Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(renius @ 2015 03 02, 15:32)
3. aš dėčiau šiltnamį kaip 4 fotkėj, ten daržo zona - daržas, šiltnamis, serbentai ir palikčiau kairėn nuo serbentų poilsio zoną.

Mums irgi si vieta labiausiai tiktu..bet jei cia detume siltnami..tai jis bus 2,7 ant 4,5 kazkur.Tai reiktu attitraukti 1m nuo serbentu ir 1m nuo medelio ten to vieno tai gaunasi..siltnamis man ant dazo uzlipa ir lb daug.... beveik puse darzo uzima..nes tas zolynas tarp serbentu ir darzo yra gal iki 2metru....Todel ir iskilo dileme kad nedeti toje puseje... nes nebelieka darzoo mums... g.gif Nes tas maketas maziukas toks

http://public.fotki....tn-1.html#media

o tai kas trukdo pratest darza zemyn? ten jau namas arkaip? nes ir maketo, kur takiukas akmeninis nupiestas, tai man atrodo kad dar galima darza testi
Atsakyti
[quote=vasare02,2015 03 02, 17:30]as irgi. arba dar stumciau I pati kampa darzo gale, o darza galit gi pasididint palei tvora, jei tikrai truksta smile.gif

Negalima i kampa nes saules negaus Plius MEDIS uz tvoros uz rukyklos labai dideleis yra uzsots saule su seseliu...... juk nedesi grynai salia tvoros..

Ir dar yra nemazas sklypas nenorime suspausti visko vienoje vietoje..nes kur vaismedziai dar daug vietos... Darza kaip ir galetume ilginti artinti arciau namo, bet va tik tas kampas visas prikistas bus, o visas sklypas ale tuscias... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renius: 02 kovo 2015 - 15:40
QUOTE(Linetax @ 2015 03 02, 12:48)
Jau ir man kyla noras sėti, bet pagalvojau, kad dar palūkėsiu kokią savaitėlę, matysim, kaip orai  smile.gif

as irgi dar laukiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(renius @ 2015 03 02, 15:36)
[vaismedziai dar daug vietos... Darza kaip ir galetume ilginti artinti arciau namo, bet va tik tas kampas visas prikistas bus, o visas sklypas ale tuscias...  doh.gif

visgi sklypas turi būt suskirstytas zonomis - ūkinė, poilsinė ir pan. Tai gal kokį planą masteliu įmeskit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 02, 15:49)
visgi sklypas turi būt suskirstytas zonomis -  ūkinė, poilsinė ir pan. Tai gal kokį planą masteliu įmeskit  g.gif

drinks_cheers.gif ir nieko tame blogo kad kaip sakote sukista- darzas su siltnamiu- nes tai viena ir ta pati zona smile.gif pas mane irgi visa darzo siltnamio zona galima sakyt sukista- kad nesimetytu po visa sklypa smile.gif o kad saules neuzstotu tvora, tai galima atitraukti per tiek is kampo kiek seselis krenta- o jis tikrai bus trumpas- pietine saule gi aukstai. beto tam kampe galit kompostyne ir palikt kaip dabar pas jus- tai gausis kad siltnamis pasleps komposto dezes. nezinau ar aiskiai as cia rasau- bet viska deliociau vienoj eilej palei tvora kogero. o jeigu jau tas medis uzstos saule- tai gal tada daryciau kaip jusu 2 foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasare02: 02 kovo 2015 - 15:55
QUOTE(Paladė @ 2015 03 02, 15:49)
visgi sklypas turi būt suskirstytas zonomis -  ūkinė, poilsinė ir pan. Tai gal kokį planą masteliu įmeskit  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū už- nuomones. Isikeliau daugiau projektuotojos darytų foto sklypo.Is ju susidarysite didesni vaizda,kaip kas kur... Turim dar varianta,gal serbentus israuti ir perkelti i kaire puse su lyg pirmu kairiiuoju medeliu.... ir tada mums atsilaisvintu vietos . nes tas darzas musu mazas siltnamis uzims puse darzo... o be to sakome jei sulaiku dar kazko uzsinoresime... tai va cia ir butu visa darzo zona.. darzas, takas, serbentai , siltnamis, va tas kvadratas (siltnamis kaireje puseje po to serbentai smile.gif )
http://public.fotki....ei/rieutas.html
Atsakyti
QUOTE(renius @ 2015 03 02, 16:07)
Ačiū už- nuomones. Isikeliau daugiau projektuotojos darytų foto sklypo.Is ju susidarysite didesni vaizda,kaip kas kur... Turim dar varianta,gal serbentus israuti ir perkelti i kaire puse su lyg pirmu kairiiuoju medeliu.... ir tada mums atsilaisvintu vietos . nes tas darzas musu mazas siltnamis uzims puse darzo... o be to sakome jei sulaiku dar kazko uzsinoresime... tai va cia ir butu visa darzo zona..  darzas, takas, serbentai , siltnamis, va tas kvadratas (siltnamis kaireje puseje po to serbentai smile.gif )
http://public.fotki....ei/rieutas.html

galvoju tikrai geriausias variantas jums perkelti serbentus ir siek tiek padidinti darzo zona smile.gif o serbentai juk gerai prigyja smile.gif
Atsakyti
O kaip dėl tos šaškės? Aš irgi planuoju padūmyti. Apsimoka ar nelabai?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 03 02, 16:25)
O kaip dėl tos šaškės? Aš irgi planuoju padūmyti. Apsimoka ar nelabai?

jeigu jokių gerų gyvių neturit šiltnamy - boružėlių, rupūžėlių - tai dezinfekuokit. užmuša neprašytus parazitus.
Atsakyti
O ta šaškė dėl baltasparnių padės? Tokie parazitai, kad net netikiu ar tik šaškės užteks.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 03 02, 10:41)
isivaizduoju kaip gerai wub.gif gal patartumet kur geriausiai nusipirkti ir kokia kaina bigsmile.gif
O patys isirenget visa laistymo sistema cool.gif  kodel pastatete vandens baka lauke cool.gif musu ir dabar viduje stovi

Vietos taupymo sumetimais + sistemai turi buti pakelta virs 1 metro. Kaina +/- 300 lt.
Atsakyti