QUOTE(Atisa @ 2015 03 03, 09:26)
tai ir as tiek nesidomiu, bet MV pamises del ziniu, ziuri per visus kanalus ir visom kalbom, seka politines situacijas, ivykius, karine technika, politinius niuansus ir analizuoja, politikuoja, piesia perspektyvas.. O kas nuo to kencia spek
Man siandien pagaliau pas gdyytoja, laukiu kaip isganymo
kita savaite jau tikiuosi grizsti i darba, ir bus likusios lygiai 2 savaites 

mergaites, gal jau kas domejotes ismokom motinystes? idomu, kaip skaiciuoja tevystes pasalpa (na, to vieno menesio), jei pas vyra IV? ir kaip antrus metus skaiciuoja, jei nuo vyro imti? pradedu deliotis, kaip cia finansiskai geriau susideliot
bet jau kvepia atostogom

Burbuliuk, Edenut, kada jus atostogaujat? Kada kitos mergytes?

Man siandien pagaliau pas gdyytoja, laukiu kaip isganymo

mergaites, gal jau kas domejotes ismokom motinystes? idomu, kaip skaiciuoja tevystes pasalpa (na, to vieno menesio), jei pas vyra IV? ir kaip antrus metus skaiciuoja, jei nuo vyro imti? pradedu deliotis, kaip cia finansiskai geriau susideliot

bet jau kvepia atostogom

Burbuliuk, Edenut, kada jus atostogaujat? Kada kitos mergytes?

Pas mus namie irgi karo baime,nes tiek daug visko rodoma per tv, pilnas internetas,kad sekantys mes

del pasalpu tai to 1 men vyro pasalpa man rodos ima vidurki paskutiniu 3men.
as i NGA iseinu 05.11 tai dar toli

QUOTE(Edena @ 2015 03 03, 10:51)
o Dieve tai kas cia dar per biesas
nu bet turbut taip ir pragyvent teks isivaizduoju kad nieko cia nepadarysi, bent jau zinau del ko viskas 
pasidalinsiu dar savo nuogastavimais - kazkoks jausmas keistas pradeda apimt, kad dabar dar galiu eit visur viska veikt, o nuo gimimo nebus visai kam palikt vaiko nebent vyrui pora valandu, bet pvz kad bus vasara su vyru iseit vakare i senamiesti ar panasiai tai kaip ir nenusimato galimybiu , nuo gimimo busiu vienintelis zmogus 24 val praktiskai su vaiku ir niekas nepapavaduos
Kazkaip baime imt pradejo kad net i kirpykla isvaziuot bus problema didele kol priaugs koki amziu kad aukle kokia galetu jau pasilikt 

pasidalinsiu dar savo nuogastavimais - kazkoks jausmas keistas pradeda apimt, kad dabar dar galiu eit visur viska veikt, o nuo gimimo nebus visai kam palikt vaiko nebent vyrui pora valandu, bet pvz kad bus vasara su vyru iseit vakare i senamiesti ar panasiai tai kaip ir nenusimato galimybiu , nuo gimimo busiu vienintelis zmogus 24 val praktiskai su vaiku ir niekas nepapavaduos

Na jei salia mamos mociutes tai tikrai bus lengviau,o jei tik vyras tai kuriam laikui teks pamirst isejima.
Pvz mano vyras labai daug dirba tai prisiderint kad ir kirpykla vis dar sunku,o ejimo su vaiku as neisivaizduoju,mociuciu aplink nera tai tiesiog gerokai apmazejo isejimai savo reikmem