Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas/nervu priepuoliai santykiuose su vyru

QUOTE(Nikole1990 @ 2015 02 21, 20:50)
Taip ir padaryciau, bet [...]

Nu vat taip ir bus ties visais pasiūlymais smile.gif
Nenorit Jūs pagalbos. Nežinau kodėl. Gal dėl to, kad viduje ta drama Jums paprasčiausiai patinka.

QUOTE(Nikole1990 @ 2015 02 21, 21:00)
as isbegau i gatve, ir vos automobilis nepartrenke manes.. Tada jis pasake kad as isterike, ir nebenori jokiu reikalu su manim.

Ir jis buvo teisus.

Vaikų tik nesigimdykit kol kas... dar per ašaras su vaiku į gatvę po ratais išlėksit ar kokią nesąmonę padarysit doh.gif unsure.gif (tfu tfu tfu, žinoma).
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2015 02 21, 21:14)
Nu vat taip ir bus ties visais pasiūlymais smile.gif
Nenorit Jūs pagalbos. Nežinau kodėl. Gal dėl to, kad viduje ta drama Jums paprasčiausiai patinka.
Ir jis buvo teisus.

Vaikų tik nesigimdykit kol kas... dar per ašaras su vaiku į gatvę po ratais išlėksit ar kokią nesąmonę padarysit doh.gif  unsure.gif (tfu tfu tfu, žinoma).

Tikrai nepatinka jokios dramos, ir duokdie nenoriu as ju, nes tik kankinuos ir daugiau nieko. Na gerai, taip ir padarysiu smile.gif reikes ,,pagooglint" ir zygiuosiu. Tikiuosi pades..
Atsakyti
QUOTE(Nikole1990 @ 2015 02 21, 19:14)
Juk ne apie zmogu sakau kad slykstus, o komentaras smile.gif Kam sakyti neigiamus komentarus zmogui, kuriam dabar ir taip nepyragai? ar geriau pasijusi nuo to? Nemanau  smile.gif  o reaguoju i viska jau pora metu taip is tikro, anksciau to nebudavo, budavau labai rami.. dabar tai YPAC suastrejo visi pojuciai..sad.gif

O su tuo vyruku irgi porą metų.
Gal Tau negalima vyrų? biggrin.gif Prieš jį turėjai ką nors?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 21:17)
O su tuo vyruku irgi porą metų.
Gal Tau negalima vyrų? biggrin.gif Prieš jį turėjai ką nors?

O ko man reikia, moteru? biggrin.gif biggrin.gif taip, cia mano ketvirtasis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikole1990 @ 2015 02 21, 19:50)
Aciu uz nuomone. Taip ir padaryciau, bet man atrodo tie siuolaikiniai daktarai tokie nekompetetingi, sedi babules uz stalu, nei joms rupi pacientas nei ka, nukreipia visai netinkama linkme, ir vargo nemato.. Nezinau, gal klystu, bet tiesiog dirbu tokioje srityje, kur daznai tenka susidurti su daktaru abejingumu ir nekompetencija.

Neklysti smile.gif Pritariu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Le Murka @ 2015 02 21, 19:55)
Tai eik i privacia klinika, uz pinigus, jei jau nepasitiki babulem.

Tokiose dar blogiau biggrin.gif Ten esi ne pacientas, o pinigas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 21:21)
Neklysti smile.gif Pritariu drinks_cheers.gif
Papildyta:

Tokiose dar blogiau biggrin.gif Ten esi ne pacientas, o pinigas biggrin.gif

va va... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikole1990 @ 2015 02 21, 20:00)
Suprantu. ne, negrasinau, taciau pykcio metu, kai jis irgi apie skyrybas pradejo sneketi, as isbegau i gatve, ir vos automobilis nepartrenke manes.. Tada jis pasake kad as isterike, ir nebenori jokiu reikalu su manim. Zinau, taip daryti buvo pats kvailiausias dalykas, bet tiesiog per asaras nieko nebemaciau ir isbegau i kita gatve puse neapsidairius...
zodziu baisu. dabar isklausiau jusu visu nuomone, ir dar baisiau pasidare sad.gif

O čia tai raminkis, nes Tau tikrai blogai baigsis, sakau Tau. Mano kaimynė tokia yra. Užisterikavo jaunystėje ir prarado vieną kūno dalį po mašina dėl diedo... Mylėk save pirmiausia, mylėk gyvenimą, tada ir diedui įdomi būsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 21:23)
O čia tai raminkis, nes Tau tikrai blogai baigsis, sakau Tau. Mano kaimynė tokia yra. Užisterikavo jaunystėje ir prarado vieną kūno dalį po mašina dėl diedo... Mylėk save pirmiausia, mylėk gyvenimą, tada ir diedui įdomi būsi smile.gif

O jetus. baisu klausytis net. Dabar tai, kai blaiviai mastau ir suprantu viska, zinoma nedaryciau to, neduok Dieve. Bet tada apimta inyrsio, emociju ir pykcio norejau atrodo i zeme sulysti, nes jis ejo nuo manes, nesiklause ka norejau jam pasakyti, norejau susitaikyt, o jis vis kartojo ,,atstok nuo manes" ,,baik, atsikabink" man sitie zodziai buvo tokie siaubingi, kad puoliau per gatve... Visa laime, nieko nenutiko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikole1990 @ 2015 02 21, 20:18)
O ko man reikia, moteru?  biggrin.gif  biggrin.gif  taip, cia mano ketvirtasis smile.gif

Nu ne kas, tokiuose metuose tikrai ne pas visas būna 4. Nebent priskaičiuoji kažkokias mokyklos visiškai nerimtas meiles po 2 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 21:28)
Nu ne kas, tokiuose metuose tikrai ne pas visas būna 4. Nebent priskaičiuoji kažkokias mokyklos visiškai nerimtas meiles po 2 mėn.

Na jeigu apie tokius rimtesnius, tada ju buvo du, mokyklos laiku neskaiciuojant smile.gif
Atsakyti
Žodžiu, problemas pati žinai. Normalu reikalauti nepiktybiškų juokų ir pagarbos tarpusavy, bet nenormalu dėl to nemiegoti naktimis. Idealiausia būtų susirasti daugiau savo gyvenimo, pomėgių, veiklos, išeiti daugiau iš namų, kad bachūras iš paskos bėgtų dar ir ieškotų ko ilgai nepareini, tai mažiau jam laiko bus juokeliams laidyti. Nes jei vaistus pradėsi, tai nuo jų nebeišsilaisvinsi. Bet žinoma, jei jau niekaip su savimi nesusitvarkysi, tai kreipkis į gimines, pirmiausia, pagalbos. Ne po laukus lakstyk, o mamai, sesei, močiutei ar kokiai supratingai draugei skambink ar į kokią savanorių pagalbos liniją. Jei blogai, kvieskis greitąją, kad B vitaminų prileistų, bet ne baisios chemijos. Stenkis kontroliuoti padėtį. Viskas, daugiau neturiu ką pasakyti. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 21:38)
Žodžiu, problemas pati žinai. Normalu reikalauti nepiktybiškų juokų ir pagarbos tarpusavy, bet nenormalu dėl to nemiegoti naktimis. Idealiausia būtų susirasti daugiau savo gyvenimo, pomėgių, veiklos, išeiti daugiau iš namų, kad bachūras iš paskos bėgtų dar ir ieškotų ko ilgai nepareini, tai mažiau jam laiko bus juokeliams laidyti. Nes jei vaistus pradėsi, tai nuo jų nebeišsilaisvinsi. Bet žinoma, jei jau niekaip su savimi nesusitvarkysi, tai kreipkis į gimines, pirmiausia, pagalbos. Ne po laukus lakstyk, o mamai, sesei, močiutei ar kokiai supratingai draugei skambink ar į kokią savanorių pagalbos liniją. Jei blogai, kvieskis greitąją, kad B vitaminų prileistų, bet ne baisios chemijos. Stenkis kontroliuoti padėtį. Viskas, daugiau neturiu ką pasakyti. Sėkmės 4u.gif

Ačiū labai labai. Geros nakties 4u.gif
Atsakyti