LaiLa25 o tu nenori nusipirkti kasetinio. As kai testavausi pirkau eurovaistinej apie 7lt kainavo. Nes jie man rode gan ryskiai, o pasidarius juostele vos vos kazkas vaiduokliavo tik, tai net persigandus buvau kad juostele blanksta.
Stengiuosi laikytis mergaitės, nenukabinu nosies juk dar dvi snaigutes turiu jeigu kas. 
Gaila Daisy31 kad nepavyko... Palauk gal dar ir man teks prie tavęs prisijungti..
Liko dar dvi juostelės, ryt poryt po vieną sugadinsiu o šeštadienį rimtą jau bandysiu. Aš ne Lt tai tie testai gan brangiai kainuoja.. O pasirinkimo nėra visai... Tiek jau to, kaip bus taip...

Gaila Daisy31 kad nepavyko... Palauk gal dar ir man teks prie tavęs prisijungti..
Liko dar dvi juostelės, ryt poryt po vieną sugadinsiu o šeštadienį rimtą jau bandysiu. Aš ne Lt tai tie testai gan brangiai kainuoja.. O pasirinkimo nėra visai... Tiek jau to, kaip bus taip...
QUOTE(Daisy31 @ 2015 02 25, 17:16)
LaiLa laikykis ir tikek, kad viskas bus gerai
O pas mane naujienos ne kokios. Turiu kraujo tyrimo rezultatus. Nestumo nera, teks viska pradeti is naujo....

O pas mane naujienos ne kokios. Turiu kraujo tyrimo rezultatus. Nestumo nera, teks viska pradeti is naujo....
QUOTE(Daisy31 @ 2015 02 25, 15:16)
LaiLa laikykis ir tikek, kad viskas bus gerai

Daisy31 kaip gaila

LaiLa25, o pas tave ne su saldytom blastutem viskas vyksta?

Taip Deimanteja, pas mane su saldytom šitas kartas ir praeitas buvo. Bet dar turiu dvi uzsaldytas
jei nepavyks...

QUOTE(Deimanteja @ 2015 02 25, 18:22)
Daisy31 kaip gaila
nenuleisk ranku ir megink vel... Vistiek turi pasisekti viena diena!
Tu net negalvok, kad tau nepavyks, juk aiskiai matosi vaiduokliukai, o ju nerodo jei nera 

LaiLa25, prie tokio vaiduoklio mano skaičiai jau buvo aukšti. To linkiu ir tau:)
Ačiū už palinkėjimą,
Laukimas yra labiausiai žudantis reikalas...
Eisiu užsiimti ką nors, kad greičiau laikas eitų...
Laukimas yra labiausiai žudantis reikalas...
Eisiu užsiimti ką nors, kad greičiau laikas eitų...
QUOTE(Ruta.B @ 2015 02 25, 18:49)
LaiLa25, prie tokio vaiduoklio mano skaičiai jau buvo aukšti. To linkiu ir tau:)
Laba diena
Jungiuosi i jusu buri. T.y. i laukianciuju prie daktaro eile
Vizitas numatytas 26d., t.y. praktiskai po menesio, ir jei gydytojas duos zalia sviesa, turetume startuoti iki vasaros. Su snaigutemis
kurios liko nuo nuo 1-ojo sekmingo IVF'o.
Labai dziaugiuosi uz tas, kurioms pavyko, itin seku bandymus su snaigutemis. Nes jei mums nepavyktu, "sviezio" IVF'o nebeplanuojame.
Kam nepavyko, siunciu apkambinima ir baliona
Pailsekite, ir vel kibkite i taupymus, darbus, tyrimus, ieskojimus... Jei tikesite, kad pabaiga bus laiminga, tai taip ir bus
Laila, o jus naturaliame cikle bandote su snaigutemis? Ar reikejo gleivine papildomai paauginti?

Vizitas numatytas 26d., t.y. praktiskai po menesio, ir jei gydytojas duos zalia sviesa, turetume startuoti iki vasaros. Su snaigutemis

Labai dziaugiuosi uz tas, kurioms pavyko, itin seku bandymus su snaigutemis. Nes jei mums nepavyktu, "sviezio" IVF'o nebeplanuojame.

Laila, o jus naturaliame cikle bandote su snaigutemis? Ar reikejo gleivine papildomai paauginti?
Ausma, sveika prisijungus,
Kaip smagu kad pavyko pirmas IVF, manau ir su snaigutes bus viskas jums greitai ir paprastai.
Kai pirma karta dariau su snaigute dariau natūraliam cikle. Bet nepavyko. Pabėgo.
Dabar darau kaip jie sako spontaniškai cikle, nes turejau susileisti sprogdukus, ovitreli, nes butų pagal juos, po ovuliacija išėjimo diena šeštadienis ar sekmadienis, o čia jie nedirba savaitgaliais, todėl leidausi ovitreli. Kol kas rezultatas neaiškus. Pirma karta dėjo 5 dienų embrioną, db 6 dienų. Laukiam rezultato
Sekmės ir jums
Kaip smagu kad pavyko pirmas IVF, manau ir su snaigutes bus viskas jums greitai ir paprastai.
Kai pirma karta dariau su snaigute dariau natūraliam cikle. Bet nepavyko. Pabėgo.
Dabar darau kaip jie sako spontaniškai cikle, nes turejau susileisti sprogdukus, ovitreli, nes butų pagal juos, po ovuliacija išėjimo diena šeštadienis ar sekmadienis, o čia jie nedirba savaitgaliais, todėl leidausi ovitreli. Kol kas rezultatas neaiškus. Pirma karta dėjo 5 dienų embrioną, db 6 dienų. Laukiam rezultato

Sekmės ir jums
QUOTE(Ausma26 @ 2015 02 25, 19:03)
Laba diena
kurios liko nuo nuo 1-ojo sekmingo IVF'o.
Pailsekite, ir vel kibkite i taupymus, darbus, tyrimus, ieskojimus... Jei tikesite, kad pabaiga bus laiminga, tai taip ir bus

QUOTE(LaiLa25 @ 2015 02 25, 14:36)
Nesveikinkit mergaitės, pakentekit dar kol bent ryškiau rodys...nes vakar visai ramus pilvukas buvo o va snd pradėjo mausti, nelabai stipriai bet kaip prieš mmm.....todėl lb bijau kad šis džiaugsmas man gali greitai pasibaigti...
O juk jau antrą dieną darau testa ir panašiai rodo tą vaiduoklį.. Nors MB sako kad snd gal truputi ryškiau jam atrodo.. Oi....kaip neramu ant dusios.
O juk jau antrą dieną darau testa ir panašiai rodo tą vaiduoklį.. Nors MB sako kad snd gal truputi ryškiau jam atrodo.. Oi....kaip neramu ant dusios.
LaiLa25