Man siandien bloga diena kazkokia.pilva papute maudzia jau net verkt norisi..tai karsta tai salta...nezinau net kas darosi 😢 o pikta tai ne tas zodis 😠
Ramiai, o tau punkcija buvo dabar prieš ikelima?
Ilsėkis daug, viskas bus gerai
Ilsėkis daug, viskas bus gerai
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 02 25, 23:18)
Man siandien bloga diena kazkokia.pilva papute maudzia jau net verkt norisi..tai karsta tai salta...nezinau net kas darosi 😢 o pikta tai ne tas zodis 😠
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 02 25, 18:46)
Sekmės ir jums
Dekui

Vyro gimtadienis geguze, taip noretusi jam dovana iteikti. As pati po pavykusio IVF'p jau nebegalvojau daugiau bandymu daryti, bet vyras kazkaip viena vakara garsiai pamaste, padiskutavome, nu ir uzsikabinome...
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 02 25, 19:41)
Buvo ☺
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 02 25, 22:57)
Buvo ☺
Man po punkcijos pilvas kaip minimum savaitę kaip balionas buvo, po to truputį susitraukė. Tiksliau net ne pilvas, o kiaušidės išdidėję. Nepersitempkit, pailsėkit, turėtų praeiti, nebent hiperstimuliacija buvo.... bet gal ne

Ausma26, sveika prisijungus

[quote=Minevra,2015 02 25, 22:21]
Man po punkcijos pilvas kaip minimum savaitę kaip balionas buvo, po to truputį susitraukė. Tiksliau net ne pilvas, o kiaušidės išdidėję. Nepersitempkit, pailsėkit, turėtų praeiti, nebent hiperstimuliacija buvo.... bet gal
kazkaip nesitiki kad po savaites pradetu skaudet del punkcijos ir issipust,gal butu buve iskart
net nzn ka ir galvot
Man po punkcijos pilvas kaip minimum savaitę kaip balionas buvo, po to truputį susitraukė. Tiksliau net ne pilvas, o kiaušidės išdidėję. Nepersitempkit, pailsėkit, turėtų praeiti, nebent hiperstimuliacija buvo.... bet gal
kazkaip nesitiki kad po savaites pradetu skaudet del punkcijos ir issipust,gal butu buve iskart

net nzn ka ir galvot

QUOTE(LaiLa25 @ 2015 02 25, 15:28)
DESINYSIS ITARIU PIRMAS TESTAS KURI DAREISI,O KAIRYSIS JAU KITOS DIENOS.MATOSI KAD JIS RYSKESNIS.VISKAS GERAI,JUMS PAVYKO

Labukas,
Siandien 13dpi, testas visiškai baltas...nei vaiduokliu nėra....matyt kabinosi snaigute, bet neišgyveno, todėl ir rodė vaiduoklius man....
Ką gi, db tikėtis kad ateis mmm, nes ką reikes daryti, jei šeštadienį testas bus neigiamas, ir nebus mmm? Ar yra taip kam buve?
O po to ieskoti info, kur lt galetu padaryti man visus įmanomus tyrimus, ir pas kokia gydytoja eiti....
Ech, nei trečias kartas nei 13 skaičius nepadėjo ir ši karta...
Bet nepasiduosiu....pasieksiu tikslą
Siandien 13dpi, testas visiškai baltas...nei vaiduokliu nėra....matyt kabinosi snaigute, bet neišgyveno, todėl ir rodė vaiduoklius man....
Ką gi, db tikėtis kad ateis mmm, nes ką reikes daryti, jei šeštadienį testas bus neigiamas, ir nebus mmm? Ar yra taip kam buve?
O po to ieskoti info, kur lt galetu padaryti man visus įmanomus tyrimus, ir pas kokia gydytoja eiti....
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 02 26, 07:06)
Labukas,
LaiLa25, nepyk, bet sikart noriu pasibarti. Tau visos pasisektukes patvirtino, kad tavo testukai anaiptol ne vaiduoklius rode. Labai sunku patiketi, kad dar vakar buvo nevaiduokliska juostele, o siandien jos visai neber. Taip nebuna, todel dristu suabejoti tavo siandienos testu. HCG stebuklingai per viena diena is organizmo nepasisalina. Jeigu taip butu - as nelaukciau jau menesi pakol jis pagaliau nukris iki nulio. Tu turi maziau stresuoti, jau visai nedaug liko iki sestadienio. Viskas bus gerai!

Ausma, linkiu kad snaigutes paverstu Tave laiminga
Daisy, gaila, kad sikart nepasiseke..
Paliudek ir vel i kova
LaiLa, pritariu Stekai - maziau negatyvo, daugiau pozityvo!
Tikek savo zirniukais, juk jie tokius grazius zenklus testukuose siuncia
Deimanteja, jau turi atsakymus?

Daisy, gaila, kad sikart nepasiseke..

LaiLa, pritariu Stekai - maziau negatyvo, daugiau pozityvo!

Deimanteja, jau turi atsakymus?

Turiu tik 2 kraujo pridavimus
o atsakymu ne, tai suzinosiu tik ryt arba pirmadieni pas gydytoja
nestumo teste dar iki siandien yra 2 juosteles, taip ir gyvenu nezinioje
Baisiai sunkus metas sia savaite ypa kai negali gaut atsakyma is karto 
LaiLa25 man atrodo pameginai brokuota testuka, nes negali taip nerodyt nieko po to kai rode vaiduokliukus
Laikykis ir gal viskas ten gerai pas tave

LaiLa25 man atrodo pameginai brokuota testuka, nes negali taip nerodyt nieko po to kai rode vaiduokliukus