Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvūziukų namučiai

QUOTE(Atisa @ 2015 03 03, 09:26)
tai ir as tiek nesidomiu, bet MV pamises del ziniu, ziuri per visus kanalus ir visom kalbom, seka politines situacijas, ivykius, karine technika, politinius niuansus ir analizuoja, politikuoja, piesia perspektyvas.. O kas nuo to kencia spek  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Man siandien pagaliau pas gdyytoja, laukiu kaip isganymo  biggrin.gif  kita savaite jau tikiuosi grizsti i darba, ir bus likusios lygiai 2 savaites assa.gifassa.gif

mergaites, gal jau kas domejotes ismokom motinystes? idomu, kaip skaiciuoja tevystes pasalpa (na, to vieno menesio), jei pas vyra IV? ir kaip antrus metus skaiciuoja, jei nuo vyro imti? pradedu deliotis, kaip cia finansiskai geriau susideliot  g.gif

bet jau kvepia atostogom  thumbup.gif  bigsmile.gif

Burbuliuk, Edenut, kada jus atostogaujat? Kada kitos mergytes?  ax.gif

Pas mus namie irgi karo baime,nes tiek daug visko rodoma per tv, pilnas internetas,kad sekantys mes doh.gif o dar tie naikintuvai skraidantys virs galvu tai 8s vis panika varo doh.gif

del pasalpu tai to 1 men vyro pasalpa man rodos ima vidurki paskutiniu 3men.

as i NGA iseinu 05.11 tai dar toli smile.gif bet jau laukiu nesulaukiu,nes tie 40% mokami antrais VPA tai nekazka

QUOTE(Edena @ 2015 03 03, 10:51)
o Dieve tai kas cia dar per biesas  g.gif  nu bet turbut taip ir pragyvent teks isivaizduoju kad nieko cia nepadarysi, bent jau zinau del ko viskas hihihi.gif

pasidalinsiu dar savo nuogastavimais  - kazkoks  jausmas keistas pradeda apimt, kad dabar dar galiu eit visur viska veikt, o nuo gimimo nebus visai kam palikt vaiko nebent vyrui pora valandu, bet pvz kad bus vasara su vyru iseit vakare i senamiesti ar panasiai tai kaip ir nenusimato galimybiu , nuo gimimo busiu vienintelis zmogus 24 val praktiskai su vaiku ir niekas nepapavaduos  unsure.gif  unsure.gif  Kazkaip baime imt pradejo kad net i kirpykla isvaziuot bus problema didele kol priaugs koki amziu kad aukle kokia galetu jau pasilikt  unsure.gif

Na jei salia mamos mociutes tai tikrai bus lengviau,o jei tik vyras tai kuriam laikui teks pamirst isejima.
Pvz mano vyras labai daug dirba tai prisiderint kad ir kirpykla vis dar sunku,o ejimo su vaiku as neisivaizduoju,mociuciu aplink nera tai tiesiog gerokai apmazejo isejimai savo reikmem smile.gif del pasivaiksciojimo po senamiesti tik dviese wub.gif tai tik svajone
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 03 03, 13:01)
Teliko neturi?Juk ne akmens amzius  biggrin.gif

Zinau. Bet as tiesiog neturiu laiko telikui, man jis nereikalingas.. Jei ka noriu paziuret, pasiziuriu per kompa. Zinau, kaikuriem tai sunku suprasti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 03 03, 16:10)

esu pavargusi gryzau velai , ir kiek daug streso turejau keliones pradzioje kad vos neistiko panikos priepolis  verysad.gif

O kas per stresas Karalinda? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 03, 18:01)
Zinau. Bet as tiesiog neturiu laiko telikui, man jis nereikalingas.. Jei ka noriu paziuret, pasiziuriu per kompa. Zinau, kaikuriem tai sunku suprasti biggrin.gif

As tai suprantu, as irgi tv visai neziuriu. Tik kai atsisiunciam filmus kokius, bet ir per kompa galima juos paziuret. Televizija is vis nieko doro, zinios baisios, visokios programos LT tai kazkokia tragediju tragedija, jau nekalbant apie reklamas.
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 03, 17:09)
Papildyta:
O kas per stresas Karalinda?  unsure.gif

is mano miesto I Ryga uzsisakiau is firmos vezeje , na kurie veza I oro uosta .. isedau I masina tas vyrukas man toks itartinas pasirode , sako dbr vaziuosim pasimti kito I sodus kazkokius ..Tai man sirdis makaluotis pradejo , as prisigalvojau nesamoniu , kad mane uzmus isprievartaus ir t.t. doh.gif rankos pradejo drebeti , vos neverkiu kaip bjau .. aplamai visa jauciu perbalau , bet aisq niekas nieko neatsitiko , nuveze mane I oro uusta ir viskas buvo gerai .

As turiu trauma kai man buvo 19m , mane uzpuole nakty , ateme rankinuka ir biski gavau galvon..Todel tamsoi viena dbr niekada nevaikstau . NA ir turiu labia lakia fantasija , pius lietuvoj tiek dau tu nusiklatimu doh.gif

Zinau kvaila as esu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 03 03, 10:51)

pasidalinsiu dar savo nuogastavimais  - kazkoks  jausmas keistas pradeda apimt, kad dabar dar galiu eit visur viska veikt, o nuo gimimo nebus visai kam palikt vaiko nebent vyrui pora valandu, bet pvz kad bus vasara su vyru iseit vakare i senamiesti ar panasiai tai kaip ir nenusimato galimybiu , nuo gimimo busiu vienintelis zmogus 24 val praktiskai su vaiku ir niekas nepapavaduos  unsure.gif  unsure.gif  Kazkaip baime imt pradejo kad net i kirpykla isvaziuot bus problema didele kol priaugs koki amziu kad aukle kokia galetu jau pasilikt  unsure.gif

Na jo, man drauges visos kurios turiu vaiku, pastoviai kartoja kad jau vaikams gimus, nebebus laiko niekam, nei arbatos puodeliui isgert doh.gif As niekaip nesuprantu kaip tai imanoma g.gif Sako kad tureti pagalbos yra labai svarbu - mama, sese, uosviene salia, labai svarbu.. Viena kaimyne cia ruse, irgi pastoviai mama atsiveza kiek tik gali, ir palieka su vaiku. Tada pati visur speja. Gal ir tiesa, kol pacios nepatirsim, niekad nezinosim kaip istiesu buna.. Tik as pamenu vis guosdavau savo drauges, kai jos del to verkslendavo, kad tai ne amzina, metai kiti, ir tas konvejeris pasikeis. Vaikai paaugs, eis i darzeli, ar su aukle. Atsiras laiko po truputi vel ir sau. Tai dabar turbut reiks savo pacios patarimu nepamirsti. Na bet juk zinojom kad taip bus, juk nenukris tai is giedro dangaus, tad ir susitvarkysim kaip nors mirksiukas.gif 4u.gif

Tinuk, sveika sugryzus 4u.gif Ech, ir vel pilnatis arteja doh.gif

Piktuke, mane irgi nedamiga labiausiai gasdina, siaip man reik apie 8- 9 val miego, kad jausciaus normaliai ir tureciau energijos, su 7 val truputi sunkiau.. Kai nedamiegojus esu baisi- pikta, bjauri su visais. Tai vat, nedamiga bus isbandymas.. Nu bet kaip nors ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpule @ 2015 03 03, 18:15)
As tai suprantu, as irgi tv visai neziuriu. Tik kai atsisiunciam filmus kokius, bet ir per kompa galima juos paziuret. Televizija is vis nieko doro, zinios baisios, visokios programos LT tai kazkokia tragediju tragedija, jau nekalbant apie reklamas.

drinks_cheers.gif Pritariu. Smegenu plovimas nereikalinga informacija. O per interneta pats pasirenki ka nori ziuret ko nenori, ir kai paciam patogu.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 03 03, 18:16)
is mano miesto I Ryga uzsisakiau is firmos vezeje , na kurie veza I oro uosta .. isedau I masina tas vyrukas man toks itartinas pasirode , sako dbr vaziuosim pasimti kito I sodus kazkokius
As turiu trauma kai man buvo 19m , mane uzpuole nakty , ateme rankinuka ir biski gavau galvon..Todel tamsoi viena dbr niekada nevaikstau . NA ir turiu labia lakia fantasija , pius lietuvoj tiek dau tu nusiklatimu  doh.gif

Zinau kvaila as esu  doh.gif

Tai viskas suprantama, ne tau vienai galejo tokios mintys saut, tuo labiau jei praeity buvai uzpulta..
Galejo kasnors iki oro uosto palydet, kad nereiktu vienai nakti vaziuot..
Na bet svarbiausia jau namuose esi ir viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 03, 17:26)

Tai viskas suprantama, ne tau vienai galejo tokios mintys saut, tuo labiau jei praeity buvai uzpulta..
Na bet svarbiausia jau namuose esi ir viskas gerai  4u.gif

nelabai buvo kam. Pati kvailai pasijauciau kad ssustresavau , nenoreciau pakenkti mazukui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 03, 19:26)
Tinuk, sveika sugryzus 4u.gif   Ech, ir vel pilnatis artėja

Aha blush2.gif iškart blogai miegu, tint, tirpt rankos ir kojos pradėjo. Šiąnakt valerijonų arbatos kalsiu.
Dar taip greit manim neatsikratysit rolleyes.gif teks sulaukt gimdymo

Beje, tėvystės pašalpa tikrai skaičiuojasi pagal paskutinių 12mėnesių draudžiamąsias pajamas, kaip ir motinystės pašalpa. Tik paskutinis mėnuo neįeina, nes dar būna nesudeklaruota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 03 kovo 2015 - 19:46
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 03, 19:26)
Na jo, man drauges visos kurios turiu vaiku, pastoviai kartoja kad jau vaikams gimus, nebebus laiko niekam, nei arbatos puodeliui isgert doh.gif  As niekaip nesuprantu kaip tai imanoma  g.gif  Sako kad tureti pagalbos yra labai svarbu - mama, sese, uosviene salia, labai svarbu.. Viena kaimyne cia ruse, irgi pastoviai mama atsiveza kiek tik gali, ir palieka su vaiku. Tada pati visur speja. Gal ir tiesa, kol pacios nepatirsim, niekad nezinosim kaip istiesu buna.. Tik as pamenu vis guosdavau savo drauges, kai jos del to verkslendavo, kad tai ne amzina, metai kiti, ir tas konvejeris pasikeis. Vaikai paaugs, eis i darzeli, ar su aukle. Atsiras laiko  po truputi vel ir sau. Tai dabar turbut reiks savo pacios patarimu nepamirsti. Na bet juk zinojom kad taip bus, juk nenukris tai is giedro dangaus, tad ir susitvarkysim kaip nors  mirksiukas.gif  4u.gif
Tinuk, sveika sugryzus 4u.gif  Ech, ir vel pilnatis arteja  doh.gif

Piktuke, mane irgi nedamiga labiausiai gasdina, siaip man reik apie 8- 9 val miego, kad jausciaus normaliai ir tureciau energijos, su 7 val truputi sunkiau.. Kai nedamiegojus esu baisi- pikta, bjauri su visais. Tai vat, nedamiga bus isbandymas.. Nu bet kaip nors  ax.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  Pritariu. Smegenu plovimas nereikalinga informacija. O per interneta pats pasirenki ka nori ziuret ko nenori, ir kai paciam patogu..  4u.gif
Papildyta:
Na bet svarbiausia jau namuose esi ir viskas gerai  4u.gif

Kodel taip zmones sneak.Nebebus laiko,busi be miego pavargus I t.t. Man tai is vis kaip pirkau vezimuka,net uzuojauta pareiske,nors imk ir duok I snuki...Jei kitu vaikai tokie,tai nereiskia kad musu ir bus tokie.....Gimus sunui gyvenimas pasidare labiau sudeliotas ir suskirstytas,bet viskam laiko yra ir kavai atsigerti ir I kirpykla nueiti ir pabaliavot....turim vyrus,jie pades,bent jau maniskis sunu nuo 6men augino,nes as iseijau I darba.Dbr viskas bus vel ant jo peciu...mamu salia nera tik mano broliai ir vyro sese,kurie niekad nepasake mums ne...vaikas nuo pat mazu dienu turejo pas juos savo kambari ir palikdavom be jokiu baimiu jei kur noredavom islekt pasiilset ar pasiaust....tai kad merginos viskas bus gerai,kai tie mazi leliukai nusisypso visas nuovargis dingsta....mama buti yra kazkas stebuklingo wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

kristiana graziai parasei, teigiamai, tikiu labai kad viskas taip ir bus ir tikrai susitvarkysim, cia turbut link 3 trimestro hormonai delioja mintis galvoje ir panika kelia doh.gif
Kaip Marselle rase svarbiausia tureti kas galetu pasaugot, na mes va to ir neturim tik 1varianta, gal kartais paziures, na bet nieko paauginsim paskui kazkaip issispresim, o vasara kartu su leliuku reiskias vaiksciosim visur jis gales parpti vezime kad tik ramus butu thumbup.gif

Tino pilnati ir as jau jauciu ne del tinimo bet jau neramumas naktu prasidejo doh.gif ir ant sono gulint jums nebuna kad skaudena pilvuka ? nezinau man dabar jau ant sono kartais paskauda tai isvis turiu gulet skersai pusiau ant sono pusiau ant nugaros ( atsiremiu nugara i pagalve aciu D kad ja turiu) doh.gif
Atsakyti

Sveikos,

Man iškilo tik klausimas, ar gali būti taip, kad crinonas gali dirginti...ypač besivalantis crinonas, ar jau reiktų galvot apie kokią pienligę, pvz...

...o dėl vaikų priežiūros pasakysiu tiek, yra toks geras žodis režimas...kai jis yra, bent su vienu vaiku įmanoma susitvarkyt taip, kad lieka laiko pyragams kepti ir uogieniems virti....išbandžiau, ir galiu patvirtinti tai, o su dvynukais, ko gero, reiktų jau papildomų pagalbos rankų....panešiojimui, paraminimui, buičiai, nes vien jau rūbelių lyginimo kiek ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(kristiana1 @ 2015 03 04, 03:08)
Gimus sunui gyvenimas pasidare labiau sudeliotas ir suskirstytas,bet viskam laiko yra ir kavai atsigerti ir I kirpykla nueiti ir pabaliavot....

.tai kad merginos viskas bus gerai,kai tie mazi leliukai nusisypso visas nuovargis dingsta....mama buti yra kazkas stebuklingo  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 03 04, 03:08)
Kodel taip zmones sneak.Nebebus laiko,busi be miego pavargus I t.t. Man tai is vis kaip pirkau vezimuka,net uzuojauta pareiske,nors imk ir duok I snuki...Jei kitu vaikai tokie,tai nereiskia kad musu ir bus tokie.....Gimus sunui gyvenimas pasidare labiau sudeliotas ir suskirstytas,bet viskam laiko yra ir kavai atsigerti ir I kirpykla nueiti ir pabaliavot....turim vyrus,jie pades,bent jau maniskis sunu nuo 6men augino,nes as iseijau I darba.Dbr viskas bus vel ant jo peciu...mamu salia nera tik mano broliai ir vyro sese,kurie niekad nepasake mums ne...vaikas nuo pat mazu dienu turejo pas juos savo kambari ir palikdavom be jokiu baimiu jei kur noredavom islekt pasiilset ar pasiaust....tai kad merginos viskas bus gerai,kai tie mazi leliukai nusisypso visas nuovargis dingsta....mama buti yra kazkas stebuklingo  wub.gif

Tai va, as ir kazkaip isivaizduoju kad viskas bus imanoma.. Taip, zinoma, bus turbut sunkesniu dienu, viskas siek tiek pasikeis, bet kad jau isgert arbatos puodelio nerasti laiko, man vis dar nesuvokiamas toks dalykas... Zinoma priklauso daug kas nuo vaiku- ramus, neramus ir t.t, bet ir nuo musu. As irgi tikiu rezimu, kazkokia tai tvarka, tada galima suspeti daug ka... zinoma, ir tu pagalbos ranku reiks ieskot.
Na, uz gero pusmecio pasidalinsim visos kaip ten yra istikruju biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2015 03 04, 09:09)

nes vien jau rūbelių lyginimo kiek ir t.t.
Papildyta:
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Ai, gi nebutina visko lygint. Kokia suknyte ar kelnytes gal, bet visokius bodziukus , sliauztukus, svarbu padziaut ne gumule, ir isdzius issilygine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 03 04, 08:59)
Labas rytas 4u.gif
ir ant sono gulint jums  nebuna kad skaudena pilvuka ? nezinau man dabar jau ant sono kartais paskauda tai isvis turiu gulet skersai pusiau ant sono pusiau ant nugaros ( atsiremiu  nugara i pagalve aciu D kad ja turiu)  doh.gif

Edena, čia tikriausiai apie tą maitinimo pagalvę kalbi? kur ją pirkai? jau man tas miegojimas nuo vieno šono ant kito doh.gif nežinau, kiek sykių per naktį vartausi, bet labai dažnai.

Griežtai laikotės to kairiojo šono ar nelabai išeina?

Tiesa, o jūsų vyrai eina/eis tų tėvystės (mėnesio) atostogų? čia turiu omeny LT mergaites, nes nežinau ar kitose šalyse jos galioja g.gif

Atsakyti