Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvūziukų namučiai

QUOTE(Edena @ 2015 03 04, 08:59)
Tino pilnati ir as jau jauciu ne del tinimo bet jau neramumas naktu prasidejo doh.gif  ir ant sono gulint jums  nebuna kad skaudena pilvuka ? nezinau man dabar jau ant sono kartais paskauda tai isvis turiu gulet skersai pusiau ant sono pusiau ant nugaros ( atsiremiu  nugara i pagalve aciu D kad ja turiu)  doh.gif

Man toks jausmas kad mano leliai irgi i pilnati reaguoja, nes daugiau juda..
Skaudet tai neskauda man, o ta poza kur aprasei, as daznai taip guliu del patogumo. As kazkaip kai visiskai ant sono atsigulu, tai man kazkodel atrodo kad tie vaikai susispaudzia, ar jiem nepatogu vienam ant kito gulet, todel as pasisuku truputi taip kaip aprasei, kad jiem lengviau kvepuot butu .. Gal as cia ir prisimastau blush2.gif

O tau skauda kuria vieta kai taip guli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 04 kovo 2015 - 09:45
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 04, 09:32)
Tai va, as ir kazkaip isivaizduoju kad viskas bus imanoma.. Taip, zinoma, bus turbut sunkesniu dienu, viskas siek tiek pasikeis, bet kad jau isgert arbatos puodelio nerasti laiko, man vis dar nesuvokiamas toks dalykas... Zinoma priklauso daug kas nuo vaiku- ramus, neramus ir t.t, bet ir nuo musu. As irgi tikiu rezimu, kazkokia tai tvarka, tada galima suspeti daug ka... zinoma, ir tu pagalbos ranku reiks ieskot.
Na, uz gero pusmecio pasidalinsim visos kaip ten yra istikruju  biggrin.gif  4u.gif

sedesim mamu skyrelyje ir burbuliuosim kaip maziukai nemiega lotuliukas.gif
Ne as irgi tikiu kaip Violeta sako, kad rezimas yra super dalykas, aisku maziukas turi tam pasiduot drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 04, 09:39)
Man toks jausmas kad mano leliai irgi i pilnati reaguoja, nes daugiau juda..
Skaudet tai neskauda man, o ta poza kur aprasei, as daznai taip guliu del  patodumo.  As kazkaip kai visiskai ant sono atsigulu, tai man kazkodel atrodo kad tie vaikai susispaudzia, ar jiem nepatogu vienam ant kito gumet, todel as pasisuku truputi taip kaip aprasei, kad jiem lengviau kvepuot butu .. Gal as cia ir prisimastau blush2.gif

O tau skauda kuria vieta kai taip guli?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as kai atsigulu visai ant sono atrodo jam kojas kokias nuspaudziu biggrin.gif nes jis skersai isitaises tai bijau atrodo prispaust, o kai atsigulu ypac ant rekomenduojamo kairiojo, tai ta sienele pilvo ir skauda toks idomus pavirsinis skausmas, tada sugriztu i pozicija ta 45 laipsniu kampu biggrin.gif bet ji tikrai patogi gana, galvojau sianakt kaip be pagalves reiktu tai be sansu issimiegot turbut nebent kitom pagalvem apsistatyti.. gal kitoms nieko ir ant sono bet kaip ir rasai toks vaizdas kad prisispaudzia 4u.gif
Aha maniskis irgi juda daugiau nakti dabar stiprus menulis sikart biggrin.gif ir katinas kniukaudamas vaiksto visa nakti savo pavadeli kaip suniukas tampo ir nesa prie duru, nesuprantu gal pasivaiksciot nori…suniuku pavirto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 04, 09:35)

Papildyta:
Ai, gi nebutina visko lygint. Kokia suknyte ar kelnytes gal, bet visokius bodziukus , sliauztukus, svarbu padziaut ne gumule, ir isdzius issilygine  ax.gif

aš irgi galvoju ar būtina lyginti, juk gerai išpurtai tuos rūbus ir jų kartais net lygint nereikia. Juk priklauso nuo rūbo. Na jei taip visus lygint, tai tikrai nei arbatos, nei kavos nei kirpyklos nenusimato biggrin.gif kai kurios mano draugės net rankšluosčius, apatinius lygina, na jei taip tai... gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 03 04, 09:43)
sedesim mamu skyrelyje ir burbuliuosim kaip maziukai nemiega   lotuliukas.gif
Ne as irgi tikiu kaip Violeta sako, kad rezimas yra super dalykas, aisku maziukas turi tam pasiduot  drinks_cheers.gif

Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  as kai atsigulu visai ant sono atrodo jam kojas kokias nuspaudziu  biggrin.gif  nes jis skersai isitaises tai bijau atrodo prispaust, o kai atsigulu ypac ant rekomenduojamo kairiojo, tai ta sienele pilvo ir skauda toks idomus pavirsinis skausmas, tada sugriztu i pozicija ta 45 laipsniu kampu  biggrin.gif  bet ji tikrai patogi gana, galvojau sianakt kaip be pagalves reiktu tai be sansu issimiegot turbut nebent kitom pagalvem apsistatyti.. gal kitoms nieko ir ant sono bet kaip ir rasai toks vaizdas kad prisispaudzia  4u.gif

Jo jo, sedesim. As tai vis paskaitau kaip ten mamu skirelyje mergaites gyvena.. kad zinot kas mazdaug laukia.. biggrin.gif Viena turiu favorite, atsiputus moteriske, ir jos vaikas toks pat. Skirtingai ten visoms sekas, bet zinoma yra ir bendru bedu.. Juk zinojom i ka veliames biggrin.gif , viskas bus gerai 4u.gif

Del pozu ir sonu tai reiskias ne mane viena tokios paranojos kamuoja drinks_cheers.gif

Katinas tavo pavaro biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Delfinukas @ 2015 03 04, 09:45)
biggrin.gif  kai kurios mano draugės net rankšluosčius, apatinius lygina, na jei taip tai...  gun_bandana.gif

Nu tai cia pats zmogus sau bedos ant galvos uzsikrauna.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 04 kovo 2015 - 09:50
Del lyginimo sutinku, tik pirmus rubelius i ligonine vesiu islygintus.. Paskui jau tikra nesamone. O skalbenke su dziovinimo funkcija mums labai labai pasiteisino.

Burbuliacija - nestumine pagalve butu tau i nauda, as tik su ja miegu, nors siaip ant desinio sono negaliu gulet, skauda, o su ja pamiegu.
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2015 03 04, 10:17)
Del lyginimo sutinku, tik pirmus rubelius i ligonine vesiu islygintus.. Paskui jau tikra nesamone. O skalbenke su dziovinimo funkcija mums labai labai pasiteisino.

Burbuliacija - nestumine pagalve butu tau i nauda, as tik su ja miegu, nors siaip ant desinio sono negaliu gulet, skauda, o su ja pamiegu.

Ai kad as turiu cia tu pagalviu visokiausiu, man jos labai gerai pasitarnauja. Miegas kolkas pas mane geras ( isskyrus per pilnati)
4u.gif
Atsakyti
na, sveikos,
bet žiūriu, mūsų šnekos čia jau kaip astrologų visokių - mėnulis, pilnatis biggrin.gif o jei dar žinotumėt, kad kovo 20d. bus rimtas Saulės užtemimas, kurį turbūt sunkiai tversim visos tiek emociškai, tiek fiziškai, tai visai doh.gif lotuliukas.gif
QUOTE(kristiana1 @ 2015 03 04, 04:08)
Kodel taip zmones sneak.Nebebus laiko,busi be miego pavargus I t.t. Man tai is vis kaip pirkau vezimuka,net uzuojauta pareiske,nors imk ir duok I snuki...Jei kitu vaikai tokie,tai nereiskia kad musu ir bus tokie.....Gimus sunui gyvenimas pasidare labiau sudeliotas ir suskirstytas,bet viskam laiko yra ir kavai atsigerti ir I kirpykla nueiti ir pabaliavot....turim vyrus,jie pades,bent jau maniskis sunu nuo 6men augino,nes as iseijau I darba.Dbr viskas bus vel ant jo peciu...mamu salia nera tik mano broliai ir vyro sese,kurie niekad nepasake mums ne...vaikas nuo pat mazu dienu turejo pas juos savo kambari ir palikdavom be jokiu baimiu jei kur noredavom islekt pasiilset ar pasiaust....tai kad merginos viskas bus gerai,kai tie mazi leliukai nusisypso visas nuovargis dingsta....mama buti yra kazkas stebuklingo  wub.gif

thumbup.gif gerai pasakei. man jau irgi užknisa visi tie gąsdinimai. nu kaip bus taip bus rolleyes.gif

QUOTE(Edena @ 2015 03 04, 09:59)
Tino pilnati ir as jau jauciu ne del tinimo bet jau neramumas naktu prasidejo doh.gif  ir ant sono gulint jums  nebuna kad skaudena pilvuka ? nezinau man dabar jau ant sono kartais paskauda tai isvis turiu gulet skersai pusiau ant sono pusiau ant nugaros ( atsiremiu  nugara i pagalve aciu D kad ja turiu)  doh.gif

šiandien gydytoja man pasakė, kad aš praktiškai esu nei kiek nesutinus. nu tai thumbup.gif
nu kad neskauda. aš antra naktis prabundu vos ne ant pilvo atsigulus - viena mergaitė turėtų būt nuspausta visai - vargšiukė. nu bet gal veikia jas ten natūrali vandenų amortizacija g.gif

QUOTE(Delfinukas @ 2015 03 04, 10:38)
Griežtai laikotės to kairiojo šono ar nelabai išeina?

Tiesa, o jūsų vyrai eina/eis tų tėvystės (mėnesio) atostogų? čia turiu omeny LT mergaites, nes nežinau ar kitose šalyse jos galioja  g.gif

nu tai kad tik dvi pozos ir yra - kairys ir dešinys šonai hihihi.gif

eis kaip didelis - aš tikrai nesusitvarkysiu su dviem viena.

QUOTE(Edena @ 2015 03 04, 10:43)
katinas kniukaudamas vaiksto visa nakti savo pavadeli kaip suniukas tampo ir nesa prie duru, nesuprantu gal pasivaiksciot nori…suniuku pavirto  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2015 03 04, 09:38)
Edena, čia tikriausiai apie tą maitinimo pagalvę kalbi? kur ją pirkai? jau man tas miegojimas nuo vieno šono ant kito  doh.gif  nežinau, kiek sykių per naktį vartausi, bet labai dažnai. 

Griežtai laikotės to kairiojo šono ar nelabai išeina?

Tiesa, o jūsų vyrai eina/eis tų tėvystės (mėnesio) atostogų? čia turiu omeny LT mergaites, nes nežinau ar kitose šalyse jos galioja  g.gif

Man tai neiseina, as dar desinio laikausi bet kaip minejau 45 laipsniu kampu biggrin.gif

As pirkau pagalve kaip ir Atisa http://www.miegoharm...pagalv278s.html cia , man patiko kad ten dar tu burbuliuku pridejo bet net neprireike tu papildomu kol kas niekas nesusiplojo, siaip patogigi pagalve tikrai 4u.gif

O tevystes tai neis maniskis tik kelias dieneles gal pabus su manim bet jauciu mane ir pacia erzint prades jis namie kai grisim i namus su maziuku jauciu bus itemptas laikas smile.gif))) Tai jauciu pati as ji jau i darba iskomandiruosiu vos po keliu dieneliu.. butu 2 leliukai tai be kalbu sedetu kaip didelis tevystes atostogose ir ciuciuot leliukus padetu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Ziuriu apie miega snekat, as dar neturiu maitinimo pagalves bijojau ka pirkt, bet irgi ziuriu is to puslapio kur Edena ikele, tik man klausimas koki uzvalkaliuka imt medvilnes ar maišyta geriau? g.gif
as tai vis dar ant nugaros miegu nors anksciau tik ant sono miegojau, bet dabar toks jausmas kad spaudzia kazkas ir tempiasi ir tada jauciu skausma nakti atsibundu net. Tai vakar istraukiau dar viena pagalve, atsiguliau ant sono apsikabinus ta pagalve ir iskart uzmigau, nes nakti vis nerandu vietos o mano pilvelis dar visai maziukas tai kai pagalvoju kas bus kai tikrai paaugs doh.gif

Del tu gasdinimu tai irgi keisti zmones nes as manau kiekvieno skirtingas vaikelis, net ir dvynukai buna visiskai skirtingi 1 ramesnis kitas aktyvesnis, bet as manau mes visos tiek ilgai laukem tai ir net jeigu ir bus bemiegiu naktu bet musu maziuku laikmas ant ranku, ju kvapas, net ir verksmas viska atpirks smile.gif Pamiegosim kai iseisim pensijon biggrin.gif

turi jums klausima del isskyru, man toks jausmas kad prasideda pienlige, nors as jokiu simptomu nejauciu tik, kad man tos isskyros nepatinka g.gif nezinau ka daryt, rytoj vaziuojam i pasimatyma su maziukem tai galvoju ar cia paciai nupirkt zvakuciu ir panaudot pora dienu ar paprasyt kad padarytu tepineli, del tepinelio bijau, kad pakrapstis ta mano kakleli ir vel kraujot pradesiu verysad.gif
Atsakyti
oi patikek kaip prireiks vyro pagalbos kai busit jau namie,nebenorejau kad beitu i darba taip padejo man...
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2015 03 04, 13:15)
turi jums klausima del isskyru, man toks jausmas kad prasideda pienlige, nors as jokiu simptomu nejauciu tik, kad man tos isskyros nepatinka g.gif nezinau ka daryt, rytoj vaziuojam i pasimatyma su maziukem tai galvoju ar cia paciai nupirkt zvakuciu ir panaudot pora dienu ar paprasyt kad padarytu tepineli, del tepinelio bijau, kad pakrapstis ta mano kakleli ir vel kraujot pradesiu verysad.gif

as tai emiau grynai medvilnes pabijojau maisto, man linas kaip medziaga kazkaip nera prie sirdies, pabijojau kad ciut siurkstesne but gali g.gif O del tu isskyru matau rasot, na as ju irgi turiu ir taip nera ju lb mazai bet ner ir labai daug bet jos bespalves bekvapes tai net ginei nieko nesakiau skaiciau kad normalu per nestuma isskyros ir nesukau galvos del pienliges g.gif
is tevu-darzelis.lt : "Tai įprasta ir normalu, kad nėštumo metu būna daugiau bekvapių ar vos juntamo kvapo balkšvų išskyrų." pienliges tai turi but kaip varskes pavidalo jos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 04 kovo 2015 - 13:30
Nėštumo metu sunku pienligę nugalėt... Aš bandžiau kelis kartus, pradžioj įprastom dozėm, po to dvigubai ilgiau, bet nepadėjo. Plaudavau su sodos tirpalu irigatoriaus pagalba ir tiek. O pagimdžiau ir praėjo savaime...

Dėl bemiegių naktų, ai, nu...bijai vilko-neik į mišką biggrin.gif O gal tam miške net nėra jokių vilkų? Ir dar - moteris- prisitaikanti būtybė. Reikės nemiegot- nu ir panemiegosit smile.gif
Pas mus tai yra režimas. Viskas laiku. Bet ilgiausias miegas dienos metu - 40 min. Ir daryk ką nori... Vakare irgi gulam laiku, apie 7:30 jau miega. O po to jau kaip susišviečia. Arba kaip kamynams susišviečia - pagrot pianinu, padainuot... Bet tą išgirtą Ginos Ford knygą tikrai rekomenduoju. Yra amazone ir dvynukams skirta.
Atsakyti