Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 17tema

QUOTE(-Murke- @ 2015 02 19, 16:44)
O merginos, mes tai smaginames wink.gif visiskas chaosas cia smile.gif nesugebam isskrist. Vakar is vis kosmaras aeruoste dejosi, o dabar tai gavom viesbutuka, tai nepatikesit ka pro langa matau - Medicana!

Tai kas kavos? biggrin.gif

o čia tai geras! o kodėl jūs negalit išskrist? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 02 19, 17:54)
o čia tai geras! o kodėl jūs negalit išskrist? g.gif

Pasnigo!!! Kokius 5-10 cm.. nu mums nebaisiai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 02 19, 17:52)
tai bent "tobulėja"  lotuliukas.gif
o vat aš šiandien sužinojau iš Kubros, kad Bahceci transferis 35eur  unsure.gif aišku, man nereikia jo, nes autiku tik 12TRY  biggrin.gif

iki taxim 11 lirų su autiku
mes iš visų 8 kartų kiek važiavom į/iš oro uostą (įskaitant kai skridom į antaliją, tai 6 kart su autiku,o du kart iš miesto į oro uostą važiavom taxi, pirmą kartą sumokėjom 30eurų, iškarto pasakė, kad bus apie 30,o va kai važiavom po įsodinimo, tai toks senukas vežė, išmušė taksometras 57 lyras, bet mes jų neturėjom, davėm 20eurų, diedukas niekaip nesuskaičiavo kiek čia gaunasi eurais ir pergyveno, kad lirų neturim, dabar galvoju, kad gal biškį nuskriaudėm dėdulę, bet smulkiau neturėjom, o duoti dar 10eurų kažkaip doh.gif per gaila buvo

murke, tai visai neskrido lėktuvas į LT, ti ir iš Lt neišskrido taip išeina
turkai sakė, kad vasaris, pas juos šalčiausias mėnuo smile.gif linkiu ryt išskristi, greitai ištirps sniegas

šifonyte, laukiam gražių skaičiukų wub.gif

satyra, kur dingusi? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 02 19, 19:10)
iki taxim 11 lirų su autiku

biggrin.gif
čia gal iš Atatiurko o.u. mirksiukas.gif aš parašiau iš Sabihos ax.gif arba mane atmintis pavedė biggrin.gif nu bet esmė aiški
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 02 19, 18:47)
O man labai idomu, kodel ten pas juos TR vienos kainos eurais, kitos ju pinigeliais, o kitos USD???  g.gif o

nežinau - kaip merginos atsiskaitė taip aš ir surašau, neperskaičiuoju į bendrą valiutą, tarkim eurus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 02 19, 18:10)
murke, tai visai neskrido lėktuvas į LT, ti ir iš Lt neišskrido taip išeina
turkai sakė, kad vasaris, pas juos šalčiausias mėnuo  smile.gif linkiu ryt išskristi, greitai ištirps sniegas
šifonyte, laukiam gražių skaičiukų  wub.gif
satyra, kur dingusi?  4u.gif

Zinokit niekas niekur neskrido wink.gif atsauke nuo pirmad vakaro visus skrydzius ir siandien iki pietu wink.gif
Tai jau norim namu wink.gif tikiuosi ryt pakelsim sparnus.

Nu bet gavom 5 zvaigzdziu viesbuti ir eisim i hamama wink.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 02 19, 19:14)
biggrin.gif
čia gal iš Atatiurko o.u. mirksiukas.gif aš parašiau iš Sabihos  ax.gif arba mane atmintis pavedė biggrin.gif nu bet esmė aiški

iš sabinos 14 lirų smile.gif

bet dėl skrydžių tai kaip mes pataikėm išskridę sekmadienį,na būtų man šakės doh.gif su darbais su visais planais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 02 19, 18:46)
bet dėl skrydžių tai kaip mes pataikėm išskridę sekmadienį,na būtų man šakės doh.gif su darbais su visais planais doh.gif

ailima, kada NT ax.gif ir HCg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 02 19, 19:46)

tikrai 4u.gif

šifonyte, aūūūū lithuania.gif

-Murke, oho, nuo pirmadienio blink.gif jei pas mus oro uostas išsigąstų 10cm sniego tai užsidaręs seniai būtų, turėtume ristele iki Stambulo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 02 19, 19:59)
ailima, kada NT  ax.gif ir HCg ax.gif

hcg liepė darytis vasario 28d.
šiandien 6dpį.na aš vis pažaidžiu su NT,tai vaiduoklis,tai nieko,panašu,kad gaudo vaistų likučius,leidausi ovitreli prieš 10d.na ir nežinau ar ko ten neprileido,nes kodėl tada griežtai pasakė darytis tik po 15dienų g.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 02 19, 19:10)
šifonyte, laukiam gražių skaičiukų  wub.gif

QUOTE(RositaK @ 2015 02 19, 20:01)
šifonyte, aūūūū  lithuania.gif

HCG 150.3, PRG-daugiau nei 127 (turbut didesniu skaiciu nerodo blink.gif )
dabar biski pergyvenu, kad negrynai padvogubejo, juk turetu but apie 160 g.gif doh.gif
manau sestadieni pakartosiu, nes varom i kauna. Ei kaunietes - kiek zinau lygtai Via medica sestadieniais daro, ar klystu? ax.gif
beje Elis sake kad rudos isskyros tai nieko tokio, tipo daznai buna, cia taip nuo crinono, pasakem kad dabar progestan leidziames, tai sake pereit vel ant crinono. bet as bijau, nes pradejus leistis progestan sumazejo stipriai rudos isskyros, vos keli lasai per diena, o sviesiai rozinis atskiestas kraujas, kuris buvo pirmadienio vakare, isvis dingo ax.gif nezinau ka daryt?
nica79 prie kokio PRG tu perejai ant vienos ampules per diena? help.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 02 19, 19:10)
HCG 150.3, PRG-daugiau nei 127 (turbut didesniu skaiciu nerodo  blink.gif )
dabar biski pergyvenu, kad negrynai padvogubejo, juk turetu but apie 160  g.gif  doh.gif
manau sestadieni pakartosiu, nes varom i kauna. Ei kaunietes - kiek zinau lygtai Via medica sestadieniais daro, ar klystu?  ax.gif
beje Elis sake kad rudos isskyros tai nieko tokio, tipo daznai buna, cia taip nuo crinono, pasakem kad dabar progestan leidziames, tai sake pereit vel ant crinono. bet as bijau, nes pradejus leistis progestan sumazejo stipriai rudos isskyros, vos keli lasai per diena, o sviesiai rozinis atskiestas kraujas, kuris buvo pirmadienio vakare, isvis dingo ax.gif nezinau ka daryt?
nica79 prie kokio PRG tu perejai ant vienos ampules per diena? help.gif

Sifonyte - sveikinu su auganciu rezultatu wub.gif Mano asmenine nuomone tau ten pasisalino antrasis leliukas, kuris neisitvirtino... rolleyes.gif tad labai del to kraujavimo nepergyvenk - gal cia buvo tik del to? 4u.gif Nes pagal skaiciukus pas tave vienas leliukas man atrodo 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 02 19, 18:28)
Sifonyte - sveikinu su auganciu rezultatu  wub.gif Mano asmenine nuomone tau ten pasisalino antrasis leliukas, kuris neisitvirtino... rolleyes.gif tad labai del to kraujavimo nepergyvenk - gal cia buvo tik del to?  4u.gif  Nes pagal skaiciukus pas tave vienas leliukas man atrodo 4u.gif  wub.gif

Man atrodo, kad ne laiku ir tikrai ne vietoj tokie spėliojimai blink.gif Kam to reikia? Kam varyti kitam stresą? Juk niekas nežino kas įvyko. Gal žmogus puoselėja didelę viltį, kad visgi du liko, o jūs... Juk ne visas mintis būtina rašyti...
Tikrai nepykstu, bet kartais reiktų pagalvoti apie kitų savijautą ir reagavimą į jūsų parašymus blush2.gif

P.S. Jau nebebijau būti užmėtoma akmenimis schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 19 vasario 2015 - 19:37