Įkraunama...
Įkraunama...

100 kiaušinių

QUOTE(bea @ 2006 07 15, 21:01)
įleisti kiaušinį samtyje, truputį karšto vandens įleisti į samtį ir tik tada kiaušinį atsargiai iš samčio į vandenį išpilti. tokiu būdu jis po visą puodą neišsilakstys gabalais.




Sitas patiekalas vadinasi "kiausinis marskineliuose" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2006 07 13, 11:59)
Aš tai farširuoju kiaušinius su šprotais.Reikia išvirti kietai kiaušinius.Kai atvėsta,perpjauti nuluptą kiaušinį pusiau.Tada į indelį išimti trynį,įdėti šprotų,pertražolių,krapų,majonezo.Viską sutrinti iki vientisos masės ir su šaukšteliu sudėti į kiaušinių puseles.Man tai labai skanu,gal ir tau patiks mirksiukas.gif


Aha ir aš taip darau, labai skanu. O dar vietoj šprotų kartais naudoju silkę, irgi skanu. O mano draugė vietoj šprotų ar silkės deda džiovintų baravykų...Mmmm, baisiai skaniai gaunasi...
Atsakyti
varčiau receptų knygą. Vienam recepte buvo parayta, kad reikia 60 kiaušunių Štai čia tai į temą, ar ne? mirksiukas.gif Spėkit kam tiek kiaušinių reikia smile.gif Ogi šakočiui rolleyes.gif Bet nepaguoda... Kas gi šiais laikais namie šakočius kepa.
Atsakyti
O as parekomenduosiu labai skania misrainike su virtais kiausiniais ir kalafijorais biggrin.gif

Reikia kalafijoro (kokia puses), 4-5 virtu kiausinuku, svoguno, prieskoniu, druskos ir majonezo lotuliukas.gif

Kalafijora apvirti arba galima naudoti ir zalia, isvirtus kiausinius supjaustyti, supjaustyti svoguna, viska sudeti i inda, deti prieskoniu, druskos, pipiriuku ir majonezo! Tikrai labai skanu ax.gif

Paragaukit thumbup.gif
Atsakyti
Turėtu būti skanu
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip galima farsiruoti kiausinius. Ka deti i juos, gal turite kokiu ideju, be sprotu bigsmile.gif
Atsakyti
Vaje, idėjų tikrai rasi nemažai. Galima įdaryt apvirtais džiovintais grybais, pakeptais su svogūnu, po to sumaišius su lydytu sviestu ir tryniais.
Galima maišyt su pakaitintu pelėsiniu sūriu(pvz legenda) ir sviestu+sutrint su tryniu.
Rūkyta dešra, pakepinta svieste su svogūniukais, pertrinta su virtais tryniais.
Dar galima su rūkyta ar sūdyta lašiša, virtais tryniais sviestu viską pertrynus įdaryt.
Atsakyti
QUOTE(Fikas @ 2007 03 23, 16:35)
Sveikos merginos, kaip galima farsiruoti kiausinius. Ka deti i juos, gal turite kokiu ideju, be sprotu  bigsmile.gif


as idarau su olanisku suriu:
trynius, oland.surį, druskyte, pertažole- viska i smulkintuva ir gauta mase su konditeriniu švirkstu ipurškiu i kiaušinio puseles, papuošiu petruška

kartais nenoriu terliotis tai ir baltyma susmulkinu kartu ir ta mase užtepu ant pakepintoa baltos duonos

taip pat darau su tunu:
trynius, tuna druską pipirus ir svoguną i smulkintuvą ir tt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daisi: 31 kovo 2007 - 20:13
Labai skanu farsiruot rukyta zuvim (karsto rukymo) -susmulkint trynius,zuvi,svoguno,majonezo ir idaryt baltymu puseles..
Atsakyti
Nepamirshkit rugshtyniu sriubos! Ten irgi reikia kiaushiniu smile.gif
Atsakyti
Siulau skania silke su kiausiniais : reikia 400 g. tradicines silkiu file,2 svogunu,5 virtu kiausiniu,majonezo.Silke pjaustyti kubeliais,svogunus taip pat kubeliais,kiausinius sutarkuoti burokine tarka,iberti maltu juoduju pipiru.Viska sumaisyti su majonezu.
Tikrai labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukrytei labai patinka ,,pirato akis,, tongue.gif duonos riekuteje ispjauni skyle,apkepini is abieju pusiu truputi ir tada imusi kiausini,truputis vegetos,pipiriuku thumbup.gif
Atsakyti