QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 20:31)
Ačiū, kad rodotės

. Graži, tvarkinga virtuvytė

. Šaunuoliai, kad nebijote spalvų

. G
Matau apgalvotai su stalčiais padarėt - vienoj pusėj dėjote blokus iš dviejų stalčių, o kitoj - iš trijų. Realiai turbūt nė nesimato, kad tos linijos nesueina, nes jie yra vieni prieš kitus.
Aga, del stalciu reikes minti atsiminti
O va man idomu kaip tos virsutines atsidaro. Apatines kaip suprantu yra uz apacios kantukas, o virsutine horizontali?
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 20:36)
Esu girdėjus, kad toks trijų aukštų, kai trečias yra 600mm gylio, variantas tinka tuomet, kai patalpos aukštis yra min 2800mm. Pas Jūs kiek? 2700mm? Ar aš blogai nupaišius

(dabar kaip tik vartau Jūsų planelį

)... Gal kartais ir galima taip pabandyti

.
O kokios fasadų spalvos/motyvai pas Jus galvoje sukasi?
pas mus bus 2700
Na bet galvoju auksti matyt reikes patikslint kai susides grindys, lubos, nes dabar tai vyras taip pamatavo kiek turetu buti, bet gal kai realiai susides, tai ka as zinau, gal dar kokie 5 cm sumazes
ir galvoju plotis gal kai susides gipso sienos irgi gi pasiaures.....
Na jei triju aukstu nesigauna, tai gal tada pabandyt aukstas (ziuriu irgi daug tokiu yra ausktu iki lubu) ir virs lango irgi siaura det. Be rysio bus?
Na, kai sone aukstos, tai kiek beziurinejau man graziausia kaip kazkaip susijungia i viena staciakampi
tiesa del
spalvu, tai galvoju apie sviesia kazkokia artima baltai. Baltos itariu vyras nenoretu, bet kazkokia tikrai sviesia, ar lygi sviesi ar va kai musu virtuve su tokiu rastu (man visai grazu buvo ir nors jau 6 metai, bet vistiek patinka

), o stalvirsis jau koks nezinau, gal koks ale medzio spalvos. Dabar tai tamsiai rudas, bet galvoju gal tokio tamsaus naujoje virtuveje nedaryciau... ir galvoju, kad blizgios nedaryciau, nors ir labai dabar madinga ir populiaru
tiesa, dar klausimas nes tikrai neisivaziduoju kaip graziau...... ar reiktu virtuves zonoje
lubas pvz siek tiek nuleisti zmiau, kad kaip atskira zona butu, ar graziua kai visos erdves vienodso?
ir
palange galvoju pakelti truputi (10cm) auskciau nei stalvirsis, kad butu kaip lentyne;le, nes bus apie 35 cm plocio
va taip mazdaug butu
https://www.google.c... ...2F;1024;680