Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS 51 TEMA

QUOTE(stripulis @ 2015 02 17, 12:29)
One touch, įšokau į šią temą tiesiog taip, bet - ne visada verta kovoti su savim ir laikytis už moralės įsikibus ragais nagais...
aš 22 metus kovojau su savim ir laikiausi moralės. ko gero prapyliau visus šansus. eisiu aiškintis čia kurią dieną, gal koks šanselis dar liko, nors mažai tikėtina, bet realiai, jei ne ta nelaiminga moralė, mano ir ne tik mano gyvenimas būtų kur kas laimingesnis.
principe daugybės žmonių...

Negali sakyti kas būtų..o gal būtų dar blogiau?
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2015 02 17, 12:29)
One touch, įšokau į šią temą tiesiog taip, bet - ne visada verta kovoti su savim ir laikytis už moralės įsikibus ragais nagais...
aš 22 metus kovojau su savim ir laikiausi moralės. ko gero prapyliau visus šansus. eisiu aiškintis čia kurią dieną, gal koks šanselis dar liko, nors mažai tikėtina, bet realiai, jei ne ta nelaiminga moralė, mano ir ne tik mano gyvenimas būtų kur kas laimingesnis.
principe daugybės žmonių...

Niekas nesako, kad reikia aukotis. Auku nereikia.. Jeigu nuspresta, kad keisti gyvenima, tai keiciam, o negyvenam dvigubo gyvenimo. Kentes, o kas yra labai tiketina, net dvi seimos. Turetu buti pagarba tiek sau, tiek antrai pusei. Kartu kurem, kartu statem, vaikus gimdem ir auginom..
Atsakyti
Reikia aukotis.dėl kitų žmonių.galima būt savanaudei ir draskytis dėl to kas šiai minutei atrodo labai brangu..bet visada liks abejonė ar vertėjo..
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 02 17, 16:50)
Reikia aukotis.dėl kitų žmonių.galima būt savanaudei ir draskytis dėl to kas šiai minutei atrodo labai brangu..bet visada liks abejonė ar vertėjo..

nezinosi geriau ar blogiau bus ateity priemus vienoki ar kitoki sprendima. bet sprendima turi priimt ir nesigrezioti atgal. bet aukotis? del ko? vaiku, vyro, namo, patogaus gyvenimo? kodel taip saves nemylima, kad po visu situ dalyku tik tada esi tu? nesakau, kad reikia iseiti i niekur be pinigu, be darbo, be palaikymo, bet pirmiausia ka zmogus turi padaryti, tai susikurti sau salygas but laimingam, gyvenima, kad jaustusi laimingas.ir tada, kai tu pats laimingas, gali galvoti apie kitka..bet aukotis? dievazi, nesamone
Atsakyti
OT, galiu pasakyti, kad gailetis gal ir gailesiesi, kartais as gailiuosi, bet po to pagalvoju, ar buvo labai man gerai seniau? Juk nebuvo. Dabar, jei ne su situo vyru, tai gal su kokiu kitu busiu laiminga. Dabar galiu bandyti. nenukabink nosies. Ir aukotis tikrai neverta. nebent zinai tikrai, kad su pagunda nieko nepavyks, o su vyru buti gal nera tokia didele auka.. rolleyes.gif

As va guliu su rotu, 39 temp ir jokios meiles nebegalvoj smile.gif svarbiausia vis tik sveikata biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 02 17, 17:11)
OT, galiu pasakyti, kad gailetis gal ir gailesiesi, kartais as gailiuosi, bet po to pagalvoju, ar buvo labai man gerai seniau? Juk nebuvo. Dabar, jei ne su situo vyru, tai gal su kokiu kitu busiu laiminga. Dabar galiu bandyti. nenukabink nosies. Ir aukotis tikrai neverta. nebent zinai tikrai, kad su pagunda nieko nepavyks, o su vyru buti gal nera tokia didele auka.. rolleyes.gif

As manau, kad zmones juk ne tik del aplinkiniu nepuola is seimos i meiluzio glebi - manau didesne dalimi tai daroma del saves. Juk labai aisku pasidaro, kad is gana saugios aplinkos, kur viskas jau nusistoveje, su finansais viskas ok, reikes iseiti i nezinia. Pas meiluzi, kuris neaisku ar tiks, neaisku ar pades islaikyt vaikus. Tada suvoki, kad teks paciai kapanotis. I pasilikima seimoje ziureciau kaip i asmenini pasirinkima, o ne kaip i auka. Juk ne tik vaikus saugo,bet saugo ir save - nuo nezinomybes, finansiniu sunkumu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 02 17, 18:09)
As manau, kad zmones juk ne tik del aplinkiniu nepuola is seimos i meiluzio glebi - manau didesne dalimi tai daroma del saves. Juk labai aisku pasidaro, kad is gana saugios aplinkos, kur viskas jau nusistoveje, su finansais viskas ok, reikes iseiti i nezinia. Pas meiluzi, kuris neaisku ar tiks, neaisku ar pades islaikyt vaikus. Tada suvoki, kad teks paciai kapanotis. I pasilikima seimoje ziureciau kaip i asmenini pasirinkima, o ne kaip i auka. Juk ne tik vaikus saugo,bet saugo ir save - nuo nezinomybes, finansiniu sunkumu ir t.t.

tai kokio velnio tada kartot, kad aukojuos del seimos, vyro, vaiku...lai ir sako, kad sava subine rupi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2015 02 17, 18:12)
tai kokio velnio tada kartot, kad aukojuos del seimos, vyro, vaiku...lai ir sako, kad sava subine rupi  smile.gif

biggrin.gif
Nera, taip, kad jau tik visai sava. Juk galetu tada vaikus vyrui palikt ir lekti laukais.
Bet jo, as visgi manau, kad maziau tos dramos bus "as savo meile, del jusu, nedekingieji, paaukojau", kai suvoksi, kad ne tik vaikai rupi, bet dar ir nuosava subine biggrin.gif. Ir ta nuosava subine yra viena is priezasciu, kodel neisejai pas ta svajoniu princa 4u.gif. Ne tik pasiaukojimas seimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 02 17, 18:16)
Nera, taip, kad jau tik visai sava. Juk galetu tada vaikus vyrui palikt ir lekti laukais.
Bet jo, as visgi manau, kad maziau tos dramos bus "as savo meile, del jusu, nedekingieji, paaukojau", kai suvoksi, kad ne tik vaikai rupi, bet dar ir nuosava subine  biggrin.gif. Ir ta nuosava subine yra viena is priezasciu, kodel neisejai pas ta svajoniu princa  4u.gif. Ne tik pasiaukojimas seimai  4u.gif

Cia labai suktas reikalas. Is esmes sakai tiesa, bet gal ne visai visa. Yra niuansu, kurie, galbut, netgi esminiai.
Ka reiskia "palikti vaikus vyrui"? Na kuri dabar paliks VAIKUS, kad ir vyrui? Del meiluzio? blink.gif
Zinau, kad yra ir tokiu atveju, bet dabar kalba apie vidutine statistine moteriske.
O su vaikais pas meiluzi...hm... Dazna supranta, kad net neverta vargintis.

Iseiti ir kapanotis vienai ir iseiti ir kapanotis su vaikais yra ojojoj kaip ne tas pats.
Be vaiku moteris gal ryztusi, su vaikais - ne. Be to, ikisusi savo subine i skurda, tuo paciu ikisi skurdan ir vaiku subinytes. Velgi, kuri mama apie tai nepagalvos?

Va ir gaunasi, kad "del ju paaukojau", nors, antra vertus, ir del savo geroves nerizikavau, nes nenoriu prarasti vaiku, nenoriu nuskriausti vaiku, nenoriu sunkumu, kurie palies visus.
Atsakyti
QUOTE(JORIJA @ 2015 02 17, 15:21)
Niekas nesako, kad reikia aukotis. Auku nereikia.. Jeigu nuspresta, kad keisti gyvenima, tai keiciam, o negyvenam dvigubo gyvenimo. Kentes, o kas yra labai tiketina, net dvi seimos. Turetu buti pagarba tiek sau, tiek antrai pusei. Kartu kurem, kartu statem, vaikus gimdem ir auginom..

O tai jei paliksi savo antra puse, ji nekentes? Dziaugsis parodyta pagarba? g.gif
Gal kaip tik humaniskiau jai bent jau palikti pasirinkima, ka daryti susidariusioje situacijoje?
Gal ji/jis pasirinku kitaip, nei tu (bendraja prasme) nusprandei esant garbinga?

Prisiminiau kadais matyta prancuzu trumpametrazi.

Moteris, 40++, gal 50.
Vyras, 50, gal 50+ ar ++.
Moteris suka ratus svetaineje. "Pjerai, as tave palieku."
Pjeras: "Kodel? blink.gif Yra kitas vyras? unsure.gif ".
Moteris: "Taip. Netgi DAUG vyru. As nuolat galvoju apie kitus vyrus, fantazuoju, as valdausi, jau ilga laika, bet dabar nebegaliu. As tave labai gerbiu, nenoriu taves apgaudineti, todel iseinu. Palieku tau viska. Kol rasiu kur gyventi, apsistosiu pas Misele."
Vyrui sokas, jis sako kazka panasaus i "man reikia pagalvoti", ir iseina is namu.

Visa nakti pravaiksto gatvemis.

Ryta grizta namo, zmona jau "ant lagaminu".

Sako jai:
"Zinai, as apgalvojau ka tu man pasakei. As tave labai myliu ir jokiu budu nenoriu prarasti. Jei tau norisi kitu vyru - eik ir buk su kitais vyrais. O paskui pareik pas mane. As nepriekaistausiu, neklausinesiu ir nekelsiu scenu. Tai nebus apgavyste, nes tu man pasakei, o as sutinku kad tu tai darytum."

Dabar jau moteris neteko amo. Apkabino ji ir liko.

Sekanciose scenose rodo, kaip ji apsikeicia reiksmingais zvilgsniais su ivairiais vyrukais, paskui ji su kazkuo mylisi, kamera letai sukasi, kol pasirodo, kad ji mylisi su savo vyru.
Galimybe eiti i kaire "legaliai" suveike taip, kad jai tos kaires nebesinorejo.
Tik akis pavartyt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudoni kerzai @ 2015 02 18, 11:51)

Sekanciose scenose rodo, kaip ji apsikeicia reiksmingais zvilgsniais su ivairiais vyrukais, paskui ji su kazkuo mylisi, kamera letai sukasi, kol pasirodo, kad ji mylisi su savo vyru.
Galimybe eiti i kaire "legaliai" suveike taip, kad jai tos kaires nebesinorejo.
Tik akis pavartyt.  rolleyes.gif

cia toks idealistinis variantas.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 02 18, 10:57)
cia toks idealistinis variantas.

Cia filmas. Prancuzu. biggrin.gif Manau, labiau skirtas isreiksti minciai, nei atspindeti realybe.
Atsakyti