Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 21

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 15, 12:23)
Justesea, priimsiu tai kaip komplimenta, tobuleju  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o as nesupramtu ta siena priesais sofa isvis be langu?? g.gif nes visa pilka papiesta g.gif

man isvis langu cia labai mazai, tik ant galiniu sienu g.gif

Taip, čia buvo komplimentas biggrin.gif

Aš suprantu, kad čia kotedžas ir langai yra priešingose pusėse pastato smile.gif Butuose būna išvis tik vienoje sienoje langai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 15, 13:21)
Žydriausia, bloga idėja yra jokios idėjos tongue.gif

Man irgi pirma mintis apie salą hihihi.gif O su stalu man viskas ok atrodo, gal todėl, kad man labai gražu stalas prie lango, nesvarbu kokiam kambario gale biggrin.gif

Butent, valgomasis prie terasos su vaizdu i ezera, del to as ir noriu virtuveje pasidaryti vietos prisesti pavalgyti.

Del salos irgi masciau, bet tada drastiskai keiciasi planas, o kadangi langas nedekingoje vietoje nelikti spinteliu daikatsn sad.gif Visos pilkos sienos yra. Ta pilka diena uz sofos tai uz jos prasideda nulipimas i rusi...
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 15, 12:26)
Taip, čia buvo komplimentas biggrin.gif

nu tik sau nesugebu susideliot virtuves, o vyras spaudzia blink.gif g.gif
pabandziau sketch up parsisiust, galvoju gal pabandysiu, bet ne to nesugebejau doh.gif

buciau pasipaisius kuri savo varianta per kampa, kad vizualiai pamatyt, kaip atrodytu.apacioj lyg ir jauciu kuris variantas pagal matmenis butu patogausias ir gan simetriskas, bet kaip virsuj sudeliot..... kaip atrodys, kai uzsibais ties langu, neisivaziduoju, man butina pamatyt vaizda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2015 02 15, 12:28)
Butent, valgomasis prie terasos su vaizdu i ezera, del to as ir noriu virtuveje pasidaryti vietos prisesti pavalgyti.

Del salos irgi masciau, bet tada drastiskai keiciasi planas, o kadangi langas nedekingoje vietoje nelikti spinteliu daikatsn sad.gif Visos pilkos sienos yra. Ta pilka diena uz sofos tai uz jos prasideda nulipimas i rusi...

Kur čia Vilniuj tokie vaizdai wub.gif

Bet sala juk gali būti su daug stalčių ir tilptų tie, daiktai manau smile.gif Bare daiktų neapdėsi, tai ar tik nebūtų talpiau sala g.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 15, 12:31)

Bet sala juk gali būti su daug stalčių ir tilptų tie, daiktai manau smile.gif Bare daiktų neapdėsi, tai ar tik nebūtų talpiau sala g.gif

Butent, manau sala talpiau, nes nebutu kampo. Vietos pakanka, sala galima daryt platesne, manau su sala butu kur kas geriau.

O kodel nesukat sofot i tuos grazius vaizdus. Arba bent jau kampa, kad irgi galetum pries tersaos langa seet. Nu man keista kai sofa ziuri i siena, o ne i ezera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 15, 13:33)
Butent, manau sala talpiau, nes nebutu kampo. Vietos pakanka, sala galima daryt platesne, manau su sala butu kur kas geriau.

O kodel nesukat sofot i tuos grazius vaizdus. Arba bent jau kampa, kad irgi galetum pries tersaos langa seet. Nu man keista kai sofa ziuri i siena, o ne i ezera g.gif

O kiek sala turi tureti vietos nuo sienos iki pvz virtuves baldu? Einu braizyti su sala sad.gif

Sofos kitaip nepasisuksi, nes riekia i tv ziureti, be to ties siena yra zidinys. Gal geriausia tiems, kas stato tarkim nama ir gali viska is anksto apgalvoti, kas kur bus, tada daryciausi virtuve uz salono nugaros smile.gif Bet kai gauni kas jau pastatyta, tada riekia susigyventi su tuo kuo yra, ir nors nebuvo pertvaru, tam tikri dalykai neleidzia pasiplanuoti kitaip sad.gif
Atsakyti
Nu va, man atrodo per akis vietos visai nemažai salai rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 15, 13:37)
Nu va, man atrodo per akis vietos visai nemažai salai rolleyes.gif

As irgi apie toki varianta pagalvojau, dabar klausimas: ar bus grazu, kai sedint ant sofos tiesiai bus atviras toks vaizdas ir virtuve pasibaigs virykle? ir ar nebus ta sala tokia issisokus viena sau vidury kambario? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2015 02 15, 12:43)
As irgi apie toki varianta pagalvojau, dabar klausimas: ar bus grazu, kai sedint ant sofos tiesiai bus atviras toks vaizdas ir virtuve pasibaigs virykle? ir ar nebus ta sala tokia issisokus viena sau vidury kambario? 4u.gif

Jus pasiziurekit siaip internete salu vaizdu, tai nuomone pakeisit ax.gif
as kai prisiuzurejau kaip galima ja isnaudot ir kaip ji gali net ir pusti, ir astskirti ta zona, tai man grazu.
tik as asmeniskai kaitlente ir kriaukle vistiek noreciau ir dayciau virtuves zonoje, o sala butu pasidejimui ir atsisedimui. Uztatsysi kedes aukstnes r ta virtuve jums uzstos.

va beziurinedama internete sau pavyzdziu, radau tai, ko norejo metine, G foosvirtuve su pusbariu smile.gif
http://www.houzz.com...-kitchen-boston
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 15 vasario 2015 - 12:48
Spintelės virš baro man griozdiškiau nei sala atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 15, 12:51)
Spintelės virš baro man griozdiškiau nei sala atrodo blush2.gif

man irgi, bet jai labai norisi tokio varianto, tai vienas iz pavyzdziu.

man atrodo taip or sviesa uzsistoja ir vaizdas i svetaine nes pvz man svetaine su virtuve sujungti norisi del to, kad galetum artimiau bendraut su seima, o ne atsisksirt. Toks variantas, jau labiau atskiriantis, nes lieka tik 'skyle' tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 15, 13:46)

va beziurinedama internete sau pavyzdziu, radau tai, ko norejo metine, G foosvirtuve su pusbariu smile.gif
http://www.houzz.com...-kitchen-boston

Vat sitoje foto kur yra pusbaris, tai buvo musu pradine versija, tik akd sedejimas i virtve. Lygiai lygiai tks pats buvo pabraizytas ir jau vos nepriduotas gaminti biggrin.gif o ten kur yra vynine iki lubu, tai mes tik uzdara norejom daryti, bet aisku yra visokiu variantu. Eisiu virtuves salu ieskoti smile.gif
Atsakyti