QUOTE(zurza @ 2008 03 26, 15:09)
KAs dar ką įdomaus pasiūlytumėte padaryti iš likusių nuo velykų kiaušinių??
as tai ismeciau,nes saldytuve nebuvo vietos,tai buvo laikyti ant spinteles,tai bijojom bevalgyti

paprasta ir skanu bei graziai atrodo:
paimti gylesne lekste, pripilti majonezo, kiausinius supjaustyti pusiau, deti juos i lekste tryniu i virsu, papjaustyti lasisa rukyta staciakampio formos gabaliukais ir juos uzmaiti ant dantu krapstuko kaip laivo bure
, poto tas bures susmeigti i trynius.
iseina grazi lekste su laiveliais
paimti gylesne lekste, pripilti majonezo, kiausinius supjaustyti pusiau, deti juos i lekste tryniu i virsu, papjaustyti lasisa rukyta staciakampio formos gabaliukais ir juos uzmaiti ant dantu krapstuko kaip laivo bure

iseina grazi lekste su laiveliais

QUOTE(pookis @ 2006 07 10, 18:13)
Jei netingi pasiterliot, tai gali pasigaminti farsiruotu kiausiniu. Nuo mazens pamenu dzukijoj pas gimines darydavo, pats gardziausias baliu patiekalas man budavo
Reikia isvirt kiausinius kietai. Tada juos gerai atsaldzius su astriu peiliu perpjaut per puse isilgai (su lukstu !!!!). Is pirmo kart gal ir nesigaus, bet pasipraktikavus labai gerai graziai iseina.
Tada su sauksteliu isskobti kiausinuko viduriuka is luksto. Kiausinius susmulkinti (as tai naudoju trintuve bulviu kosei grusti). Su sviestu pacirskint svoguniuka ir supilt i kiausiniu mase, ir deti daug zalumynu ir pipiriuku. Zodziu prieskoniu reik negailet. Viska ismaisyt, turi gautis grazi vientisa mase. Tada su sauksteliu prideti lukstus sito idaro, atsargiai paspaudziant ir idejus i keptuve sviesto, graziai puseles apkept. Jos turi but grazios gintarines spalvos. Valgyt reik atsaldytus. Nors as neiskenciu ir visada bent pora sukirtu dar saltu. Siaip tai toks saltas patiekaliukas labai graziai atrodo ant sventinio stalo.

Reikia isvirt kiausinius kietai. Tada juos gerai atsaldzius su astriu peiliu perpjaut per puse isilgai (su lukstu !!!!). Is pirmo kart gal ir nesigaus, bet pasipraktikavus labai gerai graziai iseina.
Tada su sauksteliu isskobti kiausinuko viduriuka is luksto. Kiausinius susmulkinti (as tai naudoju trintuve bulviu kosei grusti). Su sviestu pacirskint svoguniuka ir supilt i kiausiniu mase, ir deti daug zalumynu ir pipiriuku. Zodziu prieskoniu reik negailet. Viska ismaisyt, turi gautis grazi vientisa mase. Tada su sauksteliu prideti lukstus sito idaro, atsargiai paspaudziant ir idejus i keptuve sviesto, graziai puseles apkept. Jos turi but grazios gintarines spalvos. Valgyt reik atsaldytus. Nors as neiskenciu ir visada bent pora sukirtu dar saltu. Siaip tai toks saltas patiekaliukas labai graziai atrodo ant sventinio stalo.
bandysiu šiandien gaminti šį užkandį - vakare parašysiu įvertinimą

i | FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
QUOTE(lektuvelis @ 2008 07 01, 18:06)
TAIP PAT DAROMA SU LASISA
O gal galit kas nors rekomenduoti ka nors be lasisos (mums per brangu

QUOTE(Leksa @ 2010 04 02, 00:15)
Tai juk galima bet kuo kimšti kiaušinius. Mėsa, žuvis, grybai.
farsiruoti kiausiniai gi labai skanu,labiausiai man su mase is salto rukimo skumbres,surio fermentinio,trynio ir majonezo,mmm,kaip skanu

gal kas kepe KIAUSINIU KOTLETUS
.ar jie skanus gaunasi


QUOTE(Esprit @ 2006 07 10, 17:13)
Jei netingi pasiterliot, tai gali pasigaminti farsiruotu kiausiniu. Nuo mazens pamenu dzukijoj pas gimines darydavo, pats gardziausias baliu patiekalas man budavo
Reikia isvirt kiausinius kietai. Tada juos gerai atsaldzius su astriu peiliu perpjaut per puse isilgai (su lukstu !!!!). Is pirmo kart gal ir nesigaus, bet pasipraktikavus labai gerai graziai iseina.
Tada su sauksteliu isskobti kiausinuko viduriuka is luksto. Kiausinius susmulkinti (as tai naudoju trintuve bulviu kosei grusti). Su sviestu pacirskint svoguniuka ir supilt i kiausiniu mase, ir deti daug zalumynu ir pipiriuku. Zodziu prieskoniu reik negailet. Viska ismaisyt, turi gautis grazi vientisa mase. Tada su sauksteliu prideti lukstus sito idaro, atsargiai paspaudziant ir idejus i keptuve sviesto, graziai puseles apkept. Jos turi but grazios gintarines spalvos. Valgyt reik atsaldytus. Nors as neiskenciu ir visada bent pora sukirtu dar saltu. Siaip tai toks saltas patiekaliukas labai graziai atrodo ant sventinio stalo.

Reikia isvirt kiausinius kietai. Tada juos gerai atsaldzius su astriu peiliu perpjaut per puse isilgai (su lukstu !!!!). Is pirmo kart gal ir nesigaus, bet pasipraktikavus labai gerai graziai iseina.
Tada su sauksteliu isskobti kiausinuko viduriuka is luksto. Kiausinius susmulkinti (as tai naudoju trintuve bulviu kosei grusti). Su sviestu pacirskint svoguniuka ir supilt i kiausiniu mase, ir deti daug zalumynu ir pipiriuku. Zodziu prieskoniu reik negailet. Viska ismaisyt, turi gautis grazi vientisa mase. Tada su sauksteliu prideti lukstus sito idaro, atsargiai paspaudziant ir idejus i keptuve sviesto, graziai puseles apkept. Jos turi but grazios gintarines spalvos. Valgyt reik atsaldytus. Nors as neiskenciu ir visada bent pora sukirtu dar saltu. Siaip tai toks saltas patiekaliukas labai graziai atrodo ant sventinio stalo.

Turiu putpelių kiaušinių. Noriu padaryti salotas savaitgalio svečiams. Prašau įdėjų


