Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 21

Dar galima virtuvės baldelius pasidėlioti su KitchenDraw, ALNO AG Kitchen Planner ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 15 vasario 2015 - 13:12
Metine, pažaidžiau šiek tiek, tik neturėjau laiko visų pertvarų tiksliai nubraižyti, bet vis tiek lengviau įsivaizduoti, nei iš 2D plano smile.gif Tik kaitlentę buvau pamiršus, tai pusėj vaizdų jo nebus blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Juodai, gal žinai, kaip nuimti tuos pajuodintus kampukus? g.gif Atsinaujinau sketch up, ir pradėjo su tokiais braižyt, labai negražu man su jais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justesea: 15 vasario 2015 - 13:35
QUOTE(Justesea @ 2015 02 15, 14:34)
Metine, pažaidžiau šiek tiek, tik neturėjau laiko visų pertvarų tiksliai nubraižyti, bet vis tiek lengviau įsivaizduoti, nei iš 2D plano smile.gif Tik kaitlentę buvau pamiršus, tai pusėj vaizdų jo nebus blush2.gif

Aciu labai, einu ir as parsisiuti kokia programele, nes riekia ruosti planelius, nes stipriai su virtuve veluojam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 14, 22:51)
Pagaliau galiu kažką įkelti. Dizainą aišku pagal save rinkausi, tai atsiprašau, jei totaliai nepataikiau biggrin.gif O sekėsi įdomiai... pirma maniau, kad dėl daugiau erdvės būtų gerai išsiversti be paliktos per vidurį sienos, o paskui dėliojau dėliojau ir supratau, kad su ja turbūt geriausiai atrodys... O tada dar netikėtai parsiunčiau kažkurį baldą iš Ikea Hemnes pilkai rudų ir tada kažkaip visas interjeras tuo stilium susidėliojo rolleyes.gif Mąsčiau, ko man taip patinka ir tada supratau, kad gi mano virtuvė bus panašios spalvos biggrin.gif Galėtų ir modernių baldų tokio atspalvio Ikėjoj būt ax.gif

Tai va, pirmieji bandymai sudėlioti be sienos vidury:

Su pussale ir su valgomojo stalu:

user posted image

Bet praėjimai kažkokie siauri išeina ir erdvė visgi susilaužo kažkaip negražiai unsure.gif

Bandžiau šonu sukti kampą, tik rašomojo stalo neįkompanavau, bet įmanoma būtų. Nors iš esmės nelabai ir šitas variantas man:

user posted image

Čia iš arčiau pritrauktas virtuvės komplektas:

user posted image

user posted image

Man šitas visai patiko, tai kitokio kol kas ir negalvojau.

O žemiau smagiai susidėliojęs interjeras su Hemnes:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tik iš viršaus nesimato taip gražiai, kaip šonais žiūrint (kaip paskutiniam vaizde), tai jei „užsakovei“ patiks, daugiau „pafotkinsiu“ biggrin.gif Arba galima parsisiųsti sketch up, tada persiųsčiau failą ir jau galima patiems vaikščioti, sukioti, baldus stumdyti smile.gif

Aciu Justesea 4u.gif ir man patiktu treciasis variantas. Taciau matyt pasimete matmuo kambario sienos, esancios pries langa. Todel gavosi ta sienele su tv ne toj vietoj kur ji yra. O jei ji bus savo vietoj? Manau bus per siauras ijeimas i virtuve. Ir per arti bus ta siena nuo stalo..
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 02 15, 13:43)
Aciu Justesea 4u.gif ir man patiktu treciasis variantas. Taciau matyt pasimete matmuo kambario sienos, esancios pries langa. Todel gavosi ta sienele su tv ne toj vietoj kur ji yra. O jei ji bus savo vietoj? Manau bus per siauras ijeimas i virtuve. Ir per arti bus ta siena nuo stalo..

Taip, ta siena yra patraukta kiek arčiau virtuvės, nes kitaip viskas sugrūsta atrodė unsure.gif Aišku galima palikti esančią sieną, taip bus daug mažiau darbo griaunant ir vėl statant, bet tada reiktų kažkokios kompkatiškos sofos ir pan. O iš šonu irgi pagal porekius galima palikti. Gal jums, tarkim, visai siauros užtektų, kad tik teliko dydžio spintelė tilptų smile.gif Atsisiųskit sketch up, persiųsiu failą, galėsit patys pasistumdyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2015 02 15, 12:30)
Lauksiu komentaru drinks_cheers.gif

man labiausiai kas įstrigo tai tos siauros spintelės, simetriškumo trūkumas.. 4u.gif

*
o ar kas patartų dėl plokščių blizgios baltos - Thermopalo blizgi ar MDF dažyta? g.gif Kaino skirtumą mums paskaičiavo apie 600 EUR, kaip ir galėčiau sau leisti, labiau domina praktiškumas virtuvėje, būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2015 02 15, 13:08)
Dar galima virtuvės baldelius pasidėlioti su KitchenDraw, ALNO AG Kitchen Planner ax.gif

hm... KItchen draw i pasta gavau toki laiskeli
Būkite atsargūs! Šis siuntėjas neišlaikė apgavikų aptikimo patikros.
Pabijojau ka toliau daryt, nes vyras mane nusaus kad kokiu virusu i jo kompa prisiusiu ar uzstrigdinsiu doh.gif

O Alno rodos susinstaliavau, be kai noriu palesiti-raso, kad klaida doh.gif
Nu neuriu su kuo deliot savo virtuves, kad vaizda tureciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2015 02 15, 15:00)
man labiausiai kas įstrigo tai tos siauros spintelės, simetriškumo trūkumas..  4u.gif

*
o ar kas patartų dėl plokščių blizgios baltos - Thermopalo blizgi ar MDF dažyta?  g.gif Kaino skirtumą mums paskaičiavo apie 600 EUR, kaip ir galėčiau sau leisti, labiau domina praktiškumas virtuvėje, būčiau dėkinga  4u.gif

As labai daug laiko visu klausinejau skirtumo, praeitoje temoje buvo pasisakyta del MDF ir blizgios plokstes skirtumo. Nuomones issiskiria, man venas baldininkas sake, kad MDF net nedarys, nes labai nepatvarus, taciau juk viskas priklauso nuo dazu kokybes, kaip buvo paruostas. As asmeniskai lankiauiusi Vokeje ir lyginau vietoje dvi batas virtuves, tai man vienareiksmiskai MDF graziau 4u.gif Pati esu situose apsvarstymuose, bet siaip negirdejau ne vieno blogo atsiliepimo apie Thermopalo plokste...
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 15, 15:16)
O Alno rodos susinstaliavau, be kai noriu palesiti-raso, kad klaida doh.gif

Man ir nesiseka, ka beparsisiunciu nesusidraugauju sad.gif

Pasibraiziau viena is variantu, kaip jums toks?

user posted image

Ar nieko tokio, jeigu abiejuose galuose butu po spinta iki lubu? (spinteles irgi bus iki lubu), bet tada tilptu visa buitine technika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metine: 15 vasario 2015 - 14:20
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 15, 14:16)

O tai kodėl sketch up nebandot parsisiųt? rolleyes.gif

Metine, ar mano posto nepastebėjot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 15, 14:25)
O tai kodėl sketch up nebandot parsisiųt? rolleyes.gif

nesigebejau, kazkokiu ten n [pasirinkimu buvo su dydziais, tai bijau pridirbti vyrui ka blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(metine @ 2015 02 15, 14:19)

Ar nieko tokio, jeigu abiejuose galuose butu po spinta iki lubu? (spinteles irgi bus iki lubu), bet tada tilptu visa buitine technika.

Mn asmeniskai iki lubu 600mm plocio nuo svetaines tai ne g.gif , nebent gal as daryciau sienele, kad butu kaip kambario siena (maciau inetrenet tokiu kai uzdeta sienele ant aukstos spintos galo, tuomet iskart vaizdas kitoks, neatrodo, kad virtuves spinta.

o kiek lieka prejimui tarp salos vietos? nebus per siaura?
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 15, 14:33)
nesigebejau, kazkokiu ten n [pasirinkimu buvo su dydziais, tai bijau pridirbti vyrui ka blush2.gif

Na reikia tiesiog mūsų matavimo sistemą pasirinkti, jei čia apie tuos dydžius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(metine @ 2015 02 15, 14:19)

Labai mažai darbastalio liktų...
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2015 02 15, 15:19)
As labai daug laiko visu klausinejau skirtumo, praeitoje temoje buvo pasisakyta del MDF ir blizgios plokstes skirtumo. Nuomones issiskiria, man venas baldininkas sake, kad MDF net nedarys, nes labai nepatvarus, taciau juk viskas priklauso nuo dazu kokybes, kaip buvo paruostas. As asmeniskai lankiauiusi Vokeje ir lyginau vietoje dvi batas virtuves, tai man vienareiksmiskai MDF graziau  4u.gif  Pati esu situose apsvarstymuose, bet siaip negirdejau ne vieno blogo atsiliepimo apie Thermopalo plokste...

tikrai taip, MDF gerokai gražiau 4u.gif
viena draugė antri metai turi MDF ir abejoja ar bedėtų dar kartą tokią, pripažįsta, kad matyt nekokybiškai nudažė, per gana trumpą laiką atsirado įbrėžimų, skylučių.. kita draugė turi Thermopal baltą matinę, tai aišku labiau rekomenduoja MDF neva gražiau/prabangiau žiūrisi. Pasak jos, Thermopal matinė reikalauja priežiūros nemažiau nei blizgi, lieka ruožai, valymas turi būti ideliausias..
metine, o kai matei abi šalia virtuvės, Thermopalo plokštės blizgumas mažesnis ar taip?
Atsakyti