Radiatoriaus gali ten ir nebuti. Labai siltas butas, ventiliacijas atsidare gyvenam net kai -15 buna.

Labai laukiu dar patarimu... wub.gif
Atsakyti
Su ta spalva tai sudetinga man dar...

kiek ziurineju,man grazu balta.
kazkiokios medzio imitacijos lyg ir nenoriu

net nezinau ar noriu lygia ar su kokia tekstura
jei is lygiu spalvu, tai gal sakau koks mixas galetu but, pvz nelabai tamsi pilka apacioj ir virsuj balta

o jei su tekstura, tai tada kazkokia mazdaug baltu pagrindu gal.... siandien dar nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 22:55)
Laukiam laukiam brėžinuko  smile.gif . Kam jau kam, o baldininkų brėžinukam mes pastabų negailim  lotuliukas.gif .

Labai šaunu, net neabejoju, kad atsiras trūkumų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 13, 23:20)
Su ta spalva tai sudetinga man dar...

Na, sudėtinga, tai sudėtinga...
Keliu kol kas tos pačios spalvos:

user posted image

user posted image

user posted image

g.gif
Nežinau,... man kol kas dar nepatinka kažkas... nėra to lengvumo, kaip tuose pavyzdžiuose. Gal trečią aukštą daryti žemesnių ir truputį pakeltų virš lango spintelių? O gal sužaidus spalvom visai kitaip būtų g.gif ...
Atsakyti
Tikrai sunkus vaizdas - kaip traukinio kupe su atlenktom lovom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 22:50)
Na, sudėtinga, tai sudėtinga...
Keliu kol kas tos pačios spalvos:

g.gif
Nežinau,... man kol kas dar nepatinka kažkas... nėra to lengvumo, kaip tuose pavyzdžiuose. Gal trečią aukštą daryti žemesnių ir truputį pakeltų virš lango spintelių? O gal sužaidus spalvom visai kitaip būtų g.gif ...

Aga, kazkaip nelabai g.gif Taip gremezdiskai kazkaip g.gif
o jei daryti tas 2 aukstas .... o virs lango tokias zemas (butu kaip virs saldytuvo) bet jauciu irgi labai nesimetriskai atrodys g.gif
O gal isvis kazkaip su lubom suzaisti kokia ale karkasa padaryt kaip norsva taip https://www.google.c...&...-8;1280;853 nes man siaip lyg ir norisi sujungti i ta staciakampi
Virsuj tas spinteles darau labiau ne del susidejimo, o del vazoido, bet lad tas vaizdas kol kas kazkaip nelabai g.gif

Nu gal kai spalvos kitokios.... tai taip ir atrodo https://www.google.c... ...ign;640;426
Gal as cia be reikalo su tuo treciu aukstu vistik....

bet SKUBU - turiu rytoj vyrui patikslinti ir aiskiai pasakyti, kur pravesti kanalizacija. Jis dabar iskase taip:
lango ploti padalino per puse, nes viena dalis bus varstoma ir per jo viduri iskase kanalizacija ir rytoj ruosiasi ten vamzdi vesti. (tai kanalizacija gaunasi mazdaug 1097mm nuo desines sienos. Na as jam buvau sakius, kad kriaukle bus po desiniu langu g.gif

Dabar nuo sienos stovi saldytuvas 600mm ir iki lango vidurio, ty iki kur turi atsirasti kriaukle yra 885. Kaip sita vieta isplanuoti?

Pagal Juodai paisyta projekta, tai kriaukles gaunasi labiau kairiau, bet kranas beveik ant varcios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 14 vasario 2015 - 00:17
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 14, 01:07)
lango ploti padalino per puse,  nes viena dalis bus varstoma ir per jo viduri iskase kanalizacija ir rytoj ruosiasi ten vamzdi vesti. (tai kanalizacija gaunasi mazdaug 1097mm nuo desines sienos. Na as jam buvau sakius, kad kriaukle bus po desiniu langu g.gif

Dabar nuo sienos stovi saldytuvas 600mm ir iki lango vidurio, ty iki kur turi atsirasti kriaukle yra 885. Kaip sita vieta isplanuoti?

Pagal Juodai paisyta projekta, tai kriaukles gaunasi labiau kairiau, bet kranas beveik ant varcios.

Kodėl sakėte kad po dešiniu? Kurį langą darinėjamą planuojat? Kairį? Juk nedarysit plautuvės prie pat šaldytuvo g.gif . Aš kažkur minėjau, kad reikėtų daryti ape 1500mm nuo dešinės sienos. O gal ir 1600mm. Taip ir gaunas - lango angą padalinus pusiau ir kiek į kairę. Jei bus atstumas 1097mm, tai gausis išvadai ties stalčių bloku - kaip ir mums per žioplumą gavosi doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 14, 00:31)
Kodėl sakėte kad po dešiniu? Kurį langą darinėjamą planuojat? Kairį? Juk nedarysit plautuvės prie pat šaldytuvo g.gif . Aš kažkur minėjau, kad reikėtų daryti ape 1500mm nuo dešinės sienos. O gal ir 1600mm. Taip ir gaunas - lango angą padalinus pusiau ir kiek į kairę. Jei bus atstumas 1097mm, tai gausis išvadai ties stalčių bloku - kaip ir mums per žioplumą gavosi doh.gif .

tai langą darinėjamą darysim tą, kur nebus kriauklės, langas bus derinamas pagal kriauklę.
Tai jis dar rytoj gali pakeisti tą vietą jei reikia/ Ryt dar rausis per pamatą, tai gal tik vakarop kanalizacijos vamzdžius dėtu, tai tą kriauklės vietą aš dar galiu jam pakeisti.
O po dešiniu langu norėjau todėl, kad kairėje yra įėjimas į namą ir geriau matytųsi įėjimas per dešinį langą taiop skersai. be to, kairėje bus kaitlentė, o aš noriu kuo didesnio tarpo tarp kaitlentės ir kriauklės, todėl į kairę stumti jos nenoriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 14, 01:36)
be to, kairėje bus kaitlentė, o aš noriu kuo didesnio tarpo tarp kaitlentės ir kriauklės, todėl į kairę stumti jos nenoriu g.gif

Kam Jums tas didesnis tarpas tarp plautuvės ir kaitlentės? Juk šalia didelė sala smile.gif . O jei nepasiliksit tarpo tarp šaldytuvo ir plautuvės, bus nelabai patogu.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 14, 00:42)
Kam Jums tas didesnis tarpas tarp plautuvės ir kaitlentės? Juk šalia didelė sala smile.gif . O jei nepasiliksit tarpo tarp šaldytuvo ir plautuvės, bus nelabai patogu.

tarpo reikia butinai, bet gal galvoju 45 uztektu? g.gif

hm, o jei sita palei siena eile kazkaip 'isgryninti" (nes man ir sitas nieko, tik aisku nereiktu desineje tos aukstos) butu desineje tik 2 aukstos spintos. tada gal su tuo virsum nereiktu trecio auksto doh.gif
kriaukle padaryciau desineje po lango viduriu, o kaitlente iki lango kaireje g.gif
user posted image

Beje, vyras ka tik pareiskel kad lubos suskaiciavus gipsa, kiek pasikels grindys, nes jau kalbejo su betonuotojais ir grindu sildymo rengejaisl tai gausis tik apie 2600 mm, tai tas trecias aukstas jau neiseis g.gif

Kaip sunku kai ner sienu ir grindu, o kiekvienas cm daug reiskia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 14 vasario 2015 - 00:55