Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS 51 TEMA

QUOTE(pasikeitusi @ 2015 02 13, 16:23)
Sutinku, lengviau, bet neuzmausit zmoniu ant vieno kurpaliaus.  One Touch myli, reiskia myli.
Jums tai ne meile. O jai meile.

ok, myli. tuomet,kodel nieko nedaro? to tikrai nesuprantu...absurdiska vadinti vyra gyvenimo meile ir nieko nedaryti
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2015 02 13, 17:24)
ok, myli. tuomet,kodel nieko nedaro? to tikrai nesuprantu...absurdiska vadinti vyra gyvenimo meile ir nieko nedaryti

g.gif o ka jai daryti. pagrobti ji? gal jis net nenores su ja buti.

kodel absurdiska. poziurio klausimas kaip vadinti. galima vertinti pagal jausmine skale , o galima pagal racionalias perspektyvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 13 vasario 2015 - 16:31
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 02 13, 16:28)
g.gif o ka jai daryti. pagrobti ji?  gal jis net nenores su ja buti.

juk jis siule but kartu, planavo kazka. ji cia lauzosi. a ko?? kazka daryti vistiek reikia...

gerai, jei jau vadovautis protu, tai gal reiketu imt ir nutraukti bendravima? jei neplanuojama niekas, tik toks bendravimas...o dabar nei sis nei tas..bendraut, dejuos, myles, geis ir netures...tai lai gyvena znmogus savo gyvenima, tu savaji..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eden@: 13 vasario 2015 - 16:34
QUOTE(Eden@ @ 2015 02 13, 17:31)

gerai, jei jau vadovautis protu, tai gal reiketu imt ir nutraukti bendravima? jei neplanuojama niekas, tik toks bendravimas...o dabar nei sis nei tas..bendraut, dejuos, myles, geis ir netures...tai lai gyvena znmogus savo gyvenima,  tu savaji..

smile.gif ne visos turi valios ji nutraukti.
kitu atveju nebutu tiek visokiu dramatiniu istoriju pasaulyje.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 02 13, 16:23)
Sutinku, lengviau, bet neuzmausit zmoniu ant vieno kurpaliaus.  One Touch myli, reiskia myli.
Jums tai ne meile. O jai meile.

Ok, ok. Jai meile, man ne, bet tegu myli, ka jau cia. biggrin.gif
Nesmerkiu as nieko, tik jeigu raso, tai ir komentuoju. biggrin.gif Galu gale, foruma isjungus, gi vistiek visi gyvenam, kaip gyvene.
Atsakyti
Nežinau kaip elgtis,žinočiau jūsų neklausčiau biggrin.gif norejosi issikalbet,issikalbejau,bet nei viena už mane negyvensit.
Gavau nuo jo dovanelę,šypsausi ir man gera...o ką vyras?toliau ignoruoja.sakiau jam kad man blogai,jis tai traktuoja kaip zyzimą.tai ir nebezyziu.paklausiau jūsų patarimu viena karta,paskui pati mazintis turėjau.nesidaro viskas greit ir karas nelaimimas per vieną dieną.tiesiog gyvensiu ir stebėsiu.save stebediu, aplinkinius.nebebijosiu kažko keist jei norėsiu.o kaip bus nežinau.gal būsiu viena,gal su vyru,gal su juo..
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2015 02 13, 16:24)

O ką daryti? Viską mest ir begt stačia galva? Todėl ir bendrauju,kad brangus žmogutis.Ir puikiai suprantu kokia situacija tiek mano,tiek jo.Pabendrausim pažiūrėsim kaip viskas klostysis.
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 02 13, 20:44)
O ką daryti? Viską mest ir begt stačia galva? Todėl ir bendrauju,kad brangus žmogutis.Ir puikiai suprantu kokia situacija tiek mano,tiek jo.Pabendrausim pažiūrėsim kaip viskas klostysis.

Sveika. Sakai, paziuresi, kaip viskas klostysis? Galiu as atsakyti? Klostysis gerai! Kitaip ir buti negali. Du zmones, kazkada buvus brangiais vienas kitam, likimas suvede po keliolikos metu. Jie yra ne vieni(bet jauciasi vienisi). Bendrauja, prisimena, svajoja. Grazu ir gera. Vienas pries kita anapus ekrano. Galima viska pamirsti. Ir, bloga zmona, ir nesupratinga vyra, ir isdykusius vaikus. Galima, taip kalbeti ir klausytis.
Cia, tokia grazi pradzia, kaip santykiu pradzioj. Kai, viens pries kita pasirodo truputi geresni, truputi tolerantiskesni ir visokie kitokie esni.
P.s. Bendraukit. Nieks jums nepavydi. Tiesiog, kai kurios jau sedejo tose rogese i kurias Jus norit suspeti isokti. biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad OT zino, jog pagunda nera gyvenimui tinkamas vyras. O bet taciau, siuo metu jis jai parankus, nes su iliuzija ne taip vienisa, lengviau vyrui salygas statyti, jo ignoras pasidaro kazkiek dzin, ir siaip, gyvenimas verda, jei ne realiai, tai vidujai tikrai. Valentinke, pavasaris ant nosies, demesys, pasirinkimas, gilios jaunystes aidai.

Nezinau ar Virga ta pati norejo pasakyti.

Patarciau vistik atsakyti sau i kelis klausimus.
Kiek vyras nusimano informatikoj?
Kiek jus, OT?
Ar jis jumis pasitiki, t.y. ar bandytu suzinoti, kuo uzsiemete interneto platybese kol jo nebuvo?
Ar mokesite istrinti bendravimo pedsakus taip, kad neliktu jokiu atkapstomu zymiu?
Tikrai jokiu jokiu?
Imkites atsargumo priemoniu, kad liktumete savo pasirinkimu seimininke, o tai gali nutikti, kad bus nuspresta uz jus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudoni kerzai @ 2015 02 14, 01:43)
Imkites atsargumo priemoniu, kad liktumete savo pasirinkimu seimininke, o tai gali nutikti, kad bus nuspresta uz jus.  unsure.gif

thumbup.gif
Nuo sito labiausiai ir norisi apsaugoti OT. Baisiausia, kai jau neturi pasirinkimo, kuri pati per durna galva praradai. verysad.gif

Papildyta:
Balta varna kaip tau/jums sekasi? Ar, grizo draugas?

Su Valentinke visas! vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 02 14, 08:58)
thumbup.gif
Nuo sito labiausiai ir norisi apsaugoti OT. Baisiausia, kai jau neturi pasirinkimo, kuri pati per durna galva praradai.  verysad.gif

Papildyta:
Balta varna kaip tau/jums sekasi? Ar, grizo draugas?

Su Valentinke visas!  vacation4.gif

Ir jus su valentinke wub.gif

Pasiguosiu. Mes vis dar atskirai, nes abu rimtai susirgom - man turbut gripas, o jam -rotas doh.gif tai bent puiki valentinke unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 02 14, 12:06)
Ir jus su valentinke  wub.gif

Pasiguosiu. Mes vis dar atskirai, nes abu rimtai susirgom - man turbut gripas, o jam -rotas  doh.gif  tai bent puiki valentinke  unsure.gif

Ale puola tave gripas daznai. Stiprink imuniteta. Nezinau, ar cia surista su nervais, bet liaudis sako: Visos ligos nuo nervu. biggrin.gif

Sveikit! 4u.gif

Atsakyti