Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvūziukų namučiai

QUOTE(misheliina2 @ 2015 02 27, 21:06)
Sveikos nestukes 4u.gif
Griztu as vel pas jus, tikiuosi, kad dabar jau pasiliksiu iki gimdymo pradzios ir gyvenimas nera paruoses nauju isbandymu ir pokstu doh.gif Skaiciau jus bet ne drisau parasyti, bijojau, kad vis gi teks nedalyvauti o tik paskaityti kaip jums sekasi. ax.gif
Vakar gavau atsakymus, kad laukiuosi 2 mergaiciu ir jos sveikos  wub.gif  wub.gif , turi normalu kariotipa thumbup.gif  Tiek to dziaugsmo buvo, kad vakar vakare pradejau abejoti ar as nesusapnavau visa tai, tai siandien is ryto pradejau skambint i ligonine, kad man dar karta pasakytu, kad viskas gerai ir kad laukiames mes mergaiciu.  doh.gif  paranoja prasidejo. doh.gif

Violeta man progesteronas is 500nmol/l nukrito iki 250nmol/l tada pradejau kraujot, as manau jeigu yra galimybe eikit pas gyd. tegul paziuri ar viskas gerai, kaip suprantu pas jus cia naturaliai, gal jus reikia papildomai pagert progesterona bet cia jau su gydytoju reiketu pasikonsultuot, nes del to progesterono visokios nuomones, bet musu visu oragnizmai skirtingi ir mes reaguojam skirtingai. Sekmes jums  4u.gif

Kaip smagu tave cia matyti smile.gif jau taip pradingai, visos buvo sunerimusios! Sveikos mergytes, kas gali buti geriau!! Na nerealu, o tiek nervu sunaudojo. Vistiek as nesuprantu tu gydytoju, jiems tik isgazdinti kuo labiau, kai nestukes, kaip tik turetu labai saugoti ir globoti.

Na va ir as idejau kelta nuotraukeliu is fotosesijos su pilvuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 27 vasario 2015 - 21:39
super Mishelina wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2015 02 27, 22:06)
Vakar gavau atsakymus, kad laukiuosi 2 mergaiciu ir jos sveikos  wub.gif  wub.gif , turi normalu kariotipa thumbup.gif  Tiek to dziaugsmo buvo, kad vakar vakare pradejau abejoti ar as nesusapnavau visa tai, tai siandien is ryto pradejau skambint i ligonine, kad man dar karta pasakytu, kad viskas gerai ir kad laukiames mes mergaiciu.  doh.gif  paranoja prasidejo

Kaip šaunu, kad po tiek prigązdinimų pas jus viskas gerai bigsmile.gif rožiniai sveikinimai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2015 02 27, 20:17)
Sveikos, merginos, kadangi jūs visko daug mačiusios ir patyrusios, labai norėčiau patarimo.....Dariau du tyrimus, hcg ir progesterono....Hcg labai gražiai auga ir dvigubėja, o progesteronas ėmė pamažu krist...buvo antradienį 152, šiandien 126....Rodiklis kaip ir aukštas, bet mažėjimo tendencija nėra gerai, užsirašiau pas ginekologę...ką galėtumėt patart..Nes va  5 sav eina, o prieš tai turėjau nesivystantį nėštumą..

Sveikute, man buvo irgi panasiai, HCG augo puikiai, o progesteronas nuo 114 pakrito iki 90. Tada gyd. israse ultragestano kapsules, vartojau iki 10 sav., ir savo maziuka puikiai isnesiojau. smile.gif
Atsakyti

Ačiū. 4u.gif

Ryt su gydytoja apsitarsime....Išsiprašiau neplanuoto vizito, tai bus matyti kas ir kaip....

beje, ar buvo kuriai kada per nestuke.gif problemų su šlapimo pūslės uždegimu, jaučiu kad kabinasi zaraza....ko gero, nelabai apsieisiu be antibų ...

Meginos, aš labai džiaugiuos už Jus, už kiekvienos Jūsų sėkmę...Labai daug metų skaičiau šį skyrelį ir visos man daugmaž neakivaizdžiai pažįstamos, o kai kurios jau ir laimingų mamų skurelyje sėdi, o su kai kurių vaikučiais mano vaikas netgi darželį lanko wub.gif ..Tai va, jei primsite, prisiglausiu pas jus 4u.gif Mūsų planavimai irgi buvo sudėtingi...Pirmojo sūnelio susilaukiau po 3 m bandymų...antras pavyko gana greit, bet nesėkmingai, 9 sav nustojo vystytis, sužinojau tik 13 sav...Šitas nestuke.gif vel po beveik 2 m nuo anos nesėkmės....Žodžiu...laukiu nesulaukiu, kad bus saugesnis laikas ir nebus tų pirmų savaičių nerimų.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2015 02 27, 21:06)
Violeta man progesteronas is 500nmol/l nukrito iki 250nmol/l tada pradejau kraujot, as manau jeigu yra galimybe eikit pas gyd. tegul paziuri ar viskas gerai, kaip suprantu pas jus cia naturaliai, gal jus reikia papildomai pagert progesterona bet cia jau su gydytoju reiketu pasikonsultuot, nes del to progesterono visokios nuomones, bet musu visu oragnizmai skirtingi ir mes reaguojam skirtingai. Sekmes jums  4u.gif

sveika sugrizus 4u.gif
o del kraujavimo gal ne del prog buvai pradejus kraujuot, nes 250 tai labai aukstas. as visa nestuma turejau tik 60 nmol vartodama injekcijas, ir buvo nukrites iki 36 nmol tada panikavau bet nekraujavau, ir viskas buvo ok, tai tikrai nereiketu laikyt tokio sumazejimo kaip Violetos kaip jau blogo zenklo g.gif . 1 trimestre prog norma 52-154 nmol.

sveikinimai Violeta su nestuke.gif 4u.gif gydytoja turetu rytoj tikrai nuraminti ir jau matys gal puslyte hcg nemazas 4u.gif

oo Pumpule su katuku foto wub.gif as saviskio nebegaliu kelt nes jis 6 kg sveria toks gigantas doh.gif ir pilvukas koks fainas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 27 vasario 2015 - 22:26

Pumpule, labai grazios nuotraukeles 4u.gif Cia patys jas daret? bigsmile.gif Pas kazka nebloga ranka ir akis mirksiukas.gif

Man dabar jusu visu, kas vieno laukiates, pilvukai tokie nedideli ir grazus rolleyes.gif

Reik ir man skubintis su fotosesija, kol dar i kadra telpu ax.gif

Violeta, manau geras sprendimas susitikt su gyd jau rytoj. Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 02 27, 22:25)
Pumpule, labai grazios nuotraukeles  4u.gif  Cia patys jas daret?  bigsmile.gif  Pas kazka nebloga ranka ir akis  mirksiukas.gif

Man dabar jusu visu, kas vieno laukiates,  pilvukai tokie nedideli ir grazus  rolleyes.gif

Reik ir man skubintis su fotosesija, kol dar i kadra telpu  ax.gif
Violeta, manau geras sprendimas susitikt su gyd jau rytoj.  Sveika prisijungus  4u.gif

man taip moretusi lauke nuotraukyciu pasidaryt bet kad dar taip salta pas mus neiseisi apsitempus o su rubais nesimato doh.gif pas jus jaciu ten jau visai pavasariu kvepia ? rolleyes.gif
kol kas mus atsils tai kazin ar pagimdyt nespesiu pries pasifotkindama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 02 27, 22:17)
tai tikrai  nereiketu laikyt tokio sumazejimo kaip Violetos  kaip jau blogo zenklo g.gif . 1 trimestre prog norma 52-154 nmol.

Na taip, pas ja normalus pagal laika prg, bet tai kodel krenta g.gif As suprantu jeigu vartojai kazka papildomo ir nustojai tai gali pakristi, bet jei nieko neveratoji.. Juk pagal ideja jis turetu kilti o ne kristi.. Ar jis gali ir banguoti, tiksliai to tai nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 02 27, 22:28)
man taip moretusi lauke nuotraukyciu pasidaryt bet kad dar taip salta pas mus neiseisi apsitempus o su rubais nesimato  doh.gif  pas jus jaciu ten jau visai pavasariu kvepia ? rolleyes.gif
kol kas mus atsils tai kazin ar pagimdyt nespesiu pries pasifotkindama  biggrin.gif

Nu gal dar Balandi- Geguze spesi Edenut, paprastai juk buna atsilimo priepouliu Lt kazkur tokiu metu smile.gif

Pas mus jau orai visai geri fotkinimuisi, ir saulutes nemazai ir nera taip salta. Galvoju ar prie juros ar dar kazka sumastyt. Zodziu kai jau pasipyskinsiu tai ikelsiu.. Vistiek tai darysiu greitai, nes po to kai jau nesveikai tas pilvas uzaugs, tai jau nebesinores pries fotika maivytis. Jau dabar zmones galvoja kad man daug maz jau greit gimdyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 02 27, 22:25)
Pumpule, labai grazios nuotraukeles  4u.gif  Cia patys jas daret?  bigsmile.gif   Pas kazka nebloga ranka ir akis  mirksiukas.gif

Man dabar jusu visu, kas vieno laukiates,  pilvukai tokie nedideli ir grazus  rolleyes.gif

Reik ir man skubintis su fotosesija, kol dar i kadra telpu  ax.gif
Violeta, manau geras sprendimas susitikt su gyd jau rytoj.  Sveika prisijungus  4u.gif

Aha, mano vyro hobis fotografija, tai ministudija padaro isstates spec lempas.. Aciu uz komplimentus merginos ir nuotraukom ir pilvukui. Aisku po rubais jis atrodo mazesnis, vat ryte ypatingai, o vakare darytos atrodo jaunsu daug didesniu pilvuku, ir kaip jis taip ispampa :)bet fotosesijos tai geris, liks visam gyvenimui ir vaikui parodyt bus ka. Dabar as savo mamos nei vienos nescios nuotraukos nemaciau, tai kai susipykdavom klausdavau, gal ivaikino mane? Dabar juokinga, bet va kai paaugle buvau visai ne.. O dar visokiu serialu prisiziurejus ir siaip istoriju isgirdus.

Afrodite, kaip tu? Namie? Brukstelk ka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 28 vasario 2015 - 00:04
QUOTE(misheliina2 @ 2015 02 27, 20:06)
Sveikos nestukes 4u.gif
Griztu as vel pas jus, tikiuosi, kad dabar jau pasiliksiu iki gimdymo pradzios ir gyvenimas nera paruoses nauju isbandymu ir pokstu doh.gif Skaiciau jus bet ne drisau parasyti, bijojau, kad vis gi teks nedalyvauti o tik paskaityti kaip jums sekasi. ax.gif
Vakar gavau atsakymus, kad laukiuosi 2 mergaiciu ir jos sveikos  wub.gif  wub.gif , turi normalu kariotipa thumbup.gif  Tiek to dziaugsmo buvo, kad vakar vakare pradejau abejoti ar as nesusapnavau visa tai, tai siandien is ryto pradejau skambint i ligonine, kad man dar karta pasakytu, kad viskas gerai ir kad laukiames mes mergaiciu.  doh.gif  paranoja prasidejo. doh.gif

Valio valio valio 4u.gif thumbup.gif kokios geros naujienos, labai dziaugiuosi uz sveikas mergytes. Oi mergyt, kaip dziugu, kad grizai pas mus ir dar su tokiom naujienom. 4u.gif super
Atsakyti