Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 21

Negalima visos... reikia kazkur atrama palikti ir daryti sutvirtinimus ten kur issigriaus. Dar galima rasomaji stala grusti i sandeliuka, padarant mini darbo kambariuka isgriaunant siena ir pakeitus praejima is svetaines...
Labai lauksiu bigsmile.gif
Atsakyti
O sandėliuko nereikia šiaip? rolleyes.gif O ten kur antram plane yra maža sienelė palikta ir stalas iškart, tai ten kaip baras jis, jei reikia dar papildomų sutvirtinimų?
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 13, 14:17)
O sandėliuko nereikia šiaip? rolleyes.gif O ten kur antram plane yra maža sienelė palikta ir stalas iškart, tai ten kaip baras jis, jei reikia dar papildomų sutvirtinimų?

Sandeliuko nebutina.
Sienele palikta tam, kad sutvirtinimui. Stalas kilnojamas.
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2015 02 13, 09:38)
Aš irgi nemačiau problemos kai orkaitė žemai, nes daug metų taip ir naudojausi Bet užtai dabar kaip faina kai tinkamoj vietoj !!!
Papildyta:

Svarbiausia, kad stiklo nereiktų valyt smile.gif Tada naudojimąsis teiks daugiau malonumo.

Nu gal... bus matyt..gal pasinaudojus irgi kitaip galvočiau smile.gif
Dėl korosnelės stiklo tai ačiū už patarimą 4u.gif

QUOTE(Justesea @ 2015 02 13, 10:52)
Idealu būtų toks plotas, kuris ir apstatytas ir dar šokėjams erdvės lieka rolleyes.gif Bet jei nėra tokio ploto, vis tiek geriau tada platus prabėgimai šokėjams nei šokių salė biggrin.gif

thumbup.gif Aš pradžioj irgi galvojau, kad reik tuščiuos srdvės, bet jau pradedu tikėti, kad protingai užpildyta erdvė geriau nei tieisog tuščia ir niekam nereikalinga ax.gif

QUOTE(Karvute @ 2015 02 13, 11:03)
baldu buna kompaktisku, pvz be minkstu rankenu kaip dramblo ausis arba visai be rankenu. tai susitaupo daug cm. ziurinejau lietuviskus baldus internete, tai visi matmenys yra. thumbup.gif
palei ta sien kur priesais minkstaja kampa, galima daryti interjerini malku pasidejima, kokiu lentinu ar sekcijite telikui, kiteims dalikams, kampe foteli  thumbup.gif
drinks_cheers.gif apie tai as ir kalbejau, susijungia tas kolonos, jos istirpsta erdveje, labai grazus vaisdas, sau imesiu thumbup.gif

Del baldu, as jau pasiziurejau po pirmojo Juodai projektelio keleta kampu ismatavimu, tai jie net mazesni nei Juodai papaisyta buvo.
Salia krosneles proie tpos sienos turetu buti Tv, nes kitur vietos nelabai jam lieka. Nu bet baldus pasideliosim ir galesim keisti ir perstumdyt, bet as noriu vidury, kad atsisirkitu zona.

Del virtuves dar nezinau, man nelabai patinka pats isdestymas kuri nupiese Juodai palei ta viena siena, reiktu dar modeliuoti, gal vistik jungti per virsu aplink langa, idomu kaip atrodytu. Noriu stalciu platesniu, o ne po 60cm
tai reiktu dar pamodeliuot.
Bet kad noroiu salos ar pussalė, tai noriu ir tikrtai bandysiu ja sutalpint 4u.gif

O siaip dar kategoriskai neatmeciau ir to varianto per kampa, jei jau kazkaip nesusideliotu palei ta siena arba pasirodytu kad sala kazkaip netelpa.

Nors vizija, tai tokia, kaip papaisde juodau, Vytras siandien turetu jau vesti kanalizacija virtuvei kriauklei, tai darys ja lango desineje puseje,,.. reiskia kriauklei ir indaplovei vieta jau kaip ir bus nelabai keiciama smile.gif

Papildyta:
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 02 13, 13:05)
Negalima visos... reikia kazkur atrama palikti ir daryti sutvirtinimus ten kur issigriaus.

O matau savo buvusio buto plana 4u.gif
esu buvus tokiam bute kur isgriauta visa siena ir kur langas padarytas.
Nu man asmeniskai langas....tai be rysio..... atleiskit uz issireiskima, bet kaip koks baras kaime ir per 'langa" paduodami alaus bokalai blush2.gif

O kur maciau vienitia erdve tai visai patiko. et aisku irengimas tai brangus, nes sutvirtinimu reikia rimtu metaliniu

Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2015 02 13, 11:03)
drinks_cheers.gif apie tai as ir kalbejau, susijungia tas kolonos, jos istirpsta erdveje, labai grazus vaisdas, sau imesiu thumbup.gif
ar galima vaizdeli i langa 4u.gif

Karvute, va dar vaizdu, kus spalvos spinteliu skirtingos
http://www.houzz.com...kitchen-toronto
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2015 02 13, 10:14)
Įkeliu savo virtuvės kelias foto, daugiau kol kas neturiu, nes čia paskubom darytos, tam kad stiklą išsirinkti, todėl ne viskas ir matosi. Kadangi klausiau patarimų, tai jaučiuos skolinga ir įdedu bent tai ką turiu. Vėliau kai bus visas bendras vaizdas (ne paklodės ant lango, ir stiklas uždėtas) tai manau ir daugiau padarysiu smile.gif

O koks pas jus stlvirsis? T.y. pavadinimas ir firma?
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 13, 14:54)
Noriu stalciu platesniu, o ne po 60cm

Tai darykit saloj 2 stalčių blokus po 900mm, kam Jums keisti matmenis toje eilėje prie sienos? Ar tiek plačių stalčių neužteks? Juk kartais gerai ir siauresni stalčiai kokiems smulkesniems daiktams.
Pas mane dabar plačiausi stalčiai yra 600mm, kiti dar siauresni ax.gif . Nesakau, kad specialiai taip prašiau, kad darytų, tiesiog prašiau, kad nedarytų 900mm, ar 1000mm ( doh.gif ). Virtuvė pas mane klasikinė, tad man nelabai dera tokie platūs stalčiai. Kažkaip dailiau siauresni. Sakykim, kad ir dėl rankenėlių - dabar pas mane tokios rankenėlės - po vieną vienam stalčiukui. Plačiam stalčiui tokia per vidurį juokingai atrodytų unsure.gif , jam reikėtų dviejų "spuogiukų", tačiau man taip nea schmoll.gif ... Tokie "spuogiukai" tik ant pakabinamų spintelių man gražiai ax.gif.
Tai vat, tokie pamąstymai stalčių platumo tema smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 13 vasario 2015 - 14:40
mamutekaipsaulute, galvojau galvojau visokius variantus, bet nei vieno geresnio už šitą nesugalvojau, tai ir nebraižiau kitų, nes nepatiko man jie biggrin.gif Kaip begalvojau, prie lango vis tiek labai norėjosi valgomojo stalo, o virtuvėje pussalės su bariuku iš svetainės pusės. Ten, kur užsisuka virtuvės siena, įsivaizduočiau aukštą spintą, jei telpa, su šaldytuvu ir orkaite, gal reiktų tada kiek tą sienelę pratęsti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 13, 15:40)

Man atrodo, nuodėmė vaiko stalą kišti į tamsiausią kampą blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 15:42)
QUOTE(Justesea @ 2015 02 13, 15:40)

manau siuo atveju butu kaip buna daznai.. ten laikomos knygos ir pan, o pamokos ruosiamos virtuveje prie baro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 14:42)

doh.gif Visai iš galvos iškrito, kad ten vaiko biggrin.gif Bet prie lango jis tikrai nesižiūrėtų toj erdvėj unsure.gif Aš kaip tik šiandien galvoju, kaip bus, jei mes vis dar gyvensim 2 k. bute, o sūnus pradės lankyti mokyklą, ir supratau, kad ir jam, ir mums, turbūt bus jauku, jei jis pamokas ruoš tiesiog prie virtuvinio stalo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 02 13, 13:05)
Dar galima rasomaji stala grusti i sandeliuka, padarant mini darbo kambariuka isgriaunant siena ir pakeitus praejima is svetaines...

Ai nu va kodėl aš jį ten nugrūdau biggrin.gif

Ne visai tas, bet šiek tiek į temą vaizdelis įsivaizdavimui.

Ir aš sau jame radau atsakymą, kad lubas virš virtuvės ir visą nišą reikia sienų spalva dažyti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justesea: 13 vasario 2015 - 14:55
QUOTE(VINIpooch @ 2015 02 13, 15:46)
manau siuo atveju butu kaip buna daznai.. ten laikomos knygos ir pan, o pamokos ruosiamos virtuveje prie baro smile.gif

QUOTE(Justesea @ 2015 02 13, 15:50)
supratau, kad ir jam, ir mums, turbūt bus jauku, jei jis pamokas ruoš tiesiog prie virtuvinio stalo smile.gif

Greičiausiai taip tokioj situacijoj geriausia yra drinks_cheers.gif .
Kita vertus, tiek ten to stalo reikia - kokia 140x50cm... Gal būtų galima laikinai prie lango pastatyti, taip "aukojant" tobulą svetainės vaizdą smile.gif. Stalas Juks kilnijamas. Ateis laikas ir jis atsidurs vaiko kambary mirksiukas.gif . Beje, man tame plane atrodo, kad visai tilptų tas stalas ir pas vaiką unsure.gif , bet čia supratau, kad norima kontroliuoti situaciją smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 14:24)
Tai darykit saloj 2 stalčių blokus po 900mm, kam Jums meisti matmenis toje eilėje prie sienos? Ar tiek plačių stalčių neužteks?

o tai jei 2*900, tai gaunasi 1800, tai gaunasi sala trumpesne nei dabar. Ar dar tada daryti 300 kokia spintele ar tiesiog gal trumpint tada sala g.gif

As dar noreciau kazkaip topje eileje palei siena gal tas virsutine sspinteles virs lango sujungti kazkaip. Man nelabai graziai ziurisi tos 2 aukstos sonuose. Nors gal kai uzsidetu ant lango kazkas, atrodys tada kitaip g.gif
dar nezonau kaip issideliotu, bet man patogu kai kabinamos atsidaro i virsu. Tai uztat ir sakau, kad dar pamodeliuot..... kazkaip
Atsakyti