Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų auginojai renkasi čia

QUOTE(ide @ 2015 02 23, 18:42)
Gal galėčiau aš ką nors perpirkti? mirksiukas.gif

gal ir daugiau prisijungtų norinčių perpirkt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 23, 17:55)

Žmogui vien ačiū neužteko ir už dyką net arklys arklio nekaso...Čia buvo spec.užsakymas,vadinasi,mažiausiai trigubai brangiau imi.Bent pas mani tai taip yra.O jei dar per du tarpininkus,tai prekė mažiausiai dar dvigubai pabrangsta galutiniam vartotojui.Minimum.Visur taip yra ir mokam nesispjaudydami.Arba keikdami,bet mokam  ax.gif

Kad ne už ačiū tai rašė (jei gerai supratau 2€) unsure.gif Kaip ir Aukse minėjo problema - informacijos trūkumas tada ir gaunasi tokie nesusipratimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 02 23, 18:09)
Kad ne už ačiū tai rašė (jei gerai supratau 2€)  unsure.gif Kaip ir Aukse minėjo problema - informacijos trūkumas tada ir gaunasi tokie nesusipratimai  g.gif

Bet kodėl SM pomidorų tema tapo vieno žmogaus nenoras komunikuoti? Likusios čia prie ko? Pomidorai! Prie ko?!?!
Atsakyti
QUOTE(ide @ 2015 02 23, 17:42)
Gal galėčiau aš ką nors perpirkti? mirksiukas.gif

Aš ir mielai prisijungčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 02 23, 14:41)

Kas apie valgomąją druską nieko nežino, tai pabandykit pabarstyt mylimą veją  cool.gif

Beje, užuolaidas dienines galima druskoje pamirkyt, balina puikiai  smile.gif

Zino, zino , bet buvo kalba, kad mirko joje seklas, tai is cia ir klausimas kilo.
Del uzuolaidu, nuo vailystes laiku zinoma, tik dabar jau si metoda mazai kas betaiko smile.gif

QUOTE(Lusasita @ 2015 02 23, 15:33)
nu ka as zinau kas yra didele maxima.  rolleyes.gif  lotuliukas.gif  yra dvi dideles, trecia siap  didele, o kitos maximytes. viena didele  kasdien lankoma salia namu. nu bet DCM gyvenime nesu maciusi maximoj . atsimenu, kaip pernai  kalbejot kad pirkot, ieskojau, nu bet neeeerrrrr. teks vilnieciu prasyt gelbet, kai jau akcija bus  doh.gif

Pernai maximoj buvo tikrai, prie turgaus, vis svarsciau pirkti, ar nepirkti, zymet demesio dar nekreipiau.

QUOTE(Gaudvilė @ 2015 02 23, 16:09)
Po kalio permanganato būtinai reikia praplaut, po aktyvatorių-stimuliatorių nereikia wink.gif

Nu va, vadinasi po kalio permanganato praplauti reikia doh.gif
Dabar gal kas galit papasakoti eiga, na sudedu as i mazus maiselius seklas pagal veisles, dedavau tarp sudrekinto popieriaus(tualetinio, ar popierinio ranksluosciu, nera skirtumo), sunumeruoju, palaikau saldytuve, pries seja ilasinu permanganato i kiekviena maiseli, palaikau mazdaug 20 min., ir kaip tada? Kaip jus jas perlaunat? Vienkartiniu cierku man reiketu virs 40 doh.gif Nefaktas, kad nesumaisyciau isimdama, plaudama, greiciausia seklos jau ne i ta pati maiseli sutuptu. Jau man dezinfekuoti seklas praejo noras unsure.gif Fantazija uzsibaige, kaip cia geriau padarius.
Atsakyti

Gonzikai, oglasite, požaluisto, ves spisok ir vėl klestės pomidorai temoje, ir perteklių perleisi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 23 vasario 2015 - 18:19
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 02 23, 18:12)
Bet kodėl SM pomidorų tema tapo vieno žmogaus nenoras komunikuoti? Likusios čia prie ko? Pomidorai! Prie ko?!?!

prikalkit mane prie kryžiaus verysad.gif
einu "pakabukams" palaikyti kompaniją
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 02 23, 18:19)
Gonzikai, oglasite, požaluisto, ves spisok ir vėl klestės pomidorai temoje, ir  perteklių perleisi

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atleiskit, merginos, kad tema patersiau. Pazadu buti toliau gera 😊
Pomudoru seja arteja. Reikia nusiteikti pozityviai, kad pomidoru daigeliams streso nekeltu 😊 dabar seklu ir veisliu turesiu ilhiems metams i prieki.
I tema. Nemirkau seklyciu niekur. Spec neapdoroju. Siandien trasu papirkau dar vienu. Bus antram siltnamiui. Seklos.lt firmos. Pomidoru ir darzoviu trasos. NPK ( Mg, S) 11-11-21 (+2,6+25)+Me (B, Cu, Fe, Mn, Mo, Zn). Ka manote apie sudeti siu? Ar nuo pradzios galima naudoti ar tik, kai vaisius brandins?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 23 vasario 2015 - 18:29
QUOTE(zikas1970 @ 2015 02 23, 18:18)
kaip cia geriau padarius.

Kalio permanganate mirkydavau prieš grüdinimą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 02 23, 18:04)
A, kiek pamenu, tai tirpaliuką vos riūžavą pasidarai.

Aha,vos vos ax.gif Laukiu Ginajos eksperimento rezultato,kai ji į tamsų tamsutėlį tą sėklą įmerks biggrin.gif
QUOTE(zikas1970 @ 2015 02 23, 18:18)
  Fantazija uzsibaige, kaip cia geriau padarius.

Ai,nusipirk kokio Rozormino ar panašaus daikto ir visos kūrybinės kančios pasibaigs ax.gif
Atsakyti
O as jau siandien pasisejau dali velyvu smile.gif Pernai tai man nokti pradejo liepos gale. Gal siais metais anksciau us derlius bigsmile.gif
Irgi pamerkiau kalio permarganate, dariau labai tamsu, ziuresim ar isvis isdygs biggrin.gif dar alijuosiaus sulty palaikiau pora valandu.
Kitus sesiu ateinanti savaitgali smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginaja: 23 vasario 2015 - 18:36