Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 17tema

QUOTE(magute @ 2015 02 19, 21:58)
kaip keista, pasnigo ir chaosas, toks jausmas, kad jie neskrenda i tas salis kur sniegas ir nezino kas tas yra

nu taip zinok. keli ar keletas uzsivelinusiu skrydziu jau padaro chaosa. o zinant kiek lektuvu kyla ir leidziasi Ataturk orouoste, tai nieko keista kad ten prasideda maisalyne biggrin.gif
kitos salys labiau pasiruose gal tam. juk ne visiems normalu, kas mums normalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 19 vasario 2015 - 21:09
QUOTE(Edena @ 2015 02 19, 20:48)
dabar jau per akis kas antra diena butu pradet tik leistis, prog svarbiausia butu daugiau nei 60-70 nmol tiek uztenka minimaliai  4u.gif as prie 70 nmol net leisdavausi kas kokias 3 dienas tik, bet nekraujavau viskas buvo ok...

galvoju pereit prie vieno kart leidimosi, tik kazin ar detis dar ryte crinono ar ne, labai bijau ji pradet detis, kad vel netepliotu blink.gif Nors Elis sake jau nesileist o detis crinona g.gif

QUOTE(RositaK @ 2015 02 19, 22:04)
nieko nereikia keistis- vežkitės eurus  4u.gif nebent pasikeisti kokia 50lyrų kad iš oro uosto su autobusu davažiuot iki centro, o ten jau keityklų daug, išsikeisit pragyvenimui į lyras, o už procedūrą mokėt patogiausia kortele (paskaičiuoja eurais)

mes prasem kad lyrom skaiciuotu, nes pastebejom, kad mazesne suma gaunas nei eurais (susitaupo keli ar kartais keliolika euru) ax.gif
Atsakyti
Labas visoms, gal žinote ar po naujų metų TR nepasikeitė tvarka ir konsultacijai priima be santuokos liudijimo?Nors Yelena laiške rašo,kad būtina jį turėti.Kaip manot, gal dabar priims ir be jo?Nes IVF-ui jau skristumėm kaip oficiali šeima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 02 19, 20:04)
nieko nereikia keistis- vežkitės eurus  4u.gif nebent pasikeisti kokia 50lyrų kad iš oro uosto su autobusu davažiuot iki centro, o ten jau keityklų daug, išsikeisit pragyvenimui į lyras, o už procedūrą mokėt patogiausia kortele (paskaičiuoja eurais). 4u.gif
ir šiaip, kas liečia pinigus, turkai labai lankstūs  thumbup.gif

merginos, neverta pergyventi dė to, kas buvo ar dar tik bus - mėgaukimės  šia akimirka, dabartimi wub.gif

Na, kadangi pas mus svarai, tai nori nenori i kazkokia valiuta truputi reikes pasikeist pinigeliu, kad turet smulkiu smile.gif O kazin kaip ten situacija su bankomatais? Nera taip, kad reikes ieskot ju kaip adatos sieno kupetoje?? Arba ar nebus juoko, kai noresim nusiimt pinigeliu, o nieko nesuprasim ka ten raso... blush2.gif
Ir as kazkaip labai pergyvenu del kiek vienos smulkmenos, megstu apie viska pagalvoti ir but pasiruosus kiekvienai situacijai is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juzula @ 2015 02 19, 22:40)
Labas visoms, gal žinote ar po naujų metų TR nepasikeitė tvarka ir konsultacijai priima be santuokos liudijimo?Nors Yelena laiške rašo,kad būtina jį turėti.Kaip manot, gal dabar priims ir be jo?Nes IVF-ui jau skristumėm kaip oficiali šeima wub.gif

Manau, kad konsultacijai drąsiai galit važiuot be popierėlio, o jau IVFui turėsit jį, nes juk logiškai matyt jo reikia sujungiant sutuoktinių, o ne kaimynų ląsteles 4u.gif
Džiugi diena artėja, sveikinu 4u.gif smagu, kai organiškai viskas išsisprendžia
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 02 19, 23:05)
Na, kadangi pas mus svarai, tai nori nenori i kazkokia valiuta truputi reikes pasikeist pinigeliu, kad turet smulkiu smile.gif O kazin kaip ten situacija su bankomatais? Nera taip, kad reikes ieskot ju kaip adatos sieno kupetoje?? Arba ar nebus juoko, kai noresim nusiimt pinigeliu, o nieko nesuprasim ka ten raso...  blush2.gif

Aa, na tuomet reiks keisti smile.gif
Bankomatų tikrai yra, tačiau nuo kažkokios sumos nemažai nuskaičiuoja mokestį, gal bankuose reiktų pasiteiraut koks jis g.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 02 19, 22:11)
Aa, na tuomet reiks keisti smile.gif
Bankomatų tikrai yra, tačiau nuo kažkokios sumos nemažai nuskaičiuoja mokestį, gal bankuose reiktų pasiteiraut koks jis g.gif

kokia suma benusiimtumete atskirai nuskaiciuoja 10 litu mokesti, tai dabar apie 3 eurus kazkur. bankomatu tikrai labai daug ir visuose kiek teko naudotis yra anglu kalba

ataturk oro uoste bankai irgi ima 10 lyru keitimo mokesti. centre labai daug keityklu, kurios skelbiasi "no comission", t.y. neima jokiu komisiniu ir didesnis kursas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 19 vasario 2015 - 22:55
QUOTE(magute @ 2015 02 19, 17:00)
l_satyra kaip tau sekasi? imu nerimauti  4u.gif

nu tikrai,kur tu prapuolei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2015 02 19, 20:22)
geras. siandien kaip tik spaudoj raso, kad turku avialinijose chaosas del sniego biggrin.gif
jei darbai nespaudzia, tai atostogu pratesimas gavosi biggrin.gif
kaip pacios mintys, ar susigulejo jau po vizito???
hihihi.gif

Padirbsiu savaitgali, ka darysi smile.gif

Galvoju, bandysiu pas Meceju prasytis. Ir taves klausti, ka turkai mano apie tavo gydytoja? Gal jau turi kokiu ziniu, kada skrist jums?
Ir musu apartentai buvo visai geri. Net nuotraukeliu padariau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Man kyla toks durnas klausimas - o nuo ko TR priklauso įsodinamų embrionų skaičius (taip suprantu, maksimumas, kurį deda, yra 2)? Kas lemia tai, kad nusprendžia sodinti 2?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 02 20, 11:10)
Sveikos,

Man kyla toks durnas klausimas - o nuo ko TR priklauso įsodinamų embrionų skaičius (taip suprantu, maksimumas, kurį deda, yra 2)? Kas lemia tai, kad nusprendžia sodinti 2?

Laba. Kas liečia Memorial tai kiek žinau jie oficialiai gali sodint vieną, tik Lygtai kam virs 35 - 2 embrionus. Mūsų atveju Semra iškart pasakė kad sodins du, nes man tai jau 4 IVF, per kitus sodindavo po du ir tik viena kart buvo negimdinis, visus kitus kartus niekas nesikabino. Jei būtų pirmas IVF, būtų sodine vieną ( nebent pacientės labai išprašo, kad sodintu du).
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif Kaunietės arba žinančios, pasakykite kur Kaune šeštadieniais daro HCG ir atsakymas būna ta pačia dieną ?
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 02 20, 10:22)
Laba. Kas liečia Memorial tai kiek žinau jie oficialiai gali sodint vieną, tik Lygtai kam virs 35 - 2 embrionus. Mūsų atveju Semra iškart pasakė kad sodins du, nes man tai jau 4 IVF, per kitus sodindavo po du ir tik viena kart buvo negimdinis, visus kitus kartus niekas nesikabino. Jei būtų pirmas IVF, būtų sodine vieną ( nebent pacientės labai išprašo, kad sodintu du).

As esu jauna (iki 30 m), man tai buvo pirmas IVF, ir pati Semra pasake, kad des du embrionus 4u.gif Zinoma as buciau isprasius, bet buvau taip nusiteikusi pozityviai pries pat procesa, kad net turbut Semra jaute, kad man vieno neuzteks biggrin.gif
Atsakyti