Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija ar Juodkalnija ?

Bulgarijos pajūrys nekalnuotas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo notrele: 26 vasario 2015 - 19:28
QUOTE(flight @ 2015 02 25, 18:24)
O gal galėtumėte palyginti Juodkalnijos ir Bulgarijos kalnus - koks skirtumas, kur įspūdingiau, gražiau? Pvz., Lovčeno kalnas ir Rilos arba Pirino  kalnai... ax.gif Juk abiejų šalių kalnų aukštis panašus, BG viršukanlė - 2924 m, Juodkalnijos  Durtimoras- 2522 m.

Kalnai gražesni, aukštesni, įspūdingesni vienareikšmiškai - Juodkalnijoje. Bulgarijos paplūdimiai smėlėti paplūdimiai (nors man, asmeniškai, labiau patinka akmenuoti). Bulgarija - pigus variantas, bet joje gerai išvystyta viešbučių ir apartamentų infrastuktūra, praktiškai prie kiekvieno komplekso yra baseinai, kas atostogaujant su vaikais - nepakeičiama. Juodkalnijos paplūdimiai akmenuoti, nėra tiek išpuoselėti kaip Kroatijoje. Gamtos ir kalnų grožis Juodkalnijos - kerintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniažolė @ 2015 02 26, 20:30)
Kalnai gražesni, aukštesni, įspūdingesni vienareikšmiškai - Juodkalnijoje. Bulgarijos paplūdimiai smėlėti paplūdimiai (nors man, asmeniškai, labiau patinka akmenuoti). Bulgarija - pigus variantas, bet joje gerai išvystyta viešbučių ir apartamentų infrastuktūra, praktiškai prie kiekvieno komplekso yra baseinai, kas atostogaujant su vaikais  - nepakeičiama. Juodkalnijos paplūdimiai akmenuoti, nėra tiek išpuoselėti kaip Kroatijoje. Gamtos ir kalnų grožis Juodkalnijos - kerintis  4u.gif

Drįsčiau paprieštarauti mirksiukas.gif ...tikrai yra ir smėlėtų paplūdimių 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 26 vasario 2015 - 20:15
QUOTE(Ugniažolė @ 2015 02 26, 20:30)
Gamtos ir kalnų grožis Juodkalnijos - kerintis  4u.gif

wub.gif

na, lokių yra ir ten, ir ten - bent jau čia lygybė biggrin.gif

http://www.ve.lt/nau...medyje-1045674/

Atsakyti
O jei paplūdimius kuriam laikui paliktume ramybėje - štai dvi foto iš interneto. viena - Juodkalnija, Durmitoro nacionalinis parkas. Kita - Bulagrija, Rilos nacionalinis parkas.

Juodkalnija:

user posted image

Bulgarija:

user posted image

Juodkalnija:

user posted image

Bulgarija:

user posted image

Vaizdeliai panašūs? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 26 vasario 2015 - 21:06
Astra777, galima nuorodą į Jūsų kelinės į Juodkalniją aprašymą? 4u.gif
Šiaip sutinku, kad aplankyti kaskart vis kitą šalį žymiai smagiau. Aš pati šiemet labai svajojau apie Graikiją wub.gif , dėja, teko derintis prie bendros kompanijos norų.

Mano topas šiai dienai būtų toks:
1. Bulgarija (švelnus klimatas, draugiški žmonės, smėlėti paplūdimiai, bangos jūroje, geros kainos, o įspūdžių prasme kelionė per Rumuniją juos garantuoja);
2/3 Kroatija/Juodkalnija (negalėčiau išsirinkti vienos, abi turi savo pliusų ir minusų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zajka: 27 vasario 2015 - 19:46
QUOTE(zajka @ 2015 02 27, 20:46)
Astra777, galima nuorodą į Jūsų kelinės į Juodkalniją aprašymą?  4u.gif
Šiaip sutinku, kad aplankyti kaskart vis kitą šalį žymiai smagiau. Aš pati šiemet labai svajojau apie Graikiją  wub.gif , dėja, teko derintis prie bendros kompanijos norų.

Mano topas šiai dienai būtų toks:
1. Bulgarija (švelnus klimatas, draugiški žmonės, smėlėti paplūdimiai, bangos jūroje, geros kainos, o įspūdžių prasme kelionė per Rumuniją juos garantuoja);
2/3 Kroatija/Juodkalnija (negalėčiau išsirinkti vienos, abi turi savo pliusų ir minusų).

Žinoma, galima 4u.gif

Juodkalnija ir šiek tiek BH, Albanijos

o čia Jums ateičiai, gal prireiks mirksiukas.gif

Graikijos Olimpinė rivjera
Atsakyti
Mes ir buvom visose trijose šalyse: į Juodkalniją ir Kroatiją jau buvom ir sugrįžę, į Bulgariją dar nespėjom (po Rilos kalnus dar nevaikščiojom, tik Rilos vienuolyną aplankėm ax.gif ) smile.gif Visos trys šalys gražios ir įdomios, bet, bent jau man, pati mylimiausia iš šios trijulės vis tik Juodkalnija wub.gif Flight, žinau, koks saldus yra sugrįžimo jausmas, bet dar nematytos šalies pažinimas irgi gali sujaudinti ne ką mažiau drinks_cheers.gif Jei dar neskaitėt, pažiūrėkit mano reportažą – gal jis bent šiek tiek padės susidaryti nuomonę apie Kroatiją ir Juodkalniją smile.gif
http://www.supermama...hp/t755152.html
Sėkmės planuojantis kelionę 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už mintis ir patirtis, bet...kelionė mašina turbūt bus atidedama bent metams. Šiokie tokie pokyčiai, dėl kurių bendros šeimos atostogos, jei ir bus, tai max - savaitei. O viena nenuvairuosiu tokio kelio.
Teks skristi kažkur, trumpam..
Atsakyti
QUOTE(zajka @ 2015 02 23, 13:13)
[i]Daugelis lankytinų vietų Juodkalnijoje (Taros kanjonas, Durmitoro parkas) yra 400-500 km atstumu nuo jūros

is kur tiek km Juodkalnijoje ? g.gif

Flight, svarbu, kad aplamai kazkur isvyksite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2015 03 01, 18:47)
is kur tiek km Juodkalnijoje ?  g.gif 

Nu jo, gal suklydau rašydama, google maps rodo apie 200 km doh.gif Soriuks uz klaidinimą, bet kelio ten tikrai kokiom gerom 4 valandom serpantinais važiuojant
Atsakyti
na tiek kilometru padariau apie 500 isvazinejes skarsai isilgai visa juodkalnija biggrin.gif...Bulgarijoje nebuvau ,,,bet tarp Kroatijos ir Juodkalnijos ...man Juodkalnija pirmoi vietoi ..buvau tris kartus ir traukia dar ..jei patinka kalnai ...tai manau tik Alpes gali nurungt Juodkalnijos kalnus
Atsakyti