Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(vasare02 @ 2015 03 03, 11:19)
o kodel bus stiklinis? kokie jo privalumai pries polikarbonata?

klasikinėj sodyboj natūraliai žiūrisi, plastikas gadina vaizdą

bus toks, tik didesnis

user posted image

nu ir aišku atsidarys tiek, kiek man reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 03 kovo 2015 - 11:25
super vaizdas šiltnamio, man ir mieli mediniai su stiklu, dėl kainos tiktų ir plėvelinis iš lankų, bet nėr kam statyt namie, o pomidorų norisi, jau pavydu skaityt, kad salotas sėja... tai tiks toks, kokį rinka siūlo, ir kokį išgalėsiu nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(kenis @ 2015 03 03, 11:26)
super vaizdas šiltnamio, man ir mieli mediniai su stiklu, dėl kainos tiktų ir plėvelinis iš lankų, bet nėr kam statyt namie, o pomidorų norisi, jau pavydu skaityt, kad salotas sėja... tai tiks toks, kokį rinka siūlo, ir kokį išgalėsiu nusipirkt.

būtent, pirmas tebūnie kaip išeina, o kai sužinosit, ko reikia, tada galima ir pasvajot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 03, 11:33)
būtent, pirmas tebūnie kaip išeina, o kai sužinosit, ko reikia, tada galima ir pasvajot smile.gif

o toks aukstas "pamato" pakelimas nesumazina sviesos? as suprantu kad pomidorams kai praauga, tai nemaiso, bet tarkim pavasary, tai manau kad zeme leciau atsyla, nes nuo tos aukstos sienutes turetu seselis krist, ir kaip tada kokiems ridikeliams ar salotoms- irgi turbut netinkamas? o siaip vaizdelis tai super smile.gif
bet pas mama buvo stiklinis- tai ji kabindavo viduj agropleveles "uzuolaida"- sako per stikla nudegina pomidorus saule
Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2015 03 03, 11:40)
o toks aukstas "pamato" pakelimas nesumazina sviesos? as suprantu kad pomidorams kai praauga, tai nemaiso, bet tarkim pavasary, tai manau kad zeme leciau atsyla, nes nuo tos aukstos sienutes turetu seselis krist, ir kaip tada kokiems ridikeliams ar salotoms- irgi turbut netinkamas? o siaip vaizdelis tai super smile.gif
bet pas mama buvo stiklinis- tai ji kabindavo viduj agropleveles "uzuolaida"- sako per stikla nudegina pomidorus saule

sau statant juk vis tiek pasikoreguotum ir pamato aukštį, ir žaliuzes smile.gif
žmonės net jas užsideda, tik man gaila būtų iš išorės, sulytų smile.gif

user posted image

juk ir dabar baltą agro viduj kabinam, kai saulės perdaug
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 03, 11:52)
sau statant juk vis tiek pasikoreguotum ir pamato aukštį, ir žaliuzes smile.gif
žmonės net jas užsideda, tik man gaila būtų iš išorės, sulytų smile.gif

user posted image

juk ir dabar baltą agro viduj kabinam, kai saulės perdaug

cia jau tikri rumai pomidorams smile.gif grazu tikrai. bet ir kainele tokiu rumuku ispudinga tikriausiai susidaro.
Atsakyti
QUOTE(kenis @ 2015 03 03, 10:42)
Sveiki,
kaip manote, jei šiltnamis 10 m ilgio (polikarbonatinis), kiek orlaidžių reiktų?

pas mane stiklinis olandiskas siltnamis 6x4 yra du automatiniai stoglangiai ir is galu dar po langa atidaroma ir nustumiamos durys. Ir man uztenka tu dvieju stoglangiu . O automatiniai langai tikrai pasiteisino thumbup.gif ir nusileidzia lietui lyjant ir pakyla kai karsta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 03 03, 16:13)
O automatiniai langai tikrai pasiteisino thumbup.gif ir nusileidzia  lietui lyjant ir pakyla kai karsta thumbup.gif

o kokiai temperatūrai esant nusileidžia? kada pagal juos jau šalta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 03 kovo 2015 - 16:19
QUOTE(Paladė @ 2015 03 03, 11:23)
klasikinėj sodyboj natūraliai žiūrisi, plastikas gadina vaizdą

bus toks, tik didesnis

oi koks grazus thumbup.gif tik daryciau iki zemes stiklus bigsmile.gif juk uzstos sudarys seseli
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2015 03 03, 16:19)
o kokiai temperatūrai esant nusileidžia? kada pagal juos jau šalta?

jie reguliuojasi, bet vakare vyro tiksliau paklausiu kiek nustatyta berods 25 laipsniai kai pradeda uzsidarinet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 03 kovo 2015 - 16:23
QUOTE(AJIRA @ 2015 03 03, 16:22)

jie reguliuojasi, bet vakare vyro tiksliau paklausiu kiek nustatyta berods 25 laipsniai kai pradeda uzsidarinet

oho, kaip šiltai nustatyta. juk pomidorams durų visai neuždarinėjam g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 03 kovo 2015 - 16:28
QUOTE(Paladė @ 2015 03 03, 16:28)
oho, kaip šiltai nustatyta. juk pomidorams durų visai neuždarinėjam  g.gif

kai siltos naktys neuzdarinejam duru, bet kiek ju buna pas mus, o siaip priveriu ir duris.
Atsakyti
AJIRA, o pas jus stoglangiai su universaliais atidarytuvais, tokiais, kuriuos ir rankiniu būdu galima uždaryti? Jei taip, ar prisireikė uždaryti rankiniu būdu?
Atsakyti