QUOTE(Monteverte @ 2016 09 14, 20:39)
Labas
Vot šaunuolė už tai
Neseniai kažkur skaičiau, kad iš tų daigintų, kviečių pvz. net vėžį gydo
Aš galvoju apie yerba mate

galima ir ritualą pasidaryti, puodukus nusipirkti tuos iš moliūgo, šiaudelius iš bambuko

kam ta kava tada? nebent kavinėje ar kelionėje, kai jau nėra ką daryti. Aš realiai pastebėjau kelių, keliolikos dienų atsisakymo naudą. Dingsta riebaliukas ant pilvo
Ann Wigmore raso, kad zelmenyse yra viskas ko mums reikia (vitaminai ir mineralai). Ir pigu. Ne tik vezio atveju padeda, organizmas visiskai atgimsta, pasidarai zvali, energinga, dingsta hipoglikemija, depresija, bloga savijauta, susitvarko virskinimo sistema ir t.t.
SVarbiausia yra pradeti, as kol kas tik vezlio zingsnio arteju prie sios visos mitybos.
O parduotuveje moki uz vaisius ir darzoves, kuriuose gi ten nieko nebelike, tik nitratai pagrinde, o bio produktai brangus, as juos perku tik vaikui.
Buvau google search, tai yerba mate yra ivairiausiu skoniu, sudeties, bet jau kaina tai ooo

ir uz ka tiek moket

? Mano mama tai pasiskina zoliu ivairiausiu, pas ja visa spinta ju. O kad kava sulaiko svori tai pirma kart girdziu, nes gi turetu but atvirksciai, kaip tik greitina medziagu apykaita. Per siuo metus negeriau kavos apie 1,5 menesio, bet labai kankinausi, kazkaip jautesi dienoje kazko trukumas. Ir anksciau budavo panasiu metimu, bet sugrizdavau ir vel pasijausdavau laiminga

!
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2016 09 14, 20:23)
patinka man Montevertės požiūris...brangu braaangu...jo, jau ir aš pradėjau VĖL manyti, jog brangu
mergos, ar buvot Vegfest Vilniuje?

Žalioji pievele, superinė esi....morališkai valingai tvirta, žaaaviuos
aciu, o valia ugdausi, nera pas mane ji dar tvirta. siandien su vyru ir vaiku buvom i miesta isvyke (gyvenam nedideliam Pietu Prancuzijos miestelyje ties Monaku ir Italija), tai nusipirkau Coca colos po ilgo jos atsisakymo (beveik 2 menesiu), tai paskui taip grauziausi, kad toki 'bruda' kisu i save. Bet va tas impulsas, noras kazkaip patrauke, tokiais momentais pamirstu kas ta valia ir pasiduodu silpnybei.