QUOTE(batareika @ 2015 02 13, 09:38)
Aš irgi nemačiau problemos kai orkaitė žemai, nes daug metų taip ir naudojausi Bet užtai dabar kaip faina kai tinkamoj vietoj !!!
Papildyta:
Svarbiausia, kad stiklo nereiktų valyt

Tada naudojimąsis teiks daugiau malonumo.
Nu gal... bus matyt..gal pasinaudojus irgi kitaip galvočiau

Dėl korosnelės stiklo tai ačiū už patarimą
QUOTE(Justesea @ 2015 02 13, 10:52)
Idealu būtų toks plotas, kuris ir apstatytas ir dar šokėjams erdvės lieka

Bet jei nėra tokio ploto, vis tiek geriau tada platus prabėgimai šokėjams nei šokių salė

Aš pradžioj irgi galvojau, kad reik tuščiuos srdvės, bet jau pradedu tikėti, kad protingai užpildyta erdvė geriau nei tieisog tuščia ir niekam nereikalinga
QUOTE(Karvute @ 2015 02 13, 11:03)
baldu buna kompaktisku, pvz be minkstu rankenu kaip dramblo ausis arba visai be rankenu. tai susitaupo daug cm. ziurinejau lietuviskus baldus internete, tai visi matmenys yra.
palei ta sien kur priesais minkstaja kampa, galima daryti interjerini malku pasidejima, kokiu lentinu ar sekcijite telikui, kiteims dalikams, kampe foteli

apie tai as ir kalbejau, susijungia tas kolonos, jos istirpsta erdveje, labai grazus vaisdas, sau imesiu
Del baldu, as jau pasiziurejau po pirmojo Juodai projektelio keleta kampu ismatavimu, tai jie net mazesni nei Juodai papaisyta buvo.
Salia krosneles proie tpos sienos turetu buti Tv, nes kitur vietos nelabai jam lieka. Nu bet baldus pasideliosim ir galesim keisti ir perstumdyt, bet as noriu vidury, kad atsisirkitu zona.
Del virtuves dar nezinau, man nelabai patinka pats isdestymas kuri nupiese Juodai palei ta viena siena, reiktu dar modeliuoti, gal vistik jungti per virsu aplink langa, idomu kaip atrodytu. Noriu stalciu platesniu, o ne po 60cm
tai reiktu dar pamodeliuot.
Bet kad noroiu salos ar pussalė, tai noriu ir tikrtai bandysiu ja sutalpint
O siaip dar kategoriskai neatmeciau ir to varianto per kampa, jei jau kazkaip nesusideliotu palei ta siena arba pasirodytu kad sala kazkaip netelpa.
Nors vizija, tai tokia, kaip papaisde juodau, Vytras siandien turetu jau vesti kanalizacija virtuvei kriauklei, tai darys ja lango desineje puseje,,.. reiskia kriauklei ir indaplovei vieta jau kaip ir bus nelabai keiciama
Papildyta:
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 02 13, 13:05)
Negalima visos... reikia kazkur atrama palikti ir daryti sutvirtinimus ten kur issigriaus.
O matau savo buvusio buto plana
esu buvus tokiam bute kur isgriauta visa siena ir kur langas padarytas.
Nu man asmeniskai langas....tai be rysio..... atleiskit uz issireiskima, bet kaip koks baras kaime ir per 'langa" paduodami alaus bokalai
O kur maciau vienitia erdve tai visai patiko. et aisku irengimas tai brangus, nes sutvirtinimu reikia rimtu metaliniu
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2015 02 13, 11:03)

apie tai as ir kalbejau, susijungia tas kolonos, jos istirpsta erdveje, labai grazus vaisdas, sau imesiu
ar galima vaizdeli i langa
Karvute, va dar vaizdu, kus spalvos spinteliu skirtingos
http://www.houzz.com...kitchen-toronto