Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(tylaa @ 2017 01 31, 14:08)
Mes rimtais svarstome apie Gaspadoriaus 18 kv.m įsigyjimą, kas turite kokie atsiliepimai? Vamzdžiai ir plevelė ženkliai pigiau, bet visgi minimalaus komforto norisi smile.gif

Aš pirkau Gaspadorių iš šios parduotuvės www.technoaura.lt, vakar atvežė. Užsakymą įvykdė per 2 d. Kitur tokia kaina neradau. Gal kas žinote apie tą stipresnę plėvwlę ir kur jos galima nusipirkti. Reikia rekonstruoti dar vieną polietileninį šiltnamį. Norisi, kad ilgiau laikytų. Čia mergaitės dejuoja, kad nežino ką sodinti, o aš turėsiu jau 2 po 8m. ilgio ir nežinau, kaip viską sukišti lotuliukas.gif. Man pasiteisino po pomidorais auginti ananasinius melionu. Sulaiko drėgmę ir žolės mažiau želia. Aš į tikį šiltnamį pasodinu kokius 3 daigus, ant vieno užauga kokie 4 melionai, o jau skonis.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2017 02 02, 12:06)
Aš pirkau Gaspadorių iš šios parduotuvės www.technoaura.lt, vakar atvežė. Užsakymą įvykdė per 2 d. Kitur tokia kaina neradau. Gal kas žinote apie tą stipresnę plėvwlę ir kur jos galima nusipirkti. Reikia rekonstruoti dar vieną polietileninį šiltnamį. Norisi, kad ilgiau laikytų. Čia mergaitės dejuoja, kad nežino ką sodinti, o aš turėsiu jau 2 po 8m. ilgio ir nežinau, kaip viską sukišti lotuliukas.gif. Man pasiteisino po pomidorais auginti ananasinius melionu. Sulaiko drėgmę ir žolės mažiau želia. Aš į tikį šiltnamį pasodinu kokius 3 daigus, ant vieno užauga kokie 4 melionai, o jau skonis.... bigsmile.gif

O siaip ,jei augint kokius moliugus ar arbuzus po pomidorais nesat bandziusi?As nemegstu melionu,tai galvoju,gal kuo galima juos pakeist,tuo paciu ir zemes sutaupyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 vasario 2017 - 14:29
QUOTE(rumpumpele @ 2017 02 02, 15:06)

kiek mokėjot jei nepaslaptis, supratau kad 24 kv.m. ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tylaa: 02 vasario 2017 - 14:50
QUOTE(Luety @ 2017 02 02, 14:29)
O siaip ,jei augint kokius moliugus ar arbuzus po pomidorais nesat bandziusi?As nemegstu melionu,tai galvoju,gal kuo galima juos pakeist,tuo paciu ir zemes sutaupyt.

Nesu, bet manau, kad kodėl gi ne. Šiaip moliūgai ir lauke puikiai dera. Jei į apačią dar turit perpuvusio šė..., tai išvis pakelt derliaus neįmanoma. Jums gal verta arbūzus augint, visokių veislių yra, per paskutinę berod svajoių sodų laidą rodė

Papildyta:
QUOTE(tylaa @ 2017 02 02, 14:50)
kiek mokėjot jei nepaslaptis, supratau kad 24 kv.m. ?

Jokia nepaslaptis. Jei irnksitės su 4 mm polikarbonatu, mokėsit 630. Aš pirkau 6mm ir mokėjau 770 su visu atvežimu.
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2017 02 02, 12:53)
Nesu, bet manau, kad kodėl gi ne. Šiaip moliūgai ir lauke puikiai dera. Jei į apačią dar turit perpuvusio šė..., tai išvis pakelt derliaus neįmanoma. Jums gal verta arbūzus augint, visokių veislių yra, per paskutinę berod svajoių sodų laidą rodė

Arbuzu seklu turiu,tik jauciu juos teksdirbtinai apdulkint siltnamyje.Dar pagalvosiu,kaip sutaupyt zemes.Aciu labai uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2017 02 01, 19:21)
Nusipirkau tai per savaitę turi pristatyti ir gi galvoja kad prasidės sezonas tai kainos sukils. Galėsiu ūkininkaut pradėti 12 kvadratų ne juokas kąąąą reiks augint:)smile.gif

QUOTE(Luety @ 2017 02 01, 19:35)
Na 12m2 tai nedidelis visai.Issimes takeliams kazkiek liks kokie 10m2.Pomidorai 4 i m2,tai kokie du agurkai,6 paprikos,kokie 4 chili pipirai ir pomidorams ne kas belieka.jei 20 daigu ikisi,tai ir viskas,o jie labiausiai valgosi.

auginant keleta daigu tik pavalgymui,tokio mazo pakaktu.
mano pirmasis ir 12kv.kitamet antras,ir vel tik 12kv.daba suku galva,kad noriu didziulio,kad laisvai augtu augalai,butu normalus pasivaiksciojimo takeliai.
pomidoru noriu daug sukist,nes verdu,padazus,spaudziu sultis.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2017 02 02, 13:53)
auginant keleta daigu tik pavalgymui,tokio mazo pakaktu.
mano pirmasis ir 12kv.kitamet antras,ir vel tik 12kv.daba suku galva,kad noriu didziulio,kad laisvai augtu augalai,butu normalus pasivaiksciojimo takeliai.
pomidoru noriu daug sukist,nes verdu,padazus,spaudziu sultis.
O ju abieju sujungt i viena neimanoma?
Na mudu du zmogeliai,padazu neviriau dar,nebent,jei liktu is ko,tada.O siaip,laikas parodys turbut.
Atsakyti
neapsimoka.ibetonuoti,vel kilnok,jau aplink siltnamius pakeltos lysves padarytos.viska ardyt reiktu.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 02 01, 21:35)
Na 12m2 tai nedidelis visai.Issimes takeliams kazkiek liks kokie 10m2.Pomidorai 4 i m2,tai kokie du agurkai,6 paprikos,kokie 4 chili pipirai ir pomidorams ne kas belieka.jei 20 daigu ikisi,tai ir viskas,o jie labiausiai valgosi.

QUOTE(rumpumpele @ 2017 02 02, 15:06)

Man žinokit kaip tokiai augintojai tai tikrai bus pakankamai norss mes esame penki bet kai prieš tai turėjau kiūženą gal kokių 5kvadratėlių tai dabar galvoju kad maudysiuos pomidoruose biggrin.gif Ačiū už įdėją apie melionus
Atsakyti
Na ką, įsijungiu ir aš į diskusiją apie šiltnamius. Skaičiau, domėjausi tiek lietuviškais, tiek rusiškais polikarbonatiniais šiltnamiais. Galų gale pasirinkau Gaspadorių (4 mm, 8 m), o dar ir dovanų automatinę laistymo sistemą pažadėjo. Sumokėjau kol kas tik avansą, nes visą sumą reiks mokėt, kai šiltnamį pristatys į vietą, o kol statyt nežadam, tegu pabūna firmos sandėlyje. smile.gif
Bus įdomu palyginti, nes kol kas turim savos gamybos 8 m ilgio šiltnamį su su stiklais ir plėvele. Šiemet stovės du. smile.gif
Atsakyti
O kas čia per automatinė laistymo sistema ir iš kokios firmos kad dovanojo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2017 02 02, 21:54)
O kas čia per automatinė laistymo sistema ir iš kokios firmos kad dovanojo bigsmile.gif

Na išvedžiojamos žarnos/vamzdeliai po šiltnamį, kurie išeina iš bačkos, o prie bačkos pajungiamas laikmatis ir tam tikru laiku bei tam tikram laikui paleidžiamas vanduo. Dar tik bandysim, žiūrėsim ar pasiteisins. smile.gif Dar ir automatinį stoglangį planuojam pasiimti.
Pirkom iš Šiltnamių centro (reklama facebook'o puslapyje apie dovaną).
Atsakyti