Metine, na ir teisingai, kedes pasistums po stalvirsiu ir niekas nesimaisys, o virtuveje turesite daugiau erdves. Isivaizduokit kaip jiema paduotumet valgyti, jei kokie 4 seimos nariai suguzetu i virtuve

Kadangi as sugebu kazka papiest tik si IKEA programa, bet su ja beda, nes plociai tik 40, 60, 80 ir nera nei man reikiamu 20, nei 700, tai palikau 20cm tatrpeli
bet bendra vazida su kampine tai taip strodytu

ir sala pabandziau italpint (tik butu be kaitentes) 95cm nuo lango, 1 metras nuo virtuves ir iejimui dar lyg ir lieka
pati sala 1.8m, tai galima dar iki 1.6 ar 1.5 pamazint

Gal jau stalciu per daug
, reiktu viena kokia psintele padaryt
kampa, tai leisciau iki stalvirsio ir daryciau tokia uzdarma buitinei technikai
Mikrobange irgi kisu i sointa, nearau imontuojamos - per brangu
apatine kampine turbut geriausia daryt kampu po 20cm, ir bus gili kampine. Nu susideciau ten ka labai retai naudoju, nes naudotis tokiu giliu kampu aisku ner labai patogu. Bet butu kaip dabar mano kampine spintele, esu ipratus
klausimas kaip graziau del pakabinamu
su duelem? siauresnes 45 vienos dureles, ar pvz platesne spintele su 2 durelem.
Man patogu atverciamos i virsu, bet idomu kiek aukscio reiktu daryt ir kaip susodeliotu tas atvertimas
Gal pazaisti spalvom dveim ir pvz tas pakabinamas daryt baltas, kitur kazkaip balta su rudu
Nu lauksiu komentaru ir patarimu, ir Juodai griztant, gal paprasysiu tai pabandysman padeliot su savo nuostabia vizualizacija
bet bendra vazida su kampine tai taip strodytu

ir sala pabandziau italpint (tik butu be kaitentes) 95cm nuo lango, 1 metras nuo virtuves ir iejimui dar lyg ir lieka

Gal jau stalciu per daug

kampa, tai leisciau iki stalvirsio ir daryciau tokia uzdarma buitinei technikai

Mikrobange irgi kisu i sointa, nearau imontuojamos - per brangu
apatine kampine turbut geriausia daryt kampu po 20cm, ir bus gili kampine. Nu susideciau ten ka labai retai naudoju, nes naudotis tokiu giliu kampu aisku ner labai patogu. Bet butu kaip dabar mano kampine spintele, esu ipratus

klausimas kaip graziau del pakabinamu

su duelem? siauresnes 45 vienos dureles, ar pvz platesne spintele su 2 durelem.
Man patogu atverciamos i virsu, bet idomu kiek aukscio reiktu daryt ir kaip susodeliotu tas atvertimas

Gal pazaisti spalvom dveim ir pvz tas pakabinamas daryt baltas, kitur kazkaip balta su rudu

Nu lauksiu komentaru ir patarimu, ir Juodai griztant, gal paprasysiu tai pabandysman padeliot su savo nuostabia vizualizacija

pataisiau sala be kaitlentes

vis dar galvoju sutilpt su sala, o ne su pussale

vis dar galvoju sutilpt su sala, o ne su pussale

Dar vienas paveiksliukas zydriausiai 
Man patiko ideja gartraukio spinteles padaryti dekoratyvines - papuostas, kurios neatrodo kaip vienisos ar kaip nors "nesujungtos", spinteles lyg kokia dekoratyvine detale, bet tuo paciu atlieka rimta funkcija

image upload no compression

Man patiko ideja gartraukio spinteles padaryti dekoratyvines - papuostas, kurios neatrodo kaip vienisos ar kaip nors "nesujungtos", spinteles lyg kokia dekoratyvine detale, bet tuo paciu atlieka rimta funkcija

image upload no compression
QUOTE(gitulia @ 2015 02 15, 17:05)
aga, gera ideja, kai as taip nenoriu gartraukio tokio akcentinio.
tik pas mane gan arti tas gartrauis ir kampine spintele bus, tai jis vistiek tures uzsilenkt, kad i ja ieiti . tai jei tik per koki 40-60cm, tai iitariu atrodys be rysio

o kai atstumas didesnis, ai faina

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 15, 17:15)

Gal jau stalciu per daug

Labai dekingoje vietoje sala gaunasi

QUOTE(SesersSmilė @ 2015 02 15, 12:39)
Sveikos super mamytės. Vis paskaitinėju temą, turiu klausimą,kurio negaliu išspręsti. Mano virtuvės baldai dramblio kaulo spalvos,apatinės spintelės matinės,viršutinės blizgios,stalviršis juodo marmuro spalvos. Niekaip neišsirenku virtuvėj stalo,virtuvė tik 9kv, čia butas. Labai noriu ir gražūs ventos baldų stalai
imčiau beržo tamsaus,bet neturiu su kuo derint,plyteles grindų sauso smėlio spalva.
tik durys vonioj tamsaus riešuto,virtuvėj nėra. Ar man pirkti su kokiu juodu grūdintu stiklu, matinėm kojom,nes rankenėlės baldų tokios, ar visgi daryt pagal stalviršį baldų,. Susipainiojus visai,gal kas patarsit. Ačiū labai. 

na va bandysiu foto įkelt,gal man patarimų kas

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 15, 16:59)
nu man nepatinka kazkaip tos pakabinamos, ir taip dedu, ir kitaip

nu va dar variatas, gal jas daryt baltas kokias

tas ausktas tai jau noreciau iki lubu gal daryt, kad ten 20cm palikt tuscia erdve, tai tada pakabinmas turbut irgi reiktu auksti derint arba isvis darytio ju viena siaura eile, bet pr visa siena

ten iki kito lango kampo tuscias tarpelis, yao jo aiskiu nebutu. stalciai butu 700mm, tik IKEA nera tokio pasirinkimo, tai idejau 600mm

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 15, 20:52)
nu man nepatinka kazkaip tos pakabinamos, ir taip dedu, ir kitaip
nu nerandu kol kas kaip grazu butu 

O kaip tos pakabinamos liesis su sonine ukine spinta ir jos negalima bus atidaryti..
QUOTE(metine @ 2015 02 15, 22:17)
O kaip tos pakabinamos liesis su sonine ukine spinta ir jos negalima bus atidaryti..
bus kampine, pamirsau palikti 20cm tarp ukines kampines ir pakabinamu. vat taip mazdaug ta kampa isivaziduoju pas save, tik as dar nuleisiu iki stalvirsio ta kampa
http://www.houzz.com...chen-south-west
bet tada turbut galiu daryt tik atidaroms, o nes atverciamas i virsu.
su IKEA programele negaliu tokiu dalyku padaryt

va iki stalvirsio nuleisciau ta kampa, ir butu uzdarona spintele buitinei technikai, pvz.
https://www.pinteres...39355746630283/
buvau radus dar kitoki pvz, bet kazkaip nuoroda neteisngai nsikopinau.

siandien buvau nuvaziavus i savo nameli, zymejausi ant grindu kas iki kur butu, tai taip gaunasi,kad virtuve ir valgomasis kaip tik dabartiniame didziajame kambaryje, o svetaine mazam kambariuky. Kol grindus nesudetos, viskas duobej, langai nepakeisti, siena dar neisgriauta tarp tu kambariu, tai atrodo tos erdves nedaug, man jei tilps tai rodos centimtras i centimetra. Vyras aisku vek paomentavo, kad niekas cia netilps

bet ziurineju internete svetaines, dedu sau nuorodas, kur matyti pries langa pvz svetaine kampum, maziukas staliukas ir uz nugaros koks stalas iskart, be joku dideliu erdviu. nu didzioji dalis interjeru sudelioti taip glaudziai, bet vietos uztenka. Juk jei didzioji dalis sienos bus vitrina, tai visai kitoks jausmas, nei daba isivaizduot zvilgsni i siena

vyras siandien pagaliau prasikase pro pamatus, tai rytoj jau garantuotai des kanalizacija.Tai viskas, man liko siandiena ir ryt rytas apsispresti del kriaukles vietos