Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 17tema

QUOTE(šifonyte @ 2015 02 19, 20:10)
HCG 150.3, PRG-daugiau nei 127 (turbut didesniu skaiciu nerodo  blink.gif )
dabar biski pergyvenu, kad negrynai padvogubejo, juk turetu but apie 160  g.gif   doh.gif
manau sestadieni pakartosiu, nes varom i kauna. Ei kaunietes - kiek zinau lygtai Via medica sestadieniais daro, ar klystu?  ax.gif

Sveikinu su graziais skaiciukais.. 4u.gif
Del progestan. Na, mano trecias ar ketvirtas PRG matavimas rode > nei 190, tai stengiaus mazdaug toki palaikyti..kai stipriau kraujavau, leidau PRG kiekviena diena, paskui kas antra. Jis, tas leidziamas, zinok, nezinau, ar moksliskai irodyta, bet man rodos, greiciau kazkaip "i krauja patenka". Pasimatuosi trecia HCG ir Prog, matysi, kiek pakyla PRG - tai zinok, pati jausi, kiek jo reikia cool.gif
Kai pradejau leistis progestan, tai ryte dedavau Crinone, o vakare leidausi. Bet grynai leidaus tai is eiles kokias 3-4 d., po to apie 2-3 sav kas antra ar kas trecia diena. Po to kas 4 kazkur diena. Nutojau visai ji leistis gal apie 9-10 nestumo sav., kai pradejo "akyse mirguliuoti". Commos vyras buvo rases cia temoje, kad jis rado EN parasyta, jog vaikui PRG nekenkia, o mamai per daug PRG pasireiskia "mirkejimu akyse". Tai as tuo ir vadovavausi unsure.gif Bet kitos gal kitaip daro..
Ne pâti ta sugalvojau, is tikro, geras zogus patardavo blush2.gif Mano IVf drauge cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 19 vasario 2015 - 19:48
QUOTE(ailima @ 2015 02 19, 19:03)
hcg liepė darytis vasario 28d.
šiandien 6dpį.na aš vis pažaidžiu su NT,tai vaiduoklis,tai nieko,panašu,kad gaudo vaistų likučius,leidausi ovitreli prieš 10d.na ir nežinau ar ko ten neprileido,nes kodėl tada griežtai pasakė darytis tik po 15dienų g.gif

aha tikrai 15 d. daug 4u.gif na bet jei vaiduoklis rysket prades tai abejoniu nebus wub.gif

sifonyte graziai augat 4u.gif
Atsakyti
Šifonyte, sveikinu su gražiai paaugusiais skaičiukais wub.gif vieną dieną atsilieka keliais vienetais, o sekantį tyrimą žiūrėk viršis lūkesčius, manau visai gražiai auga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 02 19, 20:28)
Mano asmenine nuomone tau ten pasisalino antrasis leliukas, kuris neisitvirtino... rolleyes.gif tad labai del to kraujavimo nepergyvenk - gal cia buvo tik del to?  4u.gif  Nes pagal skaiciukus pas tave vienas leliukas man atrodo 4u.gif  wub.gif

Su tais HCG skaiciais tai nesuprasi..musu, pvz, su Tavim, Krown, skaiciai lyg ir panasus buvo..bet va, pas Tave du, o pas mane vienas.. unsure.gif As gal 10 kartu ejau HCG ir PRG darytis.. blush2.gif Visada rodydavo daugiau nei maximuma..daugiau net tos normos. Tai tarsi rode "dvynukus", bet jauciau, kad bus 1 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 02 19, 19:10)
HCG 150.3, PRG-daugiau nei 127 (turbut didesniu skaiciu nerodo  blink.gif )

dabar jau per akis kas antra diena butu pradet tik leistis, prog svarbiausia butu daugiau nei 60-70 nmol tiek uztenka minimaliai 4u.gif as prie 70 nmol net leisdavausi kas kokias 3 dienas tik, bet nekraujavau viskas buvo ok...
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 02 19, 17:14)
biggrin.gif
čia gal iš Atatiurko o.u. mirksiukas.gif aš parašiau iš Sabihos  ax.gif arba mane atmintis pavedė biggrin.gif nu bet esmė aiški
Papildyta:

nežinau - kaip merginos atsiskaitė taip aš ir surašau, neperskaičiuoju į bendrą valiutą, tarkim eurus  smile.gif

O tai, jei vykstant ten i TR, kokia valiuta geriausiai keistis pinigelius?? Ar geriausiai veztis viska kortelese ir nuvykus tiesiog nusiimti ten grynu??
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 02 19, 16:58)
dėl ligos istorijos, tai parašiau meilą, kad planuoju gydytis kitoje klinikoje ir kad prašau paruoštų kopijas, tai atrašė, kad paskambins, kai bus paruošta. Tai va laukiu, ką ten suruoš  blush2.gif

Tikrai atpazinsim vieni kitus, kaip ten kazkada kazkas rase - mes auksti du biggrin.gif
Del ligos istorijos grizai su pikakota dusia verysad.gif , ne del to, kad nieko negavau - gavau israsa, o prasiau labai nedaug, bet pats poziuris... Straipsio neprireike, kalbejau gyvai. Jauciuos kalta del to kad supykdziau daktare del to kad panorejau gauti tai kas man priklauso ir yra tik apie mane doh.gif Labai mylejau savo daktare, ji tikrai manim 6 metus rupinosi, o dabar taip nejautriai ir arogantiskai verysad.gif Liudziu kaip durne doh.gif

Sifonyte wub.gif viskas bus gerai. Dabar prasidejo kitas smegenu sukimo etapas 4u.gif Sekmes jumu seimynai.

Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 02 19, 17:44)
O merginos, mes tai smaginames wink.gif visiskas chaosas cia smile.gif nesugebam isskrist. Vakar is vis kosmaras aeruoste dejosi, o dabar tai gavom viesbutuka, tai nepatikesit ka pro langa matau - Medicana!

geras. siandien kaip tik spaudoj raso, kad turku avialinijose chaosas del sniego biggrin.gif
jei darbai nespaudzia, tai atostogu pratesimas gavosi biggrin.gif
kaip pacios mintys, ar susigulejo jau po vizito???

QUOTE(Comma @ 2015 02 19, 20:36)
P.S. Jau nebebijau būti užmėtoma akmenimis schmoll.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2015 02 19, 19:46)
Su tais HCG skaiciais tai nesuprasi..musu, pvz, su Tavim, Krown, skaiciai lyg ir panasus buvo..bet va, pas Tave du, o pas mane vienas.. unsure.gif As gal 10 kartu ejau HCG ir PRG darytis.. blush2.gif Visada rodydavo daugiau nei maximuma..daugiau net tos normos. Tai tarsi rode "dvynukus", bet jauciau, kad bus 1  wub.gif

Na taip Nicute - cia buna visaip, bet mano 8 DPI jau buvo 179, tavo 9DPI 131, mano 10 DPI - 459, o tavo 11 DPI 440 - tad kaip suprantu pacioje pradzioje pas tave tikrai irgi bande kabintis abu maziukai wub.gif 4u.gif na bet Dievas sutvarko viska taip kaip turi buti drinks_cheers.gif Svarbiausia, kad turkai mums padeda tapti nestuke.gif
Atsakyti
sifonyte kaip miela wub.gif wub.gif
viskas pas tave gerai su tais skaiciukais mirksiukas.gif juk negali buti lygiai lygiai dvigubai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2015 02 19, 20:22)
geras. siandien kaip tik spaudoj raso, kad turku avialinijose chaosas del sniego biggrin.gif
jei darbai nespaudzia, tai atostogu pratesimas gavosi biggrin.gif
kaip pacios mintys, ar susigulejo jau po vizito???
hihihi.gif

kaip keista, pasnigo ir chaosas, toks jausmas, kad jie neskrenda i tas salis kur sniegas ir nezino kas tas yra
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 02 19, 21:06)
O tai, jei vykstant ten i TR, kokia valiuta geriausiai keistis pinigelius?? Ar geriausiai veztis viska kortelese ir nuvykus tiesiog nusiimti ten grynu??

nieko nereikia keistis- vežkitės eurus 4u.gif nebent pasikeisti kokia 50lyrų kad iš oro uosto su autobusu davažiuot iki centro, o ten jau keityklų daug, išsikeisit pragyvenimui į lyras, o už procedūrą mokėt patogiausia kortele (paskaičiuoja eurais). 4u.gif
ir šiaip, kas liečia pinigus, turkai labai lankstūs thumbup.gif

merginos, neverta pergyventi dė to, kas buvo ar dar tik bus - mėgaukimės šia akimirka, dabartimi wub.gif
Atsakyti