Aš nesuprantu jūsų kartais..su tuo žmogum kartu buvom daugiau nei metus(apie1.5).Jis gražus,jo kūnas sportiškas,jis protingas,švelnus..išsiskyrem dėl durnysciu,buvom jauni,ambicingi,principingi,nemokėjom kalbėti..vienas kitam keršyjom..aš esu su juo buvusi,ko jūs nesuprantat?tikėjausi, kad jis kovos dėl manęs..o jis galvojo kad jo nekiančiu.ir tik dabar išsiaiškinom kas ksip ir kodel tada buvo.
p.š gavau šiandien dovaną nuo Valentino

sedžiu išsišiepusi

parodyčiau tik nzn kaip ikelt
Papildyta:
QUOTE(Eden@ @ 2015 02 13, 13:07)
ai mane tai jau diorgint pradejo..tokia meiles kankine, kad baisu

taip myli abu, nori, bet nieko nedaro...tai bent susitkit. prasitestuokit, gal verkiat, o pasirodo ner visai del ko..
as tiek paauglystej skaipiniu draugu turejau,o susitikus ir pabendravus artimai, visai kitokie zmones pasirodydavo..
nezinau, ar ilgai kesciau zmogaus liudna veideli per skaipa, kai sakytu, taip myliu tave, noriu, bet..negaliu, nesigaus ir panasios atmazkes
Nesu aš jokia kankine,nesinervinkit

nei žudytis ruošiuosi,jei galvą pamesti.Gyvenime susidarė tokia situacija,kad sužinojau daug atsakymų kurie mane kankino.
Kaip galima lyginti žmogu su kuriuo buvai,su skaipiniais? Esu su juo buvusi ,žinau jį, pažįstu jį,net žinau kaip jis atsakys jei paklausiu vieno ar kito dalyko.ir nesedim mes liudnais beideliais ir neverkiam kaip gyvenime nepasisekė,tiesiog kalbam apie dienos įvykius apie problemas darbe,apie vaikų pasiekimus.nesiseilinam, tiesiog gera kalbėti su žmogum.norim susitikt ir planuojam,bet yra darbai ir ne viskas pasidaro greit čia ir dabar.turime kiekvienas savų isipareigojimų ir būtų labai neprotinga mest viską ir pult stačia galva.