Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(Laima.g @ 2017 02 08, 09:19)
Reikia patarimo, renkuosi ar Klasika ar Arka Eko. 3x4 abu. Neatrandu kuo jie skiriasi... nes kaina skiriasi? Gal kas turite ir galite pakomentuoti?

Jei is NT grupes,tai pirmiausia skiriasi forma,slaitiniai visada brangesni,bet jo plotis mazas,vos 235cm,optimaliausia 3m.Arka EKo plotis 3m,orlaides,abiejuose galuose durys su virsutineje dalyje esanciais langeliais,manau daug privalumu turi,o be to as esu slaitiniu siltnamiu salininke,man jie erdvesni.Cia tik mano nuomone.Gal kas turi kitokia?

Papildyta:
O jus nebandet su jais konsultuotis per FB?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 02 08, 12:49)
Jei is NT grupes,tai pirmiausia skiriasi forma,slaitiniai visada brangesni,bet jo plotis mazas,vos 235cm,optimaliausia 3m.Arka EKo plotis 3m,orlaides,abiejuose galuose durys su virsutineje dalyje esanciais langeliais,manau daug privalumu turi,o be to as esu slaitiniu siltnamiu salininke,man jie erdvesni.Cia tik mano nuomone.Gal kas turi kitokia?

Papildyta:
O jus nebandet su jais konsultuotis per FB?

Va būtent NT grupėje abu šiltnamiai arkiniai, abu 3m pločio. Tik kaina skiriasi... Reikės skambinti ko gero...
Atsakyti
Nebutina skambint,jie maliniai bandrauja https://www.facebook.../siltnamis/,ten yra ir daugiau aptarimu,kas kuo skiriasi,o dar galima ju paklaust i privata,o jei esat Kaune,nuvaziuot ir apsiciupinet.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 02 08, 14:38)
Nebutina skambint,jie maliniai bandrauja  https://www.facebook.../siltnamis/,ten yra ir daugiau aptarimu,kas kuo skiriasi,o dar galima ju paklaust i privata,o jei esat Kaune,nuvaziuot ir apsiciupinet.

Bandau rašyti, ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2017 02 08, 11:44)
Bandau rašyti, ačiū mirksiukas.gif

Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
reikia Jūsų patarimo, nes esu visiškai pasimetusi..
Reikia išsirinkti šiltnamį, bet nežinau kokį.
Rodos peržiūrėjau daug, bet kuo toliau, tuo labiau galva susisuka..
Noriu ,kad būtų 18m2.. su 6mm storio danga... turbūt reikėtų, kad stoglangis būtų taip pat, ar ne?
kokį patartumėte rinktis, kad ir kaina labai nesikandžiotų?

dėkui..
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2017 02 09, 10:39)
Sveiki,
Noriu ,kad būtų 18m2.. su 6mm storio danga... turbūt reikėtų, kad stoglangis būtų taip pat, ar ne?

dėkui..

Esu skaicius,kad uztenka puikiai 4mm polikarbonato,o 6mm tik pinigu svaistymas,bet cia,kiek zmoniu,tiek nuomoniu.18m2 siltnamiui reikia ir orlaidziu ir duru abiejuose galuose su langeliais duryse,per puse,nes toki siltnami reikia vedint .Orlaides labai gerai su automatine atidarymo,uzdarymo sistema,but gerai isigyt ir laistymo sistema.As pirkciau arkini,nes jis erdvesnis man.O toliau ieskokit tik pagal kaina.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 02 09, 14:16)
Esu skaicius,kad uztenka puikiai 4mm polikarbonato,o 6mm tik pinigu svaistymas,bet cia,kiek zmoniu,tiek nuomoniu.18m2 siltnamiui reikia ir orlaidziu ir duru abiejuose galuose su langeliais duryse,per puse,nes toki siltnami reikia vedint .Orlaides labai gerai su automatine atidarymo,uzdarymo sistema,but gerai isigyt ir laistymo sistema.As pirkciau arkini,nes jis erdvesnis man.O toliau ieskokit tik pagal kaina.

vat aš irgi kažkaip galvojau,kad užtektų 4mm pilnai, bet kažkaip visi gąsdina, kad reikia 6mm...
dėkui jums už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Si karta nusipirkau 4mm,labai stora,pakankamai stora,garantija 10m.Ir man NT grupes vyrukai patare 4mm,sake nesvaistyt pinigu :bigsmile:atlieka ta pacia funkcija,nebent labai anksti noretumet set,bet ir 4mm polikarbonatas paankstina siltnamio eksploatavima 2 sav.
Atsakyti
Dėkui Luety 4u.gif
Atsakyti
Pernai įsigijom 4mm, pilnai užtenka, atlaikė daug ką, aišku, gal teniso kamuoliuko dydžio krušos ir neatlaikytų, bet tada 6 mm kažin ar išliktų sveikas.
Atsakyti
4 mm vs 6 mm šilumos laidumo koeficientas skiriasi ~5%.
Renkantis, domėjausi 6mm variantu, gavau patarimą imti 4mm ir už kainos skirtumą automatinį stoglangį.
Patarimo paklausiau ir labai tuo džiaugiuosi.
Nežinau, kokius polikarbonatus kas naudoja, bet Gaspadoriuje - tikrai kokybiškas, bent jau užpernai toks buvo. Palyginus su šiltnaminiu, mokvežoj pirktas lakštas rusiško priminė popierių...
QUOTE(ing. @ 2017 02 09, 12:39)
Sveiki,

dėkui..

Atsakyti