Sveikos, mamytes

Kreipiuosi į jus, nes esu visiškoje neviltyje

Pastaruoju metu esu smarkiai pažeidžiama, verkiu, isterikuoju, nervuojuos atrodo dėl bet kokio š...

Vyrui toks mano elgesys jau pabodo, ir jis net
nebereaguoja į mano ašaras, nusisuka ir užmiega. O aš va taip visą naktį ir kankinuosi tai ant vieno šono tai ant kito... kol galop užmiegu 3-4 nakties. Visiškai nevaldau savo emocijų, reaguoju labai jautriai į viską, prisigalvoju savo galvoje nebūtų daykų ir taip save labai alinu

Labai labai sunku, ir dar
vyras atrodo nesupranta manes, sako : nu kiek tu gali verkti? atrodo visa gyvenima ir verksi dabar... Tada pasidaro dar skaudžiau, ir dar labiau verkiu. Šiaip, esu iš tų, kuriem labai reikia mylimo žmogaus dėmesio, o jo negavus, dažnai jau pagalvoju apie skyrybas, nors vyrą tikrai myliu... Nežinau ar bėda tikrai tik manyje kaip jis sako? Kartais,žinoma, ateina apkabina, paguodžia ir pan. bet jei tai tęsies kiek ilgiau,
pats susinervina ir nueina miegot nekreipęs dėmesio į mano kukčiojimus ir verksmus..
Žodžiu, mamytes, net nežinau, ką galėtumete patarti mano atveju? Jau galvoju net pas psichologą eiti, kaip tas emocijas tramdot jūs? Nusipirkau valeridax prieš miegą, bet ir tas nebepadeda jau..