Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 21

QUOTE(Justesea @ 2015 02 13, 20:53)
Pilkas stiklas super thumbup.gif

Labai pažaist užsimaniau, bandau su sketch upu mamutekaipsaulute planą pasipaišyt blush2.gif

nu gaila, kad man uzsimanyno neuztenka....nemoku.....
matyt dabar zaisciau ir zaisciau tongue.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 13, 21:53)
Labai pažaist užsimaniau, bandau su sketch upu mamutekaipsaulute planą pasipaišyt blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif

O aš Žydriausios bandau pataisyt blush2.gif...
Tai kokios tų fasadų spalvos? g.gif Filingų nepadarysiu, daug darbo su jais doh.gif .
Esu bandžius nusipaišyti fadadą su filingu, toks, ar bent labai panašus pas mane dabar yra:

user posted image

user posted image

bet nesu pasigaminusi su jais spintelių ax.gif ...
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 13, 21:41)
O va man idomu kaip tos virsutines atsidaro.

Man rodos, jos atsidaro nup paspaudimo unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 13 vasario 2015 - 21:03
QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 20:57)
thumbup.gif  thumbup.gif

O aš Žydriausios bandau pataisyt blush2.gif...
Tai kokios tų fasadų spalvos? g.gif  Filingų nepadarysiu, daug darbo su jais doh.gif .
Esu bandžius nusipaišyti fadadą su filingu, toks, ar bent labai panašus pas mane dabar yra:

bet nesu pasigaminusi su jais spintelių ax.gif ...

nu uzklauset, tai ir nezinau ka atsakyt doh.gif kazkaip dar labai negalvojau, tiesiog zinau, kad sviesios noresiu.
gal balta darykit, man ir balta patinka, tik zinant savo vyra, itariu jis su grynai balta nesutiks.

kur nors gal internete paziuresiu, nes tikrai kazkokios konkrecios spalvos neturiu
O filingai cia mano virtuvei? bt filinguotos turbut labai brangesnes.

nu mane vyras is namu isvarys, kai as cia pasak jo 10 begniu metru virtuves pasidarysiu ir dar is prbangiu medziagu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 13 vasario 2015 - 21:08
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 13, 21:41)
ir palange galvoju pakelti truputi (10cm) auskciau nei stalvirsis, kad butu kaip lentyne;le, nes bus apie 35 cm plocio

Nemanau, kad reiktų schmoll.gif . Juk langą ir taip žeminat, tai dar labiau sužemėtų... Koks tikslas? Paskui suksit galvą, kuom tą 10cm aukščio sienos ruoželį uždengti, kad nenusitaškytų doh.gif . Taip virtyves daro, kai langas JAU YRA tokiam aukštyje ir nenori to lango keisti. Specialiai taip lango neplanuočiau, kaip ir neplanavau pas save biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 21:10)
Nemanau, kad reiktų schmoll.gif . Juk langą ir taip žeminat, tai dar labiau sužemėtų... Koks tikslas? Paskui suksit galvą, kuom tą 10cm aukščio sienos ruoželį uždengti, kad nenusitaškytų doh.gif . Taip virtyves daro, kai langas JAU YRA tokiam aukštyje ir nenori to lango keisti. Specialiai taip lango neplanuočiau, kaip ir neplanavau pas save biggrin.gif .

na, bet jei daryt lygiai. tai reikes jungti, nes palange bus kaip vyras sake aie 35-40cm plocio, tai stalvirsio net is 90 neisieis ispjauti.
Tai galvoju gal daryt siek tiek auskciau ir bus kaip lentynele. Nu gal ne 10cm, gal galima maziau g.gif

nerandu taip greiy internete baldijes plokstes spalvu paletes, gal ka paziureciau. Nors man matyt reiks dar nueit gyvau po baldu salonus pasivaiksciot, kad kazokia aiskesne sspalvu vizija tureciau.
nes ir tu mazu paleciu, man sunku isivaizduot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 13 vasario 2015 - 21:14
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 13, 22:07)
O filingai cia mano virtuvei? bt filinguotos turbut labai brangesnes.

Neee, čia ne Jūsų... buvau pasidarius, tai tik įmečiau pavyzdį blush2.gif ... nu pasigyriau lotuliukas.gif . Daug darbo su tais filingais.
Taip, filinguotos brangesnės. Aš puse ausies girdėjau, kad provansiškos virtuvės norit, tai ir užklausiau smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 13 vasario 2015 - 21:24
QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 21:13)
Neee, čia ne Jūsų... buvau pasidarius, tai tik įmečiau pavyzdį blush2.gif ... nu pasigyriau lotuliukas.gif . Daug darbo su tais filingais.
Taip, filinguotos brangesnės. Aš puse ausies girdėjau, kad provansiškos virtuvės norut tai ir užklausiau smile.gif .

aaaa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 13, 22:13)
na, bet jei daryt lygiai. tai reikes jungti, nes palange bus kaip vyras sake aie 35-40cm plocio, tai stalvirsio net is 90 neisieis ispjauti.

Nu yra 1200mm gylio stalviršiai unsure.gif
Čia ir patinkantį galit išsirinkt mirksiukas.gif. Fasadų plokštę irgi smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 13 vasario 2015 - 21:23
QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 21:10)

tiesa, dar prisiminiau del palanges kodel parasiau butent 10cm. ieskodama internete virtuves radau toki kazkokio dizainerio komentara del lango. tai buvo ivardinta kad reiktu palikti ne maziau 10cm, kad nesitaskytu langas doh.gif
esme tame, kad taskysis - ar langas ar sienele, bet apsitaskyr ir reiks valyt.

man gal labiau argumentas, kad langas susiaures, bet man dar visai grazu su lentynele

Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 21:21)
Nu yra 1200mm gylio stalviršiai unsure.gif
Čia ir patinkantį galit išsirinkt  mirksiukas.gif. Fasadų plokštę irgi  smile.gif .

nu bet jis irgi zenkliai brangesnis gausis, o plocio tik kriauklei reikes..... g.gif dar cia reikia pagalvot, bet kazkaip as lyg ir linkus pakelti auksciau palange g.gif

o fasadine plokste tai LMDP? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 13 vasario 2015 - 21:28
Na ką, pas mus netikėtai baldininkas apsilankė, viską išmatavo, tai laukiu nesulaukiu jo brėžinuko su kainomis, kažkaip noriu į 1000 eur sutilpti, mūsų virtuvė bus 2,60 m. Noriu baltos blizgios. Paskui, manau, pasirodysiu su baldininko brėžiniu, gal kokių pastabų turėsit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 13 vasario 2015 - 21:31
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 13, 22:27)
nu bet jis irgi zenkliai brangesnis gausis, o plocio tik kriauklei reikes..... g.gif  dar cia reikia pagalvot, bet kazkaip as lyg ir linkus pakelti auksciau palange g.gif

o fasadine plokste tai LMDP? blush2.gif

Kaip suprast - tik kriauklei? Reikės to pločio visam langui, kuris yra praktiškai tokio pat pločio, kaip ir likusi siena. Taip kad fifty-fifty - ~1580mm 600mm gylio ir 1550mm ~1000mm gylio stalviršio reikės mirksiukas.gif . O dar sala - kokio gylio darysit? Jei žadat lentynėles, spinteles iš svetainės pusės, tai reikėtų irgi 1000mm gylio - 600mm gylio bus stalčiai iš virtuvės pusės, o 400mm liks spintelėms/lentynoms iš svetainės pusės. Aišku, jeigu nenorėsit sėdimų vietų ten daryti unsure.gif .

Taip, fasadai būna iš LMDP, tik paprastai 20mm storio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 13 vasario 2015 - 21:34
QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 21:33)
Kaip suprast - tik kriauklei? Reikės to pločio visam langui, kuris yra praktiškai tokio pat pločio, kaip ir likusi siena. Taip kad fifty-fifty - ~1580mm 600mm gylio ir 1550mm ~1000mm gylio stalviršio reikės  mirksiukas.gif . O dar sala - kokio gylio darysit? Jei žadat lentynėles, spinteles iš svetainės pusės, tai reikėtų irgi 1000mm gylio - 600mm gylio bus stalčiai iš virtuvės pusės, o 400mm liks spintelėms/lentynoms iš svetainės pusės. Aišku, jeigu nenorėsit sėdimų vietų ten daryti unsure.gif .

Taip, fasadai būna iš LMDP, tik paprastai 20mm storio.

nusikalbejau del 'tik kriauklei" doh.gif
o dar jei aukstos spintos, tai tada dar reikia atmesti 1200, ar ne?
del salos tai dydi manau spresiu kai bus isgriauta siena , ispiltos grindys ir galesiu realiai pasimatuot, nes panasu, kad man ir 10cm daug reiskia....

paieskos pasirinkime storis ties 20 yra 19 ir 24, gai koki filtruot, nes nefiltravus tai ziauriai daug ten ju, as net 24 psl jau buvau pervertus.
bet kazkaip man ten sunku realia spalva suprast, parasyta balta, o atrodo kaip pilka....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 13 vasario 2015 - 21:39