Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 21

QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 14:55)
Beje, man tame plane atrodo, kad visai tilptų tas stalas ir pas vaiką unsure.gif , bet čia supratau, kad norima kontroliuoti situaciją  smile.gif .

Tai stalas pas vaiką gali būti vadovėliams ir sąsiuviniams (nors gražiau, kompaktiškiau ir patogiau tam būtų lentynos), o „situacijos kontroliavimas“ gali vykti virtuvėje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 13, 15:56)
o tai jei 2*900, tai gaunasi 1800, tai gaunasi sala trumpesne nei dabar. Ar dar tada daryti 300 kokia spintele ar tiesiog gal trumpint tada sala g.gif

Na taip, trumpesnė smile.gif. Kaip ir pliusas turėtų būti, nes liks dar daugiau vietos praėjimams biggrin.gif . Kam ta 300mm spintelė unsure.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 15:02)
Na taip, trumpesnė smile.gif. Kaip ir pliusas turėtų būti, nes liks dar daugiau vietos praėjimams  biggrin.gif . Kam ta 300mm spintelė unsure.gif ....

pas mane dabar stalcius berods apie 70cm suvirs, tai man toks gan optimalus dysis, realiai gal ir 80cm butu optimaliausias
Na aisku, reikia ir mazesniu g.gif
o gal ir gerai saloje 2 eiles po 60cm, viena eile 90cm
man ttaip vaizduot greit nesuveikia, as turiu pagalvot kur ka konkreciai laikysiu blush2.gif

O dar toks klausimas - jei garyt spintele ar stalciukus kokius saloje is svetaines puses, tai kaip tada daroma? Tiesiog jei is svetaines puses, tai tada toje vietoje nedaroma is virtuves? nes aisku, jei plati sala, gali ske,ti per puse ir gylis nebus toks gilus, bet pakankamas.
Ar jei salos plotis pvz 800-900mm, tai kaip tada daryt?

Nu galvoju is svetaines puses kazka gal daryt, kad vyrui nebutu jau toks virtuves baldas ta sala g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 13 vasario 2015 - 15:41
Deja tiek isgriauti negalima. Turi likti ta sienos dalis prie saldytuvo. Tada ir kampo taip nepastatysi, nes bus per siauras praejimas tarp sienos ir kampo. As savo trijuose variantuose pazymejau kiek galima griauti ir kokiais variantais..
Jau aisku, kad vietoje sandeliuko neverta stalo rasomo daryt.. Rasomas stalas ir vyrui reikalingas. Turi buti mini darbo/ mokslo zona. Virtuveje spausdintuvo nepasistatysi ax.gif
Gali buti kad ir studente cia kuri laika mokysis, rasto darbus rasys.
Aisku, blogiausiu atveju galiu grusti rasoma stala i vaiko kambari. Taciau tai reiks kad studente ir vyras savo darbus tures atlikti iki 21 val. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 13 vasario 2015 - 15:52
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 02 13, 16:44)

Gal kažkaip tai galėtumėt:

user posted image

g.gif ...
Man kažkaip norėtųsi, kad būtų į virtuvę praėjimas ne per svetainę, pavyzdžiui grįžus su pirkinių krepšiais. Dėl virtuvinio - klausimas, kiek Jums jo reikia g.gif . Gal per daug pripaišiau unsure.gif ... Dabar prie pussalės priglaudžiau stalą, galvoju, kai rašomąjį stalą [erkeltumėt pas vaiką, jį būtų galima atitraukti ties langu. Bet paskui parašėt, kad darbo vieta Jums apskritai būtina, tai gal tos pussalės nedaryt, o vietoj jos stalą, kaip buvote vienam variante pasipiešę Jūs.
Žinoma, pagrindinis blogumas čia tame, kad iš virtuvės TV nesimatys. Bet ar to reikia?
Atsakyti
[quote=Juodai,2015 02 13, 17:01]
[quote=mamutekaipsaulute,2015 02 13, 16:44][/quote]
Gal kažkaip tai galėtumėt:

user posted image

g.gif ...
Man kažkaip norėtųsi, kad būtų į virtuvę praėjimas ne per svetainę, pavyzdžiui grįžus su pirkinių krepšiais. Dėl virtuvinio - klausimas, kiek Jums jo reikia g.gif . Gal per daug pripaišiau unsure.gif ... Dabar prie pussalės priglaudžiau stalą, galvoju, kai rašomąjį stalą [erkeltumėt pas vaiką, jį būtų galima atitraukti ties langu. Bet paskui parašėt, kad darbo vieta Jums apskritai būtina, tai gal tos pussalės nedaryt, o vietoj jos stalą, kaip buvote vienam variante pasipiešę Jūs.
Žinoma, pagrindinis blogumas čia tame, kad iš virtuvės TV nesimatys. Bet ar to reikia?

Aciu smile.gif labai svarstytinas variantas. Virtuves reikia daug, gaminu ir gaminu... pas mus langai pietu pusej, tai rasoma stala statyciau palei siena. Del tv sioj vietoj- bijau pasigaileti po to neisgriovus sitoj vietoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 13 vasario 2015 - 16:57
Juodai, o galetumet pabandyti uzdeti virsutine spinteliu eile per visa siena ant ,ano virtuves.
Nu interento nuotraukose visai grazu, idomu kaip atrodytu ant mano virtuvinio g.gif
nes man kazkaip jei ner sujungimo ar ko, tiek du bokstai nu ne visai sirgi glosto blush2.gif

O dar vienas niuansas.....nu pvz mikrobanges man imontuojama nebutina, nera kasdien naudojamas daiktas, puosmena irgi nelaikau, o kaina tai kosmine lyginant su paprasta mikrobange.
kadangi mes naudjam tik pasildymui/atsildymui, ai man kazkokiu jos daugiau funkciju nereikia, butu pati paprasciausia
Ja gal galima butu kazkaio kitaip padet, o ne imontuojama.Gal tiesiog ikis i spintele g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 13 vasario 2015 - 18:44
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 02 13, 17:55)
Del tv sioj vietoj- bijau pasigaileti po to neisgriovus sitoj vietoj.

Bet Jūs antram savo variante kažkur toj vietoj sieną irgi palikot g.gif. O kaip pas Jus reikalai po langu? Yra radiatorius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 13 vasario 2015 - 20:06
man kazkaip dabar kiek ziurineju internete tai vistiek grazu virtuve iki virsaus
vis ieskau bandydama isivaziduot savo siena ir langa per viduri ir kad sonuose aukstos spintos.
tai man graziai ziurisi iki virsaus
http://reisurso.com/...s-dining-table/

Aisku, gal naudotis tuo virsum nelabai jau patogu, gal nera labai prasminga, bet vizualiai man tokia atrodo grazi isbaigta virtuve
jeu ne viena variante meciau, kad tas virsus issikises placiau arba dar ir spalva kita buna. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2015 02 13, 10:14)
Įkeliu savo virtuvės kelias foto <...>

1
2
3
4

Didžiausias pliusas, kad čia prisikaičius pasidariau orkaitę aukščiau. Dėl to aukojau lango atsidarymą.

Ačiū, kad rodotės 4u.gif . Graži, tvarkinga virtuvytė smile.gif. Šaunuoliai, kad nebijote spalvų thumbup.gif . Gerins apetitą ši wink.gif. Dailios grindys. Nesupratau tiktai, kaip Jūs aukojote dėl orkaitės lango atsidarymą unsure.gif, jok langas toli nuo orkaitės g.gif . Matau apgalvotai su stalčiais padarėt - vienoj pusėj dėjote blokus iš dviejų stalčių, o kitoj - iš trijų. Realiai turbūt nė nesimato, kad tos linijos nesueina, nes jie yra vieni prieš kitus. Šito aš gailiuosi nepasidariusi verysad.gif ... Dabar pas save saloj daryčiau stalčių blokus iš dviejų stalčių, o kur reikėtų žemo, įsidėčiau vidinį stalčiuką. Ech...
O vat norėjau paklausti dėl teplumo. Kiek matau lens.gif matinės spalvos Jūsų virtuvės fasadai. Kaip eksploatacija? Ar labai matos nusitepimai, ar lengvai valosi? Klausiu, nes visai neseniai turėjome čia temoje tokių klausimų - kas geriau: blizgi, ar matinė. Aš gyvai esu mačius ir čiupinėjus matinę tamsiai rudą, tai sakau - tragedija doh.gif . Įdomu būtų išgirsti Jūsų patirtį g.gif .

Dėl stiklo - aš tikrai nesirinkčiau jokio stiklo su piešiniais ir abstrakcijom (sorry Karvute 4u.gif ). Manau, kad greit atsibostų toks. Rinkčiaus vienspalvį, arba skaidrų, arba gal su kokiu neįkyriu ornamentu, bet nesu mačius realiai tokio... bet turbūt ant to stiklo gali bet ką užnešti.
Jei vienspalvį, tai gal ir pilka visai nieko atrodytų g.gif :

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 13, 21:30)

Esu girdėjus, kad toks trijų aukštų, kai trečias yra 600mm gylio, variantas tinka tuomet, kai patalpos aukštis yra min 2800mm. Pas Jūs kiek? 2700mm? Ar aš blogai nupaišius unsure.gif (dabar kaip tik vartau Jūsų planelį smile.gif )... Gal kartais ir galima taip pabandyti unsure.gif .
O kokios fasadų spalvos/motyvai pas Jus galvoje sukasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 13 vasario 2015 - 20:32
QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 20:31)
Ačiū, kad rodotės 4u.gif . Graži, tvarkinga virtuvytė smile.gif. Šaunuoliai, kad nebijote spalvų thumbup.gif . G
Matau apgalvotai su stalčiais padarėt - vienoj pusėj dėjote blokus iš dviejų stalčių, o kitoj - iš trijų. Realiai turbūt nė nesimato, kad tos linijos nesueina, nes jie yra vieni prieš kitus.
user posted image

Aga, del stalciu reikes minti atsiminti ax.gif

O va man idomu kaip tos virsutines atsidaro. Apatines kaip suprantu yra uz apacios kantukas, o virsutine horizontali?
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 20:36)
Esu girdėjus, kad toks trijų aukštų, kai trečias yra 600mm gylio, variantas tinka tuomet, kai patalpos aukštis yra min 2800mm. Pas Jūs kiek? 2700mm? Ar aš blogai nupaišius unsure.gif (dabar kaip tik vartau Jūsų planelį smile.gif )... Gal kartais ir galima taip pabandyti unsure.gif .
O kokios fasadų spalvos/motyvai pas Jus galvoje sukasi?

pas mus bus 2700
Na bet galvoju auksti matyt reikes patikslint kai susides grindys, lubos, nes dabar tai vyras taip pamatavo kiek turetu buti, bet gal kai realiai susides, tai ka as zinau, gal dar kokie 5 cm sumazes g.gif
ir galvoju plotis gal kai susides gipso sienos irgi gi pasiaures.....

Na jei triju aukstu nesigauna, tai gal tada pabandyt aukstas (ziuriu irgi daug tokiu yra ausktu iki lubu) ir virs lango irgi siaura det. Be rysio bus? g.gif

Na, kai sone aukstos, tai kiek beziurinejau man graziausia kaip kazkaip susijungia i viena staciakampi blush2.gif

tiesa del spalvu, tai galvoju apie sviesia kazkokia artima baltai. Baltos itariu vyras nenoretu, bet kazkokia tikrai sviesia, ar lygi sviesi ar va kai musu virtuve su tokiu rastu (man visai grazu buvo ir nors jau 6 metai, bet vistiek patinka ax.gif ), o stalvirsis jau koks nezinau, gal koks ale medzio spalvos. Dabar tai tamsiai rudas, bet galvoju gal tokio tamsaus naujoje virtuveje nedaryciau... ir galvoju, kad blizgios nedaryciau, nors ir labai dabar madinga ir populiaru

tiesa, dar klausimas nes tikrai neisivaziduoju kaip graziau...... ar reiktu virtuves zonoje lubas pvz siek tiek nuleisti zmiau, kad kaip atskira zona butu, ar graziua kai visos erdves vienodso? g.gif

ir palange galvoju pakelti truputi (10cm) auskciau nei stalvirsis, kad butu kaip lentyne;le, nes bus apie 35 cm plocio
va taip mazdaug butu https://www.google.c... ...2F;1024;680
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 13 vasario 2015 - 20:53
Pilkas stiklas super thumbup.gif

Labai pažaist užsimaniau, bandau su sketch upu mamutekaipsaulute planą pasipaišyt blush2.gif
Atsakyti