Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(daimura @ 2015 02 23, 09:08)
Aš rudenį nuimu, nes tas mulčas nesuyra. Jei laistyčiau su šlanga ar laistytuvu, tada nuimti nereikėtų, būtų labai geras žemės pagerinimas. Dedu ant žemės tiesiai, nestoru sluoksniu, nes mulčiuoju nupjauta žole. Mulčo nereikia priglausti prie pomidorų/paprikų stiebų, porą cm palikt aplinkui žemės.

drinks_cheers.gif as irgi nupiauta zole mulciuoju ir ravėt nereik
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 02 23, 16:03)
drinks_cheers.gif as irgi nupiauta zole mulciuoju ir ravėt nereik

Aš ir mulčiuoju žole, bet ravėt tai normaliai reikia. Gal ką ne taip darau.
Atsakyti
QUOTE(Vailija4 @ 2015 02 23, 21:04)

Bet per mulca zole neperauga, ypac jeigu storiau pamulciuoji cool.gif , bet aisku siltadarzi darbo buna su pomidorais, juos kiekviena savaite genet ir pririsinet, bet savu pomidoru skonis atperka visus darbus
Atsakyti
QUOTE(Vailija4 @ 2015 02 23, 21:04)

per mažas sluoksnis, jei ravėt normaliai reikia
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 02 24, 08:03)
per mažas sluoksnis, jei ravėt normaliai reikia

Rodos storoką dedu. O kiek jūs cm žolės dedat?
Atsakyti
Jei tik 1 d per savaite siltnamyje dirbat, tai tikrai labai mazai darbo, cia tik poilsis po kitu darbu, malonumas.
Atsakyti
QUOTE(Vailija4 @ 2015 02 24, 17:47)
Rodos storoką dedu. O kiek jūs cm žolės dedat?

susirenka vos ne sprindis. bet tai ne per vieną kartą sudedu, o pastoviai žolę pjaunant vis užmetu, kad kiekvienas sluoksnis išdžiūtų. jei viršus drėgnas, tai nereikia dar dėti.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 02 25, 08:03)
susirenka vos ne sprindis. bet tai ne per vieną kartą sudedu, o pastoviai žolę pjaunant vis užmetu, kad kiekvienas sluoksnis išdžiūtų. jei viršus drėgnas, tai nereikia dar dėti.

drinks_cheers.gif va va taip ir as dedu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2015 02 24, 18:21)
Jei tik 1 d per savaite siltnamyje dirbat, tai tikrai labai mazai darbo, cia tik poilsis po kitu darbu, malonumas.

vieną dieną per savaitę tikrai užtenka aptvarkyt, priraisiot pomidorus, agurkus smile.gif kur ten diena g.gif pusdienį, bet taip visą vasarą, jeigu praleidziu savaitę doh.gif tai tada sunku susitvarkyt
gal kam padės apsispręsti bigsmile.gif
http://www.manonamai...i.d?id=67256712
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 25 vasario 2015 - 10:12

Aš žymiai mažiau dedu. Sakau ko čia tos žolės taip lenda.
Atsakyti
susirenka vos ne sprindis.

Pas mane toks storas sluoksnis nesusidaro, gal tik pusė sprindžio. Žolės neužtenka smile.gif Viena kita piktžolė išlenda, bet tik viena kita.
Atsakyti
Pamaciau bigsmile.gif kad yra pirkti siltnamio laistymo sistema, idomu ar pasiteisina ir ar patiems nesunku isirengti cool.gif
Atsakyti
Sveiki,
jungiuosi į jūsų būrį 4u.gif skaičiau ne vieną šiltnamio temą, nusprendžiau pirkti polikarbonatinį, nes nėra kam namie statyt, deja. Gal kas taip pat ieškosi, gal užmatėte kur gerą akciją? Norisi kokių 10 m, bet kaina....
ir dar klausimas, kas statėsi tokio tipo šiltnamį - pas mus laukas, pieva, velėna, kupstai greičiausiai (dar vietos neišsirinkau), ar reikia tą velėną išraut, ar ir taip pastatys, o jau paskui aš susitvarkysiu?
Dar keli durni klausimai, kadangi visad turėti šiltnamiai paprasti buvo, tai ar reikalingas automatinis durų atidarymas, jei stoglangiai automatiniai bus, gal jų tik užtenka, durys gi nevarstomos bus? ir ar reikalingos durys antrame gale, ar užtenka tik orlaidės?
ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kenis: 28 vasario 2015 - 22:22