Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namuciai

QUOTE(LaiLa25 @ 2015 02 25, 09:51)
Nemoku iškelt foto, pačios pamatytumėt, kad labai jau silpnas tas vaiduoklis pas mane. Po 5 min buvo vos įžiūrimas, o ir po daug laiko mažai paryskejo..gal jis tik bandė kabintis o db likučius tik rodo..dar laukiu...nėr mmm viltis yra, nors ir maža....

Tai jei bent kiek rodo, tai didelė tikimybė kad viskas gerai. Pas mane irgi pasirodydavo tik po 5 min. ir tokie vaiduokliai.
Atsakyti
LaiLa25 kazkodel jauciu, kad ir tau pavyko nestuke.gif Visu pirma vaiduokliuku siaip sau nerodo smile.gif Pas mane pats pats pirmas vos iziurimas irgi ne is karto matesi tik padziuvus testukui truputuka smile.gif Ypac tau mmm neateina tai irgi geras pozymis! Rytoj dar pamegink testuka, jau tureru ryskesne juostele buti smile.gif
P.S nuotraukele gali cia ikelti http://radikal.ru/ o po to gavus nuoroda imesti cia per zinute rasant wink.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 02 25, 07:51)
Nemoku iškelt foto, pačios pamatytumėt, kad labai jau silpnas tas vaiduoklis pas mane. Po 5 min buvo vos įžiūrimas, o ir po daug laiko mažai paryskejo..gal jis tik bandė kabintis o db likučius tik rodo..dar laukiu...nėr mmm viltis yra, nors ir maža....

4u.gif kad ir kas bebutu laikykis...ir neprarask vilties 4u.gif ax.gif

Man siandien 5diena..pilva maudzia..o krutine tai juodai skausminga. Vyras apsikabint norejo nakti tai nusveiciau ranka kuo toliau,taip uzskaudo..kad norejos i snuki duot😀
Atsakyti
user posted image

Ui, foto iš vis nieko nesimato....loznaja trivoga manau čia pas mane...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLa25: 25 vasario 2015 - 14:29
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 02 25, 14:28)
user posted image

Ui, foto iš vis nieko nesimato....loznaja trivoga manau čia pas mane...

Matosi, matosi wub.gif atsargiai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
taigi kuo puikiausiai matosi!!!!! tyliai tyliai sveikinu wub.gif
Atsakyti
Nesveikinkit mergaitės, pakentekit dar kol bent ryškiau rodys...nes vakar visai ramus pilvukas buvo o va snd pradėjo mausti, nelabai stipriai bet kaip prieš mmm.....todėl lb bijau kad šis džiaugsmas man gali greitai pasibaigti...
O juk jau antrą dieną darau testa ir panašiai rodo tą vaiduoklį.. Nors MB sako kad snd gal truputi ryškiau jam atrodo.. Oi....kaip neramu ant dusios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLa25: 25 vasario 2015 - 14:37
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 02 25, 12:36)
Nesveikinkit mergaitės,  pakentekit dar kol bent ryškiau rodys...nes vakar visai ramus pilvukas buvo o va snd pradėjo mausti,  nelabai stipriai bet kaip prieš mmm.....todėl lb bijau kad šis džiaugsmas man gali greitai pasibaigti...
O juk jau antrą dieną darau testa ir panašiai rodo tą vaiduoklį.. Nors MB sako kad snd gal truputi ryškiau jam atrodo.. Oi....kaip neramu ant dusios.

Tai kad cia viskas gerai.gal testai toki.bet matos tai normaliai 4u.gif cia aklas gali iziuret😀😉
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 02 25, 14:36)
Nesveikinkit mergaitės,  pakentekit dar kol bent ryškiau rodys...nes vakar visai ramus pilvukas buvo o va snd pradėjo mausti,  nelabai stipriai bet kaip prieš mmm.....todėl lb bijau kad šis džiaugsmas man gali greitai pasibaigti...

neramu bus jau visą laiką, tai dėl vaikelio sveikatos, tai dėl gimdymo, tai dėl augimo, tai dėl darželio, ir t.t tad ruoškis lotuliukas.gif wub.gif o mausti tikrai gali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 02 25, 14:36)

Nesveikinu, bet jau dziaugiuos uz tave wub.gif Ir pritariu TB - siandien tikrai ryskiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi mergaitės būsiu ramesnė tik jei neateis mmm iki šeštadienio... O dar visos trys dienos priešakyje...Man praeitą kartą 13 dpi prasidėjo tepliojimas... Tai lb bijau rytojaus.. Nors ši kartą idėjima darėm 13 d ir dar penktadienį smile.gif meldžiu Dievą kad tas trylika atneštų mums sėkme... Ryt dar kartą darysiu Testa jei nepareis mm šiandien...
Ačiū kad taip palaikote....
Atsakyti
LaiLa25 nu labai gerai matosi!!! nestuke.gif 4u.gif Laukiam ryskesnes juosteles ir laikom kumstukus smile.gif smile.gif oi kaip suuuuuper!!!
Atsakyti