Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų auginojai renkasi čia

QUOTE(zikas1970 @ 2015 02 25, 12:25)
bet paprikos jau ispykiuotos, ale dar be tikru lapeliu, tik tik pradeda kaltis  smile.gif 

mokai mokai, o ji vis tiek paprikas pikiuoja, ir dar be tikrų lapelių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 02 25, 13:08)
mokai mokai, o ji vis tiek paprikas pikiuoja, ir dar be tikrų lapelių  lotuliukas.gif

O ka? Visada taip darau unsure.gif Ir pomidorus, ir paprikas, dabar ir baklazanus, niekada nelaukiu tikruju lapeliu, bet as tabl. daiginu, isdygsta, saknys pradeda pro apacia listi, ir kisu i vazona, blogai? Nu gal nevisai teisingai issireiskiau, nelabai pikavimu pavadinsi g.gif
Atsakyti
NER JOMS SAULES, NER JOMS SILUMOS, MAT:d Saule pas mane nuo 9ryto zeme raitosi, pomikai sildosi siltadarzyje ir vargo nemato biggrin.gif

Mano praeita meta lygtai pirmieji balandzio 12 atgule siltnamin i nuolatines vietas pirmieji 4u.gif tikiuos ir sie metai nepaves biggrin.gif(balandzio 10 d.) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 25 vasario 2015 - 13:45
QUOTE(zikas1970 @ 2015 02 25, 13:27)
O ka? Visada taip darau  unsure.gif  Ir pomidorus, ir paprikas, dabar ir baklazanus, niekada nelaukiu tikruju lapeliu, bet as tabl. daiginu, isdygsta, saknys pradeda pro apacia listi, ir kisu i vazona, blogai? Nu gal nevisai teisingai issireiskiau, nelabai pikavimu pavadinsi  g.gif

nu tai ne pikavimas čia, persodinimas smile.gif
Atsakyti
Siandien sudygo trecdalis is 175 setu seklyciu 02.21 !!!!!!!

Daiginu prie gyvatuko po dekiu visus aplkloscius. Bais laiminga dienele 4u.gif Siemet kaip
pasiute dygsta. Nemirkau, negrudinu ( na isskyrus tai, kad seklos balkone per ziema guli). Veisliu 26, prapuolimas man butu :-) Tiesa, niekad neturiu akstyvo derliaus kaip jus, nes gyvena mano pomikai istiklitame balkone mieste kol praeia salnu pavojus, tada jau kartu su jais dzingu lingu, vorele vaziuojam gyvent sodybon i siltnami. Siemet gal ir turesiu ankstesi derliu, nes MB liepe lotuliukas.gif kad ir du peciukus jungt jiems, kad tik kuo anksciau galetu valgyt skanius pomikus. Megstamiausi jo Medovy Spas, Izumrudnoe jabloko, Boloto, Malachitovaja skatulka, Ciorny princ, Black Russian, Black cherry. Zoooo.... moteriskas toks skonis, kaip ir mano. Siemet pasinesiau ant avietiniu, bet ir Kapitan Volkov pasejau, pakisiu, kad vyriskumo neprarastu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veveryčka: 25 vasario 2015 - 13:31
Labas smile.gif

Kokia temp turi but siltnami kad jau butu galima nest pomidorus ar paprikas grudint? Kokio amzisus daigai? Gal be tikru lapuku negalima?
Atsakyti
Noriu patarimo:
Auginau, su Jūsų pagalba pomidorus plėveliniame šiltanmyje. Augant aistrai pomidorams, atsirado ir polikarbonidinio šiltnamio poreikis.
Labai parašyčiau pasidalinti patirtimi, į ką atkreipti dėmesį renkantis, gal įmestumėt nuorodą, jei kuri pirkot ir esat patenkinta.
Galvoju, kad stogo langai, vis tik būtini, ar ne?
Plėveliniame nėra, tai labai sunku palaikyt mikroklimatą kai karščiai.
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2015 02 25, 13:32)
Labas smile.gif

Kokia temp turi but siltnami kad jau butu galima nest pomidorus ar paprikas grudint? Kokio amzisus daigai? Gal be tikru lapuku negalima?

Dienom galima, pernai dalis be tikruju ir buvo, nes atsejinejau, arba veliau prasikale. Kai saule pasildo, tai siltnamy +20 dabar, bet reikia saulutes laukti
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2015 02 25, 14:32)
Labas smile.gif

Gal palauk tikruju lapeliu, persodinsi, tada jau galima ir grudint po truputi pradet. O kol kas bent as stengiuosi laikyti kuo vesiau(13-15C) ant palanges tokius kudikius (pradarau virsutines lango ventiliacija), ir kuo sviesiau kad butu. Bais baaaajau "pilkosios kojeles", kad daigeliu nenudaigotu.... Tai manau jau ir grudinimas prasideda po truputi. Bet gal profes mane ir subars ir kitaip patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elia* @ 2015 02 25, 13:33)

Galvoju, kad stogo langai, vis tik būtini, ar ne?

privalomi, ir kuo daugiau. ir būtinai durys abiejuose galuose.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 02 25, 11:37)
aga, ir nepamirstam, kad gerai toms, kuriu tas siltnamis kieme.  gali nunest, parnest. paskui jau pasodintus uzklot, nukot  biggrin.gif

drinks_cheers.gif vien dėl to dar neskubėsiu ax.gif labai ankstyvi jau pasėti,o pagrindiniam derliui pradėsiu barstyt po 8dienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 02 25, 13:51)
drinks_cheers.gif vien dėl to dar neskubėsiu ax.gif labai ankstyvi jau pasėti,o pagrindiniam derliui pradėsiu barstyt po 8dienos g.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti