QUOTE(misheliina2 @ 2015 02 27, 21:06)
Sveikos nestukes
Griztu as vel pas jus, tikiuosi, kad dabar jau pasiliksiu iki gimdymo pradzios ir gyvenimas nera paruoses nauju isbandymu ir pokstu
Skaiciau jus bet ne drisau parasyti, bijojau, kad vis gi teks nedalyvauti o tik paskaityti kaip jums sekasi.
Vakar gavau atsakymus, kad laukiuosi 2 mergaiciu ir jos sveikos
, turi normalu kariotipa
Tiek to dziaugsmo buvo, kad vakar vakare pradejau abejoti ar as nesusapnavau visa tai, tai siandien is ryto pradejau skambint i ligonine, kad man dar karta pasakytu, kad viskas gerai ir kad laukiames mes mergaiciu.
paranoja prasidejo.
Violeta man progesteronas is 500nmol/l nukrito iki 250nmol/l tada pradejau kraujot, as manau jeigu yra galimybe eikit pas gyd. tegul paziuri ar viskas gerai, kaip suprantu pas jus cia naturaliai, gal jus reikia papildomai pagert progesterona bet cia jau su gydytoju reiketu pasikonsultuot, nes del to progesterono visokios nuomones, bet musu visu oragnizmai skirtingi ir mes reaguojam skirtingai. Sekmes jums

Griztu as vel pas jus, tikiuosi, kad dabar jau pasiliksiu iki gimdymo pradzios ir gyvenimas nera paruoses nauju isbandymu ir pokstu

Vakar gavau atsakymus, kad laukiuosi 2 mergaiciu ir jos sveikos

Violeta man progesteronas is 500nmol/l nukrito iki 250nmol/l tada pradejau kraujot, as manau jeigu yra galimybe eikit pas gyd. tegul paziuri ar viskas gerai, kaip suprantu pas jus cia naturaliai, gal jus reikia papildomai pagert progesterona bet cia jau su gydytoju reiketu pasikonsultuot, nes del to progesterono visokios nuomones, bet musu visu oragnizmai skirtingi ir mes reaguojam skirtingai. Sekmes jums

Kaip smagu tave cia matyti

Na va ir as idejau kelta nuotraukeliu is fotosesijos su pilvuku