Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS 51 TEMA

QUOTE(virga @ 2015 02 14, 18:49)
Ale puola tave gripas daznai. Stiprink imuniteta. Nezinau, ar cia surista su nervais, bet liaudis sako: Visos ligos nuo nervu.  biggrin.gif

Sveikit!  4u.gif

Aciu, jau dalinames ligomis wink.gif o kad pas mane ligos nuo nervu jau seniai isitikinau, sirgau per visus egzaminus ir siaip svarbesnius gyvenimo ivykius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 02 14, 19:49)
Ale puola tave gripas daznai. Stiprink imuniteta. Nezinau, ar cia surista su nervais, bet liaudis sako: Visos ligos nuo nervu.  biggrin.gif

Sveikit!  4u.gif

ne visos,AIDS iš meilės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudoni kerzai @ 2015 02 13, 23:43)

Ar mokesite istrinti bendravimo pedsakus taip, kad neliktu jokiu atkapstomu zymiu?
Tikrai jokiu jokiu?
Imkites atsargumo priemoniu, kad liktumete savo pasirinkimu seimininke, o tai gali nutikti, kad bus nuspresta uz jus.  unsure.gif

Zinau, kas taip padare..
Rezultatai buvo sokiruojantys. Dabar tas vyras nebepasitiki moterimis.
Atsakyti
cia visos taip rimtai nepriklausomybe svenciat ar vis dar valentinke? g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 02 16, 18:36)
cia visos taip rimtai nepriklausomybe svenciat ar vis dar valentinke?  g.gif

Ne, kita beda - neturim pagundu biggrin.gif.
O kaip tu laikais?
Atsakyti
Valentinke atsventem,nepriklausomybės šventė ne mums biggrin.gif jei rimtai,tai man lomkes sad.gif atsisveikinau su savo pagunda..paprašiau,kad jis neberasytu ir nebeskambintu,nes man per sunku taip gyventi.Kol kas noriu suteikti šansą savo šeimai ir jo šeimai..susitarem kad nebus jokių meilių seilių tarp mūsų,skambinsim tik extra atveju vienas kitam,jei bus sunku gyvenime ar kokios bedos ar liksim vieni..noriu rašyt bet nebeturiu kur..sunku..žiūriu į jo dovanotas gėles,taip trūksta man jo..noriu vėl jam rašyt..bet nebeturiu kur..lomkine stadija..bet nebeturiu su juo kalbėti..sunku sad.gif
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 02 17, 00:41)
Valentinke atsventem,nepriklausomybės šventė ne mums biggrin.gif jei rimtai,tai man lomkes sad.gif atsisveikinau su savo pagunda..paprašiau,kad jis neberasytu ir nebeskambintu,nes man per sunku taip gyventi.Kol kas noriu suteikti šansą savo šeimai ir jo šeimai..susitarem kad nebus jokių meilių seilių tarp mūsų,skambinsim tik extra atveju vienas kitam,jei bus sunku gyvenime ar kokios bedos ar liksim vieni..noriu rašyt bet nebeturiu kur..sunku..žiūriu į jo dovanotas gėles,taip trūksta man jo..noriu vėl jam rašyt..bet nebeturiu kur..lomkine stadija..bet nebeturiu su juo kalbėti..sunku sad.gif

Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2015 02 17, 08:57)
Laikykis  4u.gif

Labai sunku..būna verkiu..o būna jaučiu palengvėjimą..galvoju apie jį daug..
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 02 17, 10:27)
Labai sunku..būna verkiu..o būna jaučiu palengvėjimą..galvoju apie jį daug..

Saunuole 4u.gif Lomkes yra sunkiausia.. biggrin.gif biggrin.gif
Laikas viska sudelios i savo vietas..
Atsakyti
QUOTE(JORIJA @ 2015 02 17, 12:57)
Saunuole  4u.gif  Lomkes yra sunkiausia..  biggrin.gif  biggrin.gif
Laikas viska sudelios i savo vietas..

drinks_cheers.gif Pritariu. Laikas ir tik laikas. Nors, ir letai jis dabar pas OT eina.

Saunuole OneTouch. Jei, noresi imtis kokiu nors sprendimu seimoj, tai sita galesi padaryti "blaivia" galva. O, gal, kai nebus stimulo is salies, tos problemos pasirodys bevertes? Linkiu issilaikyti! 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės,jūs tikrai daug dalykų susimąstyti padejot..gaila kad jausmai kartais būna lb stiprūs...bet yra dar moralė ir vertybes ir kartais reikia tiesiog kovoti su savimi..
Atsakyti
One touch, įšokau į šią temą tiesiog taip, bet - ne visada verta kovoti su savim ir laikytis už moralės įsikibus ragais nagais...
aš 22 metus kovojau su savim ir laikiausi moralės. ko gero prapyliau visus šansus. eisiu aiškintis čia kurią dieną, gal koks šanselis dar liko, nors mažai tikėtina, bet realiai, jei ne ta nelaiminga moralė, mano ir ne tik mano gyvenimas būtų kur kas laimingesnis.
principe daugybės žmonių...
Atsakyti