Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 11 tema

QUOTE(bytte @ 2015 04 07, 19:09)

Gal žinote kokį skystį, kuriuo galėčiau pagydyti? Iš tiesų tai pasiraiškė gana senokai, gal prieš gerus porą metų, dar taip baisiai neatrodo, kaip internete prisižiūrėjau, bet nagas atkimba...
Atsakyti
QUOTE(RJ282 @ 2015 04 07, 19:14)
Gal žinote kokį skystį, kuriuo galėčiau pagydyti? Iš tiesų tai pasiraiškė gana senokai, gal prieš gerus porą metų, dar taip baisiai neatrodo, kaip internete prisižiūrėjau, bet nagas atkimba...

Prieš 10 metų galvai tepti pirkdavau elocon, kažin nagams jis padėtų?
Atsakyti
QUOTE(RJ282 @ 2015 04 08, 23:03)
Prieš 10 metų galvai tepti pirkdavau elocon, kažin nagams jis padėtų?

Manau geriau eiti pas gydytoją, tikrai nežinau ką jie šiuo metu gali pasiūlyti.
Atsakyti
Galima tepliotis ir gydyti simptomus. Priežastis yra kepenų funkcinis sutrikimas
Atsakyti
Išsiaiškinot žvynelinės priežastis bei kilmę? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2015 04 10, 09:37)
Galima tepliotis ir gydyti simptomus. Priežastis yra kepenų funkcinis sutrikimas

Kokie konkrečiai tyrimai kepenų atliekami, kad nustatyti jų sutrikimus?

Mano vyrui psoriazinis artritas. Darysime maisto netoleravimo testą, taip pat domina, kokius konkrečius tyrimus galima pasidaryti dėl kepenų sutrikimo. Yra daryti tik ALT ir AST , jie normoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 11 balandžio 2015 - 15:16
QUOTE(Puk @ 2015 04 11, 15:14)
Kokie konkrečiai tyrimai kepenų atliekami, kad nustatyti jų sutrikimus?

Mano vyrui psoriazinis artritas. Darysime maisto netoleravimo testą, taip pat domina, kokius konkrečius tyrimus galima pasidaryti dėl kepenų sutrikimo. Yra daryti tik ALT ir AST , jie normoje.

mane irgi labai domintų. MB atlikus tyrimus dėl ALT ir AST rodiklių, nustatyti nukrypimai nuo normos.

gal galima dar ką nors papildomai ištirti? kad ką nors konkrečiau nustatytų, nes šeimos gydytoja tik patarė vaistus-papildus kepenims stiprinti - essentiale forte N. man abejonė kirba, nes MB dar ir išbertas spuogais jau kokios pora savaičių. o kadangi vasara artėja, tai ir žvynelių ant kūno jau atsiranda.

elocon pakeitė tepalu dermovate, bus matyt, gal šis geriau bus
Atsakyti
Sveiki, skaičiau, kad daugelis iš jūsų naudojate šį tepala http://opp.lt/shop/37/comm/kartalinas, deja pas mane jis stovi nenaudojamas, nes mano odai jis netiko. Galbūt kuriai nors jis padėjo labiau nei man ir jo reikia? smile.gif rašykit į PM mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, MB šiandien buvo pas odos gyd. ir jam nustatė žvynelinę, bet jokių tyrimų nedarė, tik pažiūrėjo ir viskas. Gydymas: nesinervuoti, nevartoti alko ir tepti dermovate tepalu. Kokius tyrimus reikėtų atlikti, kad nustatyti jos priežastį? Net galva susisuko pradėjus skaitinėti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jungiuosi prie jusu ne del saves, o del savo vyro...Turi jis ta nelemta zvyneline jau kokius 10 metu, galvoje. Nuo praeitu metu atsirado ir dilgeline ant kaklo. Karts nuo karto atsiranda stiprus paumejimai, turbut nuo maisto, kiek bandem ziureti, kazko atsisakyti niekaip nesurandam to produkto, kuris issaukia dilgeline. Todel nuspredem, kad reiktu pasdaryti maisto netoleravimo testa. Gal ir zvyneline apmazetu atsisakius tam tikru produktu smile.gif

Gal parekomenduotumet klinika kaune, kur galetu jis pasidaryti sia procedura?
Pasirinkimo kaip ir daug, bet noretusi su gerais atsiliepimais wink.gif
Papildyta:
QUOTE(raganieška @ 2015 06 02, 16:26)
Laba diena, MB šiandien buvo pas odos gyd. ir jam nustatė žvynelinę, bet jokių tyrimų nedarė, tik pažiūrėjo ir viskas. Gydymas: nesinervuoti, nevartoti alko ir tepti dermovate tepalu. Kokius tyrimus reikėtų atlikti, kad nustatyti jos priežastį? Net galva susisuko pradėjus skaitinėti.

mano vyrui lygiai taip pat nustate...Nemanau, kad cia reikia kazkokiu tyrimu norint ja nustatyti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2015 04 14, 11:45)
elocon pakeitė tepalu dermovate, bus matyt, gal šis geriau bus

Man už eloconą dermovate labiau patiko. Ir to pobjaurio kvapo neturi.
Atsakyti
Sveikos,

Kol pati neisbandziau nesiuliau, po triju dienu jau mates pagerejimas, man padejo:

http://www.hiperfarm...cura-250ml.html

Yra ir mazesniais kiekais
Be hormonu, antibijotiku ir viso kito sudo. Svarbiausia nueme niezejima. Ir labai patiko, kad purskiamas, i plaukus labai super.

Jeigu kas isbandysit parasykit ar jums padeda.
Atsakyti