Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų auginojai renkasi čia

QUOTE(vijoleta20 @ 2015 02 25, 13:27)

nagi nagi, kaži kokioj argentinoj tamsta gyvena? kokia saulė, kokia šiluma- šmeižtas, bjaurus melas- taip nebūna mūs kraštuos
Atsakyti
reikia patarimo. Ar galiu siltnamio zeme pagerinti biohumusu? Mums reikes papildomai i siltnami zemiu prisivezt, tai galvoju, jei uzpirkciau pora maisu to slieku perdirbto biohumuso, ar patiktu pomidoriukams? Ar tai tik bereikalingi pinigai. Zeme siltnamyje prasta, pernai pomidorai konkreciai vargo ir visokias bedas rode... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uogauogele @ 2015 02 25, 14:51)
reikia patarimo. Ar galiu siltnamio zeme pagerinti biohumusu? Mums reikes papildomai i siltnami zemiu prisivezt, tai galvoju, jei uzpirkciau pora maisu to slieku perdirbto biohumuso, ar patiktu pomidoriukams?

žinoma, tik pasiaiškinkit kokiu santykiu maišyti su žeme, grynas per stiprus
Atsakyti
seniai seniai , pries daugybe metu, kai tik pasirode tas biohumusas .mes po sauja dejom braskes sodindami i duobutes. tai jau kokio derliaus sulaukem bigsmile.gif bigsmile.gif kad teko pirma kart (ir vienintei) eit i turgeli vakarais po darbu pardavinet doh.gif biggrin.gif
pomidoriukai mano gauna daigu stadijoj humiverdo biskeli .http://www.auk.lt/info/humiverd-huminis-preparatas-augimo-stimuliatorius/1774. nesiskundzia biggrin.gif
Atsakyti
http://sortovisemena...82.html?u=98285
rozems ir vijoletoms , bandysiu sita is vietiniu .
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 02 25, 11:25)
Na, nėra saulės, bet visai normaliai šviesu. Būna ir blogiau.

Nebūna schmoll.gif Visai nešviesu pas mani.Nebent tu ten tiek išsišiepus vaikštai,kad pas tavi šviesu ir be saulės user posted image.Net man per tamsu,o aš net ne daigas.
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 02 25, 13:27)
NER JOMS SAULES, NER JOMS SILUMOS, MAT:d  Saule pas mane nuo 9ryto zeme raitosi, pomikai sildosi siltadarzyje ir vargo nemato biggrin.gif

Dar viena su savo saulėm nervus gadins doh.gif Kad nors neužsiridentų ant kojos netyčia besiridinėdama. Nu,tai iš kur pas mus Dzūkijoj bus tos šviesos,jei saulė ant žemės,tai pas Ex,tai pas Vijoletą valiojasi...

Pasėjau ir aš vakar ankstyvus.Velniam man jų reikėjo,lyg neturėčiau ką veikt...
Atsakyti
ar jus cia rimtai ar nusipezat kad saules nebuvo snd nei pas viena ? as rimtai kalbu, rimts zmogus rimtai ir kalbu, pas mus pavasaris, eisiu tuoj parsinest augintinius, gana siai dienai biggrin.gif vacation1.gif tourist5.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 02 25, 17:06)
as rimtai kalbu, rimts zmogus rimtai ir kalbu

A aš jau bliuzninu,ane,nusišneku ?Rimtai ir aš,rimtų rimčiausiai ax.gif Nei saulės,nei mėnulio,nei pavasario user posted image...
Atsakyti
Kas čia norėjo krapinių pomidorų, auginu vat tokius kaip foto http://www.ebay.co.u...=item4168b31118,
tik pas mane jie be pavadinimo, nes šitaip gavau. Determinantiniai, plačiai išsikeroja. Auginau lauke. Derlingumas kaip lauko pomidorui tikrai neblogas.
Sėklų rinkausi, galiu pasidalinti.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 02 25, 17:06)
ar jus cia rimtai ar nusipezat kad saules nebuvo snd nei pas viena ? as rimtai kalbu, rimts zmogus rimtai ir kalbu, pas mus pavasaris, eisiu tuoj parsinest augintinius, gana siai dienai  biggrin.gif  vacation1.gif  tourist5.gif

Buvo buvo,pas man saulė buvo,o gėris koks,gryn pavasaris
Atsakyti
Krapiniai jie būna kol augalai jauni. Nors maniškiai ne krapiniai, o morkų lapais buvo. Tik kai subrendo, tokie ryškiai karpyti lapai nebuvo. Maniškiai buvo Tayana vardu.
Atsakyti
Klausykit , o jus biski nepersistengiat su tais mirkymais ivairiuose auksuose ir kisimais i saldytuva , nieko nenoriu izeist bet sakykim cia jum paciom daugiau psichoterapija .
Nu arba raganavimas . Kiek yra teke augint , jei jau eina rimta liga tai ir vaistu reikia rimtu .
O jei neina tai ir neina .Beje info pasirodziusi kazkada ,kad nuo infinito pomidorai pasidaro neskanus man nepasitvirtino . Kurie jau skanus turejo but tie ir buvo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 25 vasario 2015 - 19:31