QUOTE(given444 @ 2016 09 28, 09:56)
Monteverte, kaip manai...kodel Paleo visad pirmoj vietoj šioj temoj.....(nuolat Paleo nr.1) o mes čia tarsi išmirę...ar mes per sveiki? ar idėjų net receptams nepritrūkstam...?
p.s. indija labai graži ir labai įvairi...kaip dvi europos...na ką tu pasakytum apie vilniaus užkaborius?...pas draugę atvarau prie stoties gyvena, tai nuolat švirkštai, tokios murzinos vietos, kokių net, rodos, kaune nerasi....ka noriu pasakyt? man visai akių nebado joks skurdas, nes jo yra visur... indai kaip tik stebėjosi mumis, kai pasakiau, kad žiemos pas mus - minus 10. jie tuomet klausia: o kur jūsų vargšai tuomet miega? vamzdziuose, sakau. jie pasibaisėjo nuoširdžiai.

tuomet mūsų situacija geresnė, pasakė.

nes jie - po atviru dangumi, kartu su vienu kitu buliumi gatvėje. ten rimtai šilta, faina.
Nes jos vis negaluoja ir serga, tai ateina pasitarti ką čia daryti, ką čia išmesti, ką čia pridėti gal, ar tai normalu pasitarti ir pan.

Be to, reikia daaugti iki paties savęs ir būti arčiau dieviškumo, kad sugebėti atsisakyti mėsos

Mums tai lengva, o visokiems žemės kirminams ar kaip ten juos multike vadino, misija labai sunki. Čia kaip mano anytėlė sako: nu negaliu, aš noriu, noriu labai ir viskas. Gaila gyvūniuko, bet labai noriu
Bet tai įdomu kodėl taip tendencingai vis rodo tuos prastus užkabarius įvairiose laidose apie Indiją
Pamenat kaip apie mėsėdą draugų kalytę pasakojau? Kad tokia visa nelaiminga ir hormonuota buvo? Tai sakė, kad dabar net naktį pasikelia ir viena su savimi pažaidžia

Svoris susinormalizavo, aktyvi, pagražėjo. O juk šuo nejaunėja, tik sensta, bet rezultatai stulbinami. Aišku, nepradėjo jos maitinti žolėmis, nes tai šuo, plėšrūnas. Pervedė ant gero sauso maisto pagrinde. Bet esmė gaunasi ta, kad gryna mėsa neturi absoliučiai nieko gero (tik pripumpuotus hormonus šiais laikais), jei specialiai nėra privitaminizuota (kaip kad sausuose maistuose šunims). O dar kalbama, kad mėsoje tiek vitaminų, rūgščių ir pan.

Tai įdomu kodėl draugų kalytės ta natūrali mėsa neaprūpindavo viskuo. Jie jau taip atsidavę buvo, taip tikėjo ta natūralios mėsos mityba, kad šiuo tai vilkas ir t.t.